Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kistiti

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anti-MLM Egy FLP-s levele. Le vele! 2007.08.28 01:37:00
Egy túlfűtött FLP-s fórumbejegyzése az indexről.Lássuk.Sziasztok Kedves Fórumozók! Köszönöm annak, akinek eszébe jutott, hogy indítson egy ilyen fórumot. Azt hiszem az emberek fejében tisztázni kéne egyet s mást az MLM-tevékenységekkel kapcsolatban. Sok mindennel megkerestek…..
kistiti 2008.06.26 02:21:06
Sziasztok!
Én május végén regisztráltam, dobozzal és nem bántam meg! Jó befektetésnek tartom. És itt legalább tényleg kapok valamit a pénzemért. Eddig reklámmmal marketinggel foglalkoztam, kicsit beláthattam areklámok, hirdetések szugeráló hatásaina következményében. Az FLP nél viszont a tények beszélnek. Ahhoz képest, hogy hány éves vagyok és hova jutottam a szakmámban (Média/reklám) nem panaszkodhatok. Nem is ez motívált, persze a pénz is számít... Én függetlenségre vágyom, és kihívásra. És itt lesz mit letenni az asztalra. Nem kell géniusznak lenni, hogy az flp-ben eljuss az igazgatói szintik. Én kitüztem magamnak célul, hogy megcsinálom októberig... Tudom, hogy sikerülni fog mert akarom... Mellesleg Zeptereztem 2 évig, vettem edényt 320000-t, jók, csak ennyit nem ér. Nu Skinbe is regisztráltam, 230000, puff neki, kiábrándultam, mert itegetés megy. Ha egy cég mint a Nu Skin vagy a GNLD azt állítja,hogy ők a legnagyobbak és monopol helyzet meg..., és 20 meg 50 éves múlt akkor, eddig miért nem halottunk róluk.
Sok cég keresett már meg, az Amway, Flavon Max, GNLD, Nu Skin, mindet végig halgattam, de ez megfogott. Hozzá teszem flp-vel is próbálkoztak többen is régebben, de most egy olyan ember alá léptem be akiben megbizom és a felsö vonalam is sokat segít... Már most érzem az "agymosás" hatására milyen személyiség fejlődésen megyek keresztül.
Lehet fikázni a módszert, hogy agymosás, meg szekta, meg..., de minkinek saját akarat van,. eltudja dönteni, hogy tud-e azonosulni vele vagy sem.
A termékekröl még annyit, hogy és már 2 és használom és a körzeti dokim már megsem ismer az utcán... Magukért beszélnek. Én személy szerint a családomnak gélt, és kapszulákat veszek ajándékba! És már most felfogják, hogy mekkora ajándék ez nekik..
További sikeres építést... Hajrá!