Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Steelrat

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre megértettük mire gondolhatott a művész amikor azt írta, hogy "Gyere kislány gyere, a discóklubban vár már a zene". Nagy Feró korai remeke a sziget talán legprogresszívebb helyszínén, a Silent Discóban nyert végre értelmezést, ahol zenét…..
Steelrat 2006.08.14 13:22:58
:-/
Tegnap sétálgattam a Sziget fesztiválon, és kellemes gitárzenét kerestem, hogy jó hangulatban  megihassak egy finom frissítő italt. Sajnos személyes kedvencem, Jamie Winchester a Jamie-Robi formációból éppen nem játszott sehol, ezért kicsit elkedvetlenedve róttam a…..
Steelrat 2006.08.12 19:25:41
Madafaka minden nap meglep minket egy kis beszámolóval előző szigetes napjáról, roppant örömöt okozva ezzel. Mai epizódunkban megjelenik maga Jézus, bizonytalanná válnak a nemi identitások, felbukkan sok hülye francia és egy idegen szó. Olyan fél 5 magasságában értem haza,…..
Steelrat 2006.08.12 00:12:36
A múlt heti Vekeri-tavi fesztivál pénteki csúcseseményének, a Tankcsapda koncertjének egy kínos pillanatáról emlékezik meg egyik kedvenc debreceni bloggerünk, Basahalom: Lukács kénytelen figyelmeztetni a közönséget, hogy ugyan ne dobálják már sörösdobozokkal a…..
Steelrat 2006.06.26 14:56:21
Sziasztok! Ma délután óta ismét működik a "Kit ismerhetek?" funkció. A fejlesztő csapat keményen dolgozott a hibák és a teljesítménygondok kijavításán, ami egyáltalán nem volt egyszerű feladat. Még folyamatban vannak további teljesítményjavító…..
Mindenek előtt: ismét kérem hogy NE terjesszétek a hamis körleveleket, soha nem írnak az üzemeltetők üzenetet, csak a weben keresztül kommunikálunk! Sziasztok, átbeszéltük ma, hogy mi a gond a háttérben, amin a fejlesztő csapat egy hete dolgozik keményen: a wiwd, a…..
Azt már megszoktuk, hogy Frei Tamás körbeoknyomozza az egész Földet, hogy aztán csak nekünk, csak itt és csak most megmutassa mit is talált: pár orbitálisan nagy közhelyet. És azt hallották, hogy a Föld kering a Nap körül? A reklám után pedig egy Nobel-díjas fizikus elmeséli a…..
Végre egy bennfentes válaszolja meg a hazai zenei világot csaknem egy hete lázban tartó kérdést, nevezetesen, hogy mi a francot csinált a Guns N' Roses frontembere azokban az órákban, amikor már rég Budapest felé kellett volna repülnie, illetve a színpadon kellett volna állnia, de…..
Steelrat 2006.06.06 10:01:13
Keddről szerdára virradó éjjel autóbalesetben életét vesztette Balha Vilmos, a Hétköznapi Csalódások, vagyis a Picsa zenekar épp csak kilépett basszusgitárosa. A zenekar honlapján idézik a rendőrségi hírt: Szerdán 0 óra 57 perckor Pécsett, a Lámpásvölgy kereszteződéstől…..
Csáp Géza A színarany mutáns 2006.05.22 08:04:00
Amikor megláttam, hogy az új Philip K. Dick kötet novellákat tartalmaz, azt gondoltam, tessék, most már a resztli jön, az Agavé kilőtte a tárat, lementek a jó regények, és most következik Dick hatalmas életművének második vonala. De a borítón borongó véreső-áztatta…..