Regisztráció Blogot indítok
Adatok
King Broki

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Peti jelentkezik sajnos újfent sarjadó bajusszal, és máris közli, hogy vége felé közeledik a boxhét, én meg rádöbbenek, hogy milyen régen néztem végig egy VV adást elejétől a végéig, úgy normálisan. És mivel ez a mai sem tartogat abszolút semmi izgalmat, ezért a nekem jutott 5 perc figyelmet a mai…..
King Broki 2019.02.03 11:27:41
Ha valaki olyan jól el tud szórakozni egy kötelező elem felolvasásán, mint Ancsa, aki tennap a póverdbájaplikáció és a szavazás (ÉS KVÍZ!!!) rejtelmeit úgy sorolta fel, hogy közben remekül érezte magát, szóval aki erre a pontra eljut, az nálam szintet lépett, műsorvezetésből mindenképpen...
King Broki 2019.01.17 12:45:53
Nem tudom más hogy van ezzel, de szerintem elfáradt ez az évad. Szerintem nem is szabadna 80 napnál tovább tartania egy ilyen beköltözős realitynek. Nézem ezeket az embereket, és látom rajtuk, hogy totál rottyon vannak. Reni eddig se volt teljesen százas, de a mai/tegnapi adásban a szokásosnál is…..
King Broki 2019.01.16 14:08:09
@Nyuszomuszo83: nem lehetne erről más poszt alatt beszélni? mondjuk az előző alatt?
Gondoltam magamban, ez az utolsó hogyvoltjaim egyike a VV szériából, biztos megajándékoznak valami ütős, minimum a duplasegges sztriptízhez hasonló jósággal – erre jött a tegnapi adás, ahol a cselekményt ha felírnám egy post it-re, még elférne mellette három szépen kidolgozott…..