Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amigo Osito

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Feri egészen logikus módon a talált Vodafone-os telefont a szolgáltató elveszett/ellopott kártyákkal ill. telefonokkal foglalkozó részlegén keresztül szerette volna eljuttatni a tulajdonoshoz, de hiába. A történetből legalább megtudtuk, hogy az önkormányzatoknál létezik talált…..
A tudomány és a technológia világában sem minden tejföl, fõleg ha adott termék magyarításáról van szó. Mikcso úgy gondolta, a magyar leírás garancia arra, hogy a drótnélküli billentyûzet ismeri a magyar karaktereket: Vettem egy bluetooth-szal müködõ SU-8W tipusú (wireless)…..
Amigo Osito 2008.06.30 11:18:17
Viktória anyukájára rászállt az Invitel, de nincs jó hírünk: tavaly decemberben már posztoltuk Attila levelét, aki egy ilyen ügyben a Hírközlési Hatósághoz fordult és végül a következő tanulságot vonta le: "Tehát kedves Invitel, és többi hasonló telefonos szívatás,…..
Karácsonyi üzenet Október tizenötödike!Porzik nyilaskereszt szekere!Nyilas lelkemnek hiányzik egy kereke!Szálasi apánk leszáll,Jön, emberek, jön, jön az égbőlFegyveremet előszedem, nincs mese! Hejj, Hargita felett nylaskereszt kigyúl,Sötét lelkemben halvány eszem is…..