Regisztráció Blogot indítok
Adatok
munk

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KALÓZBLOG A 10 legjobb futós film 2009.04.16 19:31:00
A hosszútávfutó magányossága kapcsán elgondolkoztam, hogy hány olyan film készült, aminek a futás központi eleme. Napokon kerszetül agyaltam, és végül az internet segítségével összeállítottam egy tízes listát, ami a legjobb futós filmeket tartalmazza. Vagyis ez így nem egészen pontos, hiszen maga a…..
Vagy páratlan? Legyen ez mai bónusz rejtvényünk Zsolt képvicce után, amit azzal vezetett fel, hogy "rajzolni nem annyira tudok, de azért megpróbáltam". És milyen igaza van!            Bárányhimlő, hát persze...
Vagy mégsem? Aki tud annál a háromnál kínzóan rosszabbat, mint amit Balázs küldött, illetve Stöki klasszikusánál letagtlózóbbat, az jelentkezzen, és mérkőzzön meg velük. Íme Balázs Golden Oldies-triója:-Mit csinál az indián, miután megszerelte a vinyóját?-Elássa a…..
Mivel blogunk a legrosszabbat szeretné felmutatni, az emberi agy perverz melléktermékeit, kapva kaptunk azon, amikor dirkschneidert egy poszt kommentjei közé a következőt írta be: "Hogy hívják a görög hamiskártyást? Namilesz Teosztasz". Pukk, egy pillanat alatt újra áltis…..
Ír GUM, búr GUM, amikor az ember ragyogó tehetséggel találkozik, lengetni kell a kalapot, akkor is, ha az a tehetség más embereknek erős fájdalmat okoz, agyállományukat elsorvasztja, idegrendszerük védőburkát meg vészesen korrodálja. Így hát mi mást tehetnénk, háromszoros…..
Borzasztó - mondja D3v14nc3, aki életében először nálunk mert szóviccet elsütni nagy nyilvánosság előtt! Tapsoljuk meg a bátor öncsonkítót, aki még azt is megkérdezi tőlünk, hogy Hogyan hívják a kötegelt vinkót?Borbála..
Végre vége az Európa-bajnokságnak, ami azért jó, mert a hülye meccsek már nem zavarnak be esténként, és lehet végre elemezni, ami az igazi jó, idegesítő magyar embereknél, akiket mi szeretünk, idegborzoló szóviccek funkciótlan elsütögetését jelenti. A Napi Borzasztó Szóvicc…..
A negatív illeték - bár lehet, hogy a Zugügyvéd rosszul tudja - igazi hungarikum.  Ha valaki elad egy lakóingatlant és olcsóbbat vásárol  egy éven belül, hiába adózza le az így szerzett jövedelmet, még vagyonszerzési illetéket is kell fizetni a különbözet után.A…..