Regisztráció Blogot indítok
Adatok
princeton

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindössze 15 órára volt szükség ahhoz, hogy 5 milliószor töltsék le a netezők a Mozilla Foundation böngészőjének új verzióját. (A rivális Opera új böngészőjét 5 nap alatt 4,7 millióan töltötték le a gépükre.) A rekordkísérlet célja az volt, hogy 24 óra leforgása…..
A választási részvételt kommentálva megnémult Gyurcsány Ferenc élő adásban. Elment a hang az m1, és az m2 közvetítésében, Gyurcsány csak annyit tudott mondani, hogy Köszönöm. Azután csak a tátogás. Baló szerint ez kicsit kínos. Szerintünk is.A HírTV-n valahogy volt hang,…..
princeton 2008.03.09 19:27:01
w Traktorpofa 2007.07.23 05:30:00
Re: Háromnapos tüntetés Záhonynál Gyors egymásutánban rákérdezett az autóbiztosító és az OEP is, nem vagyok-e véletlenül őstermelő. Mert akkor jobb lenne nekem. Elidőztem a rubrika fölött; egy butykos hang odabent rávágta azonnal: dehonnem. Őstermelek én a végtelen…..
A zsűri nagyon nehéz helyzetben van. Olyan erős a mezőny. Annyira igazságtalan lenne, ha elhamarkodottan döntenénk, szimpátia vagy megérzések alapján. Mert mégis melyik a nap televíziós mondata? Talán, amiben Bánó András összefoglalja az urbanizáció legnagyobb problémáját,…..
Egy kedves kommentelőnknek köszönhetően történelmi dokumentumhoz jutottunk hozzá, még a premier előtt bepillanthattunk a Lúzer FC kulisszái mögé, és mivel nem vagyunk hernyók, így meg is osztjuk Önökkel a videókat. (Valószínűleg a Viasat3 is ezt akarja, nem lehet elégszer…..
A saját idegesítő termékét valami c-kategóriás celebbel eladni próbáló cégek sora igen hosszú. Valahogy a Vatera-Hobo párosítás mégis különösen hülyének tűnik. Ez a teljesen nevetséges, a felesleges részletekben többször is elvesző közlemény meg…..