Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hapcibenő (törölt)

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gábor nemrég egy parfümnyivel lett szegényebb, miután föladta a bőröndjét Ferihegyen. Akkor a panaszát elküldte az illetékeseknek is és most megérkezett a válasz: a kommunikációs vezető szerint a szinte kizárt, hogy a Budapest Airport Zrt. alkalmazottai nyúlták le az üveget, de…..
hapcibenő (törölt) 2010.03.20 10:47:59
@Ma Ő, holnap Te vagy Én ?:
és hol lehet tépőzáras, 20x20-as átlátszó zacsit venni? :-))))
hapcibenő (törölt) 2010.03.20 10:49:03
@Ma Ő, holnap Te vagy Én ?:
megnyugodtam, köszönöm:-))
elfogyott a spájzból a rioja :-))
hapcibenő (törölt) 2010.03.20 10:56:16
Gratulálunk a Drogerie Marktnak, nem erről a cégről gondoltuk volna, hogy esélyes lenne a Február Webkettes Vállalata címre, és tessék. A bolthálózat közismert arról, hogy látványosan gyanakvó biztonsági őröket alkalmaz. (Itt egy Homár-poszt egy vetkőztetős esetről. Egy…..
A hastáncról nem épp a férfiak szoktak az eszünkbe jutni, de Jamíl nagyon jó mégis. Jó előadó, nagyon jó a technikai tudása, van egy sajátos humora is mellette, és nem, a legkevésbé sem buzis! Viszont nagyon erotikus szerintem, és biztos, hogy a következő harminc évben nem…..
A következő történet mindenkinek - kivéve persze a pórul járt Sz.-t - nagyon vicces. Hősünk parkolt a Belvárosban, a jegye lejárt, megbüntették, fizetett. 4125-öt akart, de, szó mi szó, csúnyán megbukott szépírásból. Az esernyőnyél egy kettes akarna lenni, de a folyóírásra…..
Sokáig gondolkodtam rajta, hogy leközöljem-e Gábor levelét, mert a sportban elért eredményei miatt Erdei Zsoltot tisztelem és becsülöm, de végül úgy döntöttem, bevállalom, hogy kapok én is a pofámba. Ő is emberből van, biztos szar napja volt, nem épp a megfelelő módot…..
A sorozat belépőszintű darabokkal foglalkozó összeállításának záró része. SzerkezetSvájcban kiváló minőségű óraszerkezeteket gyártanak - ezt ugye már a gyerekek is tudják. Japán is megbízható szerkezeteket készít, ám nem mindegyik szerkezet készül azonos…..
Az exfőnököm egy 160 centi magas, Napóleon-komplexusos őrült volt, aki jelentős apai támogatás mellett kivált az apja cégéből és új céget alapított, mert az apja cégtársai is képtelenek voltak együtt dolgozni vele. Amikor én odakerültem, 10-en dolgoztunk a cégnél, azóta egy…..
Tisztelt MT blog! Központi közigazgatás egyik szervénél dolgozom, férfiként, család (azaz feleség, gyerek) nélkül. Az állami ünnepek előtti munkanapokon a munkaidő a CSALÁDOS hölgyek részére 12 óráig vagy 14 óráig tart, a hivatalos 16.30 óra helyett. Sajnos leírva ez soha…..
hapcibenő (törölt) 2009.11.05 15:05:28
@BKV reszelő: bocs, de nem pasi vagyok :-))
hapcibenő (törölt) 2009.11.05 15:08:18
@johnny66: :-))))))))
hapcibenő (törölt) 2009.11.05 15:08:59
@BKV reszelő: nincs gyerekem.
Az alábbi történet tökéletes példázata a joggal való visszaélésnek, és az elvált szülő kiszolgáltatottságának. Persze kiskorú veszélyeztetése miatt feljelentést lehetne tenni, de ettől a helyzet nem oldódna meg.   Tisztelt Zugügyvéd!   Évek óta húzódó…..
Viktória anyukájára rászállt az Invitel, de nincs jó hírünk: tavaly decemberben már posztoltuk Attila levelét, aki egy ilyen ügyben a Hírközlési Hatósághoz fordult és végül a következő tanulságot vonta le: "Tehát kedves Invitel, és többi hasonló telefonos szívatás,…..