Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Surfy

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Ténytár már korábban foglalkozott az ún. babakötvények (a fiatalok életkezdési támogatásának) helyzetével. Írásainkban kiemeltük, hogy a babakötvény nyújtotta lehetőségekkel sem a babakötvény, sem a Magyar Államkincstár nem tudott élni. Erre a következtetésre nemcsak a…..
Surfy 2013.11.04 14:15:21
@Reggie: PONTOSAN! Ezek fordítva ülnek a lovon!
A tegnapi írás után összeszedtük azokat a filmeket, amelyeket egy sikeres külföldi előd (nem császár) alapján készítettek el újból a film fővárosában. Ezekből kisülhetnek nagyon jó feldolgozások is, de sajnos nagyobb százalékban lesz a végeredmény egyenértékű egy…..
Az ország cserbenhagyása (mert a külföldre vándorlás a jelen helyzetben gyakorlatilag egyet jelent a haza cserbenhagyásával) önző érdekek, anyagiasság, kicsinyesség, kishitűség, egyéni ambíciók miatt teljesen elfogadhatatlan, sőt lélektani aspektusból nézve az egyéni kudarc…..
Surfy 2012.10.31 14:31:49
Valamit tennie kellett az iWiW-nek, ez kétségtelen. Olyan mértékben húz el mellette a Facebook és a piac, hogy azt nem volt szabad szó nélkül hagyni. Mert az iWiW-et túlzás nélkül mindenki temeti. Egész egyszerűen nem találok olyan véleményt, ami akár csak egy kis esélyt is adna…..
József eleget tett a felhívásnak és letette az autót, hogy vonatra váltva juthasson el a munkahelyére. Természetesen saját bőrén is megtapasztalhatta, mennyire is tartja a MÁV a menetrendet. A levelében arról érdeklődik, hogy jogos -e az IC-k előnyben részesítése a többi…..
Surfy 2011.06.17 15:23:42
@C16SE: nem késik az, csak megcsal az asszony :))
A Való Világ helyett legközelebb kérem élőben közvetíteni a Fidesz-KDNP közös frakcióülést. Móka, kacagás, ki és beszavazósó, sms-ben dönthetnének az Zemberek, megadjuk-e a szót Semjén Zsoltnak, vagy Lázár "Audi S8" Jani kihívja-e egy gyorsulási versenyre…..
Surfy 2011.02.11 13:29:16
Az RTL szappanoperája híres volt arról, hogy a sorozatban látható termékeknek nincs márkája, neve - a sör az Sör, a napilap meg Újság, nincs bozótmarketing, termékelhelyezés, a néző arcába belógatott cégtábla. Eddig, mármint, mert a Médiaszerencsétlenség blog kiváló…..
Tömegközlekedési vállalatnál járművezetőként dolgozó olvasóinknak üzenem, hogy ha a következő napokban az utasok elkezdenek idegesítő mennyiségű apróval fizetni, akkor az egy Kisalföld Volános kolléga miatti bosszúhadjárat része lesz. Endre, akivel jól kicsesztek, nem…..
Sokan kivesézték már a rettenetes ötletet a kötelező vasárnapi zárva tartásról, most, hogy a KDNP is felkarolta ezt a jó ezer évvel ezelőtt aktuális kezdeményezést. Nem akarom sokadikként elkezdeni védeni a kapitalizmust és a szabad piacot, benne a nyitvatartási idő szabadon…..
Surfy 2010.05.05 16:29:40
@GaZe: mifelénk nincsen Groby meg ilyen szarok, ráadásul f..om fog fizetni kétszer annyit a k.. párizsiér... hogy kisbótba mennyek vásárolni. Mivagyok én, politikus.

Átlag ember vagyok kérem, multiárak való nekünk, itt a kisbóta 250 az ami a multiba 110 baszod...ezamagyarvalóság, ezé jár a magyar a multiba! mer erre van lovetta

Juteszembe, a Groby az azé Groby mer Gergely Robié? :)
Surfy 2010.05.05 16:41:21
@GaZe: bazze, gondolod ha nem a Cora-ban veszem a tejet 120 ér, hanem Kispistánál a sarkon 250 ér akkor jobb lesz az életem.

