Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xAnnax

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Egyszer az asztalon hagytam a mobilomat, és mire visszajöttem, ő lazán nézegette. És amikor elvettem tőle, megint az lett, hogy kifakadt, hogy titkolok valamit” - Miután a pasihisztinek teret engednek, kevés nő tudja már Férfinak tekinteni a barátját, és ha mindez masszív…..
xAnnax 2019.06.05 11:19:27
@Captain Admin: Ezért mondtam, van, akinek bejön az élet. Már persze ha kevésre vágyik.
xAnnax 2019.06.05 12:24:22
@Beátrisz: Szerintem azért fölösleges a vita, mert 1. boldogok a lelki szegények és/vagy 2. tényleg ő itt az admin és az a dolga, hogy követ dobjon a pocsolyába és MINDIG az ördög ügyvédje legyen. Lehetetlen, hogy spontán, meggyőződéssel ennyire jól adja ezt.
xAnnax 2019.06.05 13:40:05
@Captain Admin: Szerintem nem ez a gyenge pontod. Mindazonáltal örülök, hogy megerősítettél, mert annyira tudtam, hogy önmagad fantasztikusra sikerült paródiája vagy!!!
Levélírónk arról panaszkodik, hogy a barátnő barátnője - aki kifogott egy gazdag férjet magának -, igen rossz hatással van a csajára, mert amit az a nő kisajtol a férjéből, azt ő is szeretné, vagy legalábbis hasonló jókat. Bár a pasi mindent megtenne párjáért, azért…..
xAnnax 2019.06.05 10:15:49
@Frh: Az enyém nem egyöntetű. Én sajnos elképzelem, ahogy a posztoló a kávézó előtt józan pénzügyi döntést hozva megállapítja, hogy a tejhab ár-érték arányban otthon olcsóbb.
  Túl könnyű az angol, ezért nem ezzel kellene kezdeni a nyelvtanulást – áll egy oktatási államtitkárság által elkészített stratégiatervezetben, amely az Origo birtokába került. Hüledezve állunk a nyelvtanulást érintő kormányzati tervek előtt, amelyek mintha…..