Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fehér Lili

3 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az MTV, nem nem a Magyar Televízió, hanem a Music Television elhagyta logójából és a station id-kből a „music television”-feliratot. Vagyis a csatorna ezentúl már nem is Music Televison, hanem csak MTV. Emtíví. A huszonkilenc éve működő és tulajdonképpen a videoklip ,…..
Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer szomorú leszek egy sztár halála miatt. Kamasz koromban, amikor a legőrültebben tudunk rajongani valakiért, még akkor sem voltak ilyen érzéseim senki iránt. 2009. június 25-én egy céges partin voltam éppen, csütörtök este volt, éjfél körül,…..
Na szóval, igazából arról akartam írni, hogy tegnap poénból (meg azért mert feltörte a lábujjamat) a lábujj-gyűrűt áttettem a gyűrűsujjamra. Fura volt, eddig még SOHA nem volt ott semmi, még sima dekor kiegészítőként sem, máshogy meg... áhhh, ne is beszéljünk róla. Na…..
Lili napjai 1 éve... 2009.06.20 16:36:00
Hihetetlen, most néztem meg a legutóbbi bejegyzéseimet, és szinte napra pontosan 1 évvel ezelőtt jártam itt utoljára. Azóta sok minden történt, de van olyan területe is az életemnek, ahol nem következett be semmi eget rengető. Persze, természetesen pont azon a téren nem, ahol…..