Háholélszte? Max kevesebb tejet tudok venni és hóvégére nemjut...

Amugy meg nem azé nincs pénz mer a multik nem adóznak baszod, hanem azé, mer Ad1 egyre kevesebb ember, aki adózik, Ad2 ezt a pénzt is lenyúlják, ellopják vagy értelmetlen faszságokra basszák el
  A többsávos körforgalom jobb, mint az intelligenciateszt. Azonnal megmutatja, ki a hülye. Vélemények az azonos című írásunkról...
Surfy 2010.04.01 14:38:41
@Skuzzy: @Vallalkozas Hatraltatasi Iroda:

teljesen értem miről beszéltek, de ez már csak index, tükör és vezetési dinamika kérdése, és ugye aki a belső sávban van, "legyorsulja" a küldő sávban haladót.

Ezek alapján, amit írsz, nincs értelme a kétsávos körforgalomnak, márpedig valamire csak kitalálták anno, és az egyébként pontosan ez, mégpedig hogy azért is kell bemenned a belsőbe, hogy a külsőbe folyamatosan tudjanak kanyarodni az autók, mert "ELVILEG" ha te odaérsz egy KÉTSÁVOS körforgalomhoz, akkor te azonnal rá is tudsz elvilekben kanyarodni, akár körültekintés nélkül, hisz ELVILEG nem jöhet a külsőben senki.....

Nyilván a gyakorlatban ez nem így működik, de én arra az elméletedre reagáltam, miszerint felesleges bemenni a belsőbe itt...

Én egyébként minden nap erre járok Szentendréről - Megyeri hídra és mindig bemegyek a belsőbe azonnal, hisz a belső íven meg tudok előzni bárkit, nem tartok fel senkit aki a Coratól kanyarodna rá a körforg.-ra és utána nyilván tükör - sávváltás és irány a híd, de ezidáig nem volt ezzel problémám. Persze a bőrkalapos taták más kérdés...

Azaz
Surfy 2010.04.01 14:56:26
@Vallalkozas Hatraltatasi Iroda: Aki kikanyarodik az kikanyarodik, az nem foig neked jönni, mert kikanyarodik!!!ergo elviekben felesleges körbenézni!

persze csak ELVIEKBEN mielőtt letámadna bárki...
Surfy 2010.04.01 15:06:15
@Skuzzy:

Te miről beszélsz, a szabály is azt mondja hogy kétsávos körforgalomban a belső sávba kell besorolni/ott kell haladni abban az esetben, ha nem mész ki egyből a következő kijáratnál... Nem?

Valamint ha nem tudom legyorsulni a Coratol kijövőt, akkor indexelek és vagy beenged, vagy elmegy és én besorolok mögé, ennyi, nyilván nem kenem fel a kocsim rá...

De még1x hangsúlyozom, ezek az elvek, így kéne működni és szerintem a rendőr is ez alapján büntet, ha nem így teszed - már ha büntet.., de persze ez az elv sokszor borul, sokan a külsőben mennek, Hummerrel bevágnak, keresztbe át, index semmi, stb. volt jópár példa leírva.
Egy a mai napon kelt részletes tájékoztatásában a jászalsószentgyörgyi AGIP benzinkút tulajdonosa a miheztartás végett arról értesíti a lakosságot, hogy a továbbiakban „az általam üzemeltetett és tulajdonomat képező benzinkutat BEZÁROM A ROMA, CIGÁNY KISEBBSÉG…..
Négy fordulóban, de csak megvolt. A kép innen Sziasztok kedves Szakítósok! A hagyomány kedvéért én is lefutom a kötelező köröket: régóta olvasom a blogot, de csak mostanra sikerült rávenni magam, hogy billentyűzetet ragadjak és bepötyögjem nektek az én (egyik) kis…..