Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tóbiás Nyúl

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Próbáljuk megúszni, hogy írnunk kelljen a Dömsödi Gábor kontra Autó 2 ügyről. Nem könnyű. És persze azt sem tudjuk, olvasóinkat érdekli-e egyáltalán a sztori. Meg nem jó  karma csemegézni a más baján, márpedig itt valaki mindenképpen rosszul jár. Egyszer már…..
Nincs igazság a földön.Békés délutáni szunyókálásomból hatalmas csődület vert fel: gazdáim az ablakhoz tódulva álmélkodtak:- Olyan fajta, mint Tóbiás, csak fehér!- Nézd már!Mire felocsúdtam a félálomból, világossá vált gazdáim párbeszédéből, mit néznek olyan…..
Sajnos nem szaladgálhatok kedvemre egész nap gazdáim lakásában szabadon, mert szerintük önveszélyes vagyok, megrágcsálnám az elektromos vezetékeket és megrázna az áram, ha nem figyelnének oda. Ezért, ha nincsenek otthon, vagy túl elfoglaltak ahhoz, hogy figyeljék, mit csinálok,…..
Hol is kezdjem?Talán illendő lenne bemutatkoznom.Tóbiás vagyok, a törpenyúl.Nagy valószínűséggel nőstény.Négy hónapja élek gazdáimmal, előtte más nyulakkal éltem együtt egy állatkereskedésben.Hobbim a rágcsálás, szaladgálás, és műanyag wc-m dobálása.A pontosság…..