Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PJZs

8 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Multiplayer 2010.03.26 06:00:00
Eddig a két új erő mutatkozott be az MTV interjúsorozatában. A köztévé kezdeményezése egyébként megérdemli a biccentést, annál többet csak azért nem, mert ez volna a default elvileg. Kockázatos riporteri feladat, és ahhoz képest eddig egészen ügyesen teljesítették. A…..
Régi, azaz bitlisz a sztori, ezért bocsánat azoktól, akik már ismerték korábban. A lényeg, hogy a Fülöp-Szigeteken nem szabad Sinatrától a My Wayt énekelni, mert jó eséllyel kinyírnak, esetleg megvernek. Ez már olyan sok emberrel előfordult, hogy el is nevezték a jelenséget My…..
PJZs 2010.02.22 12:10:04
ajánlani tudom a Rouge Café-t (Bajcsy-Zsilinszky utca 74), a Best of Karaoke csapata csinálja ott a bulit általában péntekenként, jó hangcucc, rengeteg szám (magyar, angol, német, francia, orosz, olasz) (www.bestofkaraoke.hu)

Én még csak 1x voltam ott, de nagyon jó volt, meglepődtem a hangcucc jóságán :), nem túl nagy hely, nem túl drága (nem is olcsó :( ) de hangulatos

give it a try
Subba Subba szív iWiW: Zuzu 2010.01.22 10:01:00
Tudjuk, hogy megvan a VIP jegyünk a pokolba emiatt, de értetek bármit! Wálogatás!   Szerintem is szuper let a kép tejesen maga biztos nak tüsz és jol kiegyen sulyozotnak Barbieka Volt pasimmal nyaraláson, csak a kalap miatt Zuzu Fotosop artista Ingyen dugható csajok Fotosop…..
PJZs 2010.01.22 11:53:06
@smity: teljesen igazad van, én is azt néztem, hogy tök helyes csajszi (lenne, ha nem torzítaná magát el a sok piercinggel)
Mindenekelőtt szeretnék boldog két-ünnep-közöttöt kívánni olvasóimnak! Kívánom, hogy minél többen töltsék munkahelyüktől távol, csendben, nyugalomban ezt a pár napot, de ez persze nem vonatkozik a pizzafutárokra, az árufeltöltőkre, a Blog.hu szerkesztőire, a…..
Sokadjára ír nekünk A megértés nagykövete és ha ő ír, akkor lehet rá számítani, hogy valakiről vagy nyál, vagy vér fog folyni, mert a szelíd, törékeny női test egy sakált takar, aki általában autót vezetve teszi helyre a többi közlekedőt. Ezúttal viszont ő volt a kisebb,…..
Sziget 2009 - Ötödik nap Utolsó napon, ha más nem lépett volna fel a Szigeten, csak a Faith No More, már akkor is megérte volna. Viszont volt itt még Turbongero is, hogy csak a legjobbat említsük a "maradékok" közül. Persze szokás szerint nem tetszhetett nekünk most sem…..
Sziget 2009 - Harmadik nap Élveztük a Primal Screamet, kinevettük a Pendulumot, jól szórakoztunk a Prodigyre, Brujeriára meg pláne. Deathstarson viszont unatkoztunk. Sziget, harmadik nap. A Primal Scream kiszámíthatatlan zenekar. Gondolok ezalatt arra, hogy nem lehet tudni, hogy épp…..
Komoly lájnapra lehet számítani a Balaton Sound 2009-en. Bár a fellépők többsége már egy jó ideje nem tündököl régi fényében, mindenképp örömteli látni, hogy eljön hozzánk a szeretett/gyűlölt Moby, és a már Szigeten is bizonyított Underworld. Lesz még Röyksopp, és a…..
És akkor most elkezdjük törleszteni egyik régi adósságunkat (van még, tudjuk, mindenre sor kerül, ígérjük, hamarosan Mötley is felbukkan), következzen az első beküldött cukinapló, Ritától. "2008.06.17. Itt kezdődött minden. Egy gyümölcs nevét kapta, úgy mint Áfonya. Ez…..
Supermanként vagy Pókemberként síelni nem lehet rossz dolog, hiszen nem kell igénybe vennünk a síliftet, amivel sok időt és pénzt takaríthatunk meg. Más kérdés, hogy szuperhősnek öltözve síelni szuper képességek nélkül mennyire nyerő? Az egyre gyakrabban látható…..
Július 5: VOLT fesztivál, SopronNagyon jó kis nap volt, kedves kollégám és barátom, Steve levitt autóval Sopronba, ott találkoztam a már lent táborozó barátaimmal, illetve Endivel, aki szintén Bpről jött fel, csak kb fél órával utánunk ért oda.Clawfinger + Offspring, hát…..
Június.Az egyik említésre méltó kiruccanás ebben a hónapban: Június 17. Linkin Park koncert Brnoban, Csehországban. Egy Renault Twingóban nekivágtunk az útnak, köszi Jessy, hogy levezetted, köszi Karesz mamája, hogy odaadta az autót :)Az út sima volt, 4-5 óra alatt kiértünk,…..
Május, az első magyarországi Sensation White hónapja.Meglett a jegy, utolsó napokban még társaság is lett (rá tudtam beszélni kedves barátomat, akivel már baromi régen buliztam együtt), szóval minden adva volt egy jó bulihoz. A 2007es Tiesto - Elements of Life bulin kívül nem…..
Április a külföldi kirándulások hónapja volt.Április 11-13 egy hosszú hétvége, amit a debreceni 2 barátommal és egy budapesti barátommal együtt Szabadkán töltöttünk ismerősöknél. Péntek este otthon volt mulatozás, szülinapi buli helyi magyarokkal, helyi vodkával :) majd…..
Március...elég jóra sikeredett :)Kezdődött a március 7-ei Andy Moor bulival a Royal Clubban, a Budapest Trance Central jóvoltából. Este 10-től reggel 4ig elvoltunk. Fél 5 körülre odaértem a Nyugati pályaudvarhoz, ahol egy ismerős sráccal beszélgettem 5ig (kidobó a Bank…..
Február 1-9ig sítúrán voltam Franciaországban, az Oneill Snowboard Academy jóvoltából. 13an mentünk közvetlen ismerősök, és még kétszázan Magyarországról. Köztük sok olyan ember, akikkel már az elmúlt években is együtt síeltünk/snowboardoztunk errefelé.Esténként közös…..
Kezdjük az elején, mármint az év elején.Január 1, illetve 2007. dec 31, Szilveszter.Nem az eltervezett helyre mentem, mert közbejött egy szakítás, és az Ő kollégáihoz nem mentem, inkább az én barátaimhoz. Egyik barátomnál alapoztunk úgy 6-9ig, majd átléptünk a "Zöld…..
Sziasztok!Ezen az oldalon fogom leírni, mikor milyen buliban voltam idén, hogy én is észben tudjam tartani :) Felteszek majd képeket is, ahol készült.Elektronikus zenei happeningek, rockkoncertek, lesz itt minden.....