Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ocelot

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nah elmagyarázom 'Áztete' dolgokat( hogy Jóózsie szava járásával éljek): "Athemil szűri a videókat": Számomra a szűrás az azt jelenti, hogy a rosszabb videókat visszaküldöm újrafeldolgozásra, de ha nem szeretne vele tovább vesződni a kedves készítő akkor…..
A Feldobó A-teamre emlékeztető zene után sajnos egy álmos hang jön be (ami érthető a sokszori felvétel után) és kicsit vontatottá teszi az egészet...
Ocelot 2008.06.26 12:46:12
Athemillel ellentétben nekem nem tűnt fel annyira az álmos hang, viszont elég sok hibát fedeztem fel a videóval kapcsolatban, írnék róla egy rövid kritikát.

Kezdeném azzal, ami tetszett: a második videó sokkal jobb volt, szerintem megállja magát az első rész nélkül is, jó volt itt már a vágás is, meg valahogy összeszedettebbnek tűnt. Viszont sok hibát találtam, többször volt, hogy értelmetlenségeket mondtál, minthogy "elsőre csúnya a grafika, de rájövünk, hogy mégsem", de szerencsére ezekből kevés van, sokaknál ez zavaróbb. Amin tényleg kéne javítani, az a főcím, a logikátlanság és a humor. A Dallas dal olyan érzést kelltett, mintha valami családi drámát mutatnál be, és a feliratok, bocsánat de, debilul hatottak (Főgonosz-főhapi, barátnő-asszony stb.), de lehet, hogy ez csak nekem szúrt szemet. A viccek hasonlóan "troll" színvonalúak voltak , mintha egy nyolcévesnek szántad volna (katica, magánélet-höhö), és nem is illettek annyira a videó többi részéhez. Sok logikai ugrás volt a videóban, a legszembetűnűbb az, hogy keveset beszéltél az időlassításról, mintha természetes lenne ("most akkor megmutatom milyen is a timeshift..." minden előzmény nélkül). Zavart, hogy szidtad a fejtörőket, amik a játék legjobb részei. Mindenről csak egy picit beszéltél, egy kis háttértörténet, egy kis sztori (amit kicsit hibásan vázoltál fel, ugyanis a gonosz a 2. világháború idejébe megy vissza), egy kis fegyverbemutató, egy kis izé... olyan Mátsás királyos, "hoztál is, meg nem is".

A két videóra együtt adok 3/5-t, mivel látszik, hogy van tehetség, meg lekesedés benned, de ezt még fejlesztened kéne. A két videó közt látszik a haladás, (az első (már bocs, de) csak egy unalmas gameplay, amásodik sookal jobb lett)óriási pirospont, hogy hallgatsz a véleményekre, nem csak besértődsz, mint oly sokan
A 3/5 meg nem olyan kevés, mint amilyennek elsőre tűnik, a nagy etalon freddyd-nek jóindulattal adnék 3,8-at, szóval jó úton haladsz :)