Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Statusbyte

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendőrség szerdán közzé tette a gyalogosok és biciklisek fokozott közúti ellenőrzése negyedik hetének eredményeit. Az akció októberben indult és novemberig tart, ezzel akarják csökkenteni a gyalogosok és biciklisek okozta balesetek számát a fővárosban. A BRFK adatai szerint…..
Handrás megint elsőként jutott hozzá az Apple új laptopjaihoz, és körbeadta tesztelni, így már én is megnyomkodhattam az új trackpadot, és dobhattam egy-két hátast. Ez az első dolog, amit észreveszünk, hogy az új MacBook LED-es kijelzőjének fényerejét össze sem lehet…..
Az Aerosmith dalaira alapozva külön kiadást dobtak ki a népszerű játékból, írta néhány napja a Wall Street Journal egy lelkendező cikkben. Az írás végén azonban egy sokkal érdekesebb infót találtunk: Jimmy Page, a több mint legendás gitáros eddig minden megkeresést…..
Az Emmy-t odaítélő Televison Academy közzétette azt a két listát, amin a legtöbb szavazatot kapott 10-10 drámai és vígjátéksorozat található - ezt kapja meg majd az ún. Blue Ribbon Panel, akik szintén véleményezik (rangsorolják) a jelölteket, és a két lista összesítésével…..
Statusbyte 2008.06.27 13:43:30