Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzLaci

16 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amerikába jöttem... Ujratoltve 2010.04.23 04:12:00
Sziasztok! Ha mar azt hittetek, hogy ez az oldal soha tobbet nem fog frissulni, akkor tevedtetek!Koszonom szepen a sok noszogato emailt, amiben arra figyelmeztettek, hogy elfelejtettem jelentkezni. Jol esik az erdeklodes, ugyhogy ezentul sokkal tobbet fogok jelentkezni. Tudom, irtam mar…..
Amerikába jöttem... Blogbaratok 2009.08.29 06:22:00
 Sziasztok! Mar majdnem ugy volt, hogy nem irok soha tobbe a blogra, mert mar annyi ideje nem irtam, hogy el is felejtettem a blogcimemet, amikor tortent valami. Ratalalt a blogomra Niki, aki szinten Phoenixben el, valamint rajta keresztul Zoli is. A kozos mindharmunkban, hogy blogot irunk…..
Koszonom kedves Roland baratomnak, hogy kommentjeiben mindig finoman osztokel az ujabb blogbejegyzesre. Azt azonban latni kell, hogy amennyiben minden nap irnek, akkor nem tudnek semmi erdemlegeset irni, igy viszont, hogy megvarom, amig rengeteg kalandos esemeny tortenik velunk, sokkal…..
 Hello Mindenki!Hosszu kihagyas utan vegre ujra mukodik a blog! A rossz gazdasagi helyzet, a szponzorok kihatralasa, valamint az iroi sztrajk miatt ugyanis nem volt lehetosegem ujabb bejegyzesek letrehozasara. Nagy volt a nyomas rajtam, ugyanis a napi tobb ezer oldalletoltes azt sugallta, hogy…..
Sziasztok! Minden kedves baratunknak BOLDOG KARACSONYT kivanunk!  Zsuzsi, Ildi, George, Laci, Diesel es Kefir ..
Sziasztok! Bocsi mindenkitol, hogy megint ennyi ideje nem irtam, de ugy porogtek az esemenyek, hogy eszre sem vettem, hogy eltelt 1 honap. Hol is kezdjem?Eloszor is, 5 hettel ezelott kaptam egy telefonhivast egy cegtol, hogy olvastak a neten az oneletrajzomat, es jo lenne ha bemennek…..
Mivel ma volt egy kis idom, ezert tanulmanyozgattam a blogszerkeszto programot. Nem mintha eddig nem tudtam volna, de ma megjobban rajottem, hogyan kell azt megcsinalni, hogy ha a kepre kattintasz, akkor az teljes mereteben, uj ablakban jelenjen meg.Na mivel erre rajottem, illetve mar tudtam eddig…..
  Na jo, meg nincs karacsony, de ugy gondoltam, hogy mivel jelentos esemenyek tortentek, ezert mindenkeppen irnom kell. 3 esemeny. Az egyik minden evben egyszer fordul elo, a masodik 4 evente, a harmadik pedig egyszer egy eletben.   Eloszor is minden evben van itt Halloween. Megserteni…..
Sziasztok! Igeret szep szo, ha betartjak ugy jo, itt meg hetvege van, itt van par kep (nem sok, nehogy megunjatok).Szoval reggel fel kilenc korul indultunk a Grand Canyon iranyaba, es mivel 13 eve vezetek, kello rutinnal eszrevettem, hogy tesom kocsijabol lassan kifogy a benzin (azzal mentunk,…..
Hali! Jok az informatoraid Rol&. Valoban dolgozunk, csak nem volt meg biztos semmi, aztan addig nem akartam rola irni. Most ezert volt ez a hosszu hallgatas, mert egyebrol meg nem nagyon tudtam volna irni, mivel a munkakeresesen kivul mast nem nagyon csinaltam. A Zsuzsi 3. hete dolgozik egy…..
Hello Mindenki! Ezek szerint nehanyan meg olvassatok a blogot, mivel az ezer eves bejegyzesekre jonnek a kommentek, hogy mi van mar velunk. Ennek orulok. En azt hittem, hogy mar senki sem olvassa... Jatsszunk most olyat, hogy aki elolvassa ezt a bejegyzest, irjon valamilyen kommentet. Igy…..
 Hello-bello! Remelem, nem kell majd mindig ezzel a mondattal kezdenem, de most megint kenytelen vagyok leirni: reg jelentkeztem. Igaz, sok erdekeset nem tudtam volna irni, mivel nem tortent sok ujdonsag. Sok idot toltok a gep elott, bongeszem az allasokat, megyunk vasarolni,…..
Hello Mindenki! Az igerthez kepest kicsit megkesve, de megint jelentkezem.Szoval, hol is lakunk? Hugom es a sogi vannak olyan rendesek, hogy biztositanak szamunkra szallast. Lecsippentettek nekunk 2 szobat es egy furdoszobat a hazukbol.Az alabbi kepen lathato a haloszoba, ahol…..
Amerikába jöttem... Eletkepek 2008.07.16 07:50:00
Az alabbiakban lathattok par kepet arrol, hogy mit is csinaltunk a hetvegen, meg az utcarol, ahol lakunk, na meg az uj baratnomrol. :)Azota azert mar csinaltunk valami komolyat, pl ma elkeszult az oneletrajzom vegre, ami talan mar itt is megfelelo lesz. Nem tudtam, de sokkal tobb mindent kell…..
 Hello Mindenki! Szoval megerkeztunk. Nagynehezen... Pestrol 4 ora kesessel indultunk a rossz ido miatt, Phoenixben 4 ora kesessel erkeztunk, szinten a rossz ido miatt. 3/4 orat keringtunk Phoenix kozeleben a levegoben, mire kiderult, hogy nem fogunk tudni leszallni.…..
Lassan indulunk Amerikába, ezért itt az ideje, hogy létrehozzam ezt a blogot.Szeretném, ha sokan olvasnátok és hozzá is szólnátok néha.....