Regisztráció Blogot indítok
Adatok
404

72 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezeket a fiúkat is régen láttam már koreai számokat énekelni, vagy csak nem emlékszem az újabb dalaikra?! Már szinte hiányoztak. Bár a koreográfiát elnézve nem voltam biztos benne, hogy működik ez élőben, de azt kell mondanom, a fellépések alkalmával sokkal jobban tetszik, mint…..
404 2014.06.16 22:45:14
hm.. mivel unalmas hétköznapokat élek, ezért nem fogok most egy jóideig írni. Ha azért valami egetrengető dolog változtatja meg az életemet, akkor majd írok..XXX..
Egyszer tuti, hogy idegeskedésben még meghalok. :D Fogadni mernék egy millában xD Érted.. itthon ülök 38 fokos lázzal és jobban érdekel más élete, mint a sajátom.. És mégis miért? Mert egy rohadt nagy fasz vagyok. Azért. xD De nembaj.. közel  a diliház érzem érzem…..
Pursuit of Happiness Szilveszter 2009.01.01 22:56:00
Szilveszterkor D. barátosnémmel voltam itthon. Megnéztünk 3 filmet. stb stb. Nem alkoholizáltam és nem sikerült drogozni sem :)  (bánatomra ^^)   nah csók..
Pursuit of Happiness Karácsony??! 2008.12.23 18:46:00
Az idei karácsony sokmindenben különbözik a többitől. Elősször is, nem volt az a hű de nagy karácsonyi láz, ami ilyenkor bizony már elég rendesen elönti a lelkemet.. xD Kivéve azokat a napokat, amikor a hülye sulis "Melyik o.terem a legszebb? " -re készüldtem , és…..
Pursuit of Happiness Így van ? 2008.12.23 02:24:00
Miért érzem azt, hogy megint egyre kevesebb fontos ember van az életemben? Idén két embert "kaptam"  és elveszítettem kettőt.. így van ez rendjén?  ..
Ma semmi különös nem történt. Gyötör az egyre erősödő fülfájás. Gyógyszereken élek. Már túl nagy a fájdalom, szal holnap lehúzok dokihoz xD Meg veszek a Tesco-nál ilyen világító hülyeséget az ablakomra :)) Ma volt itt nálam a 12 éves R. aki Bibliaórát tart nekem minden…..
Pursuit of Happiness Álomvilág 2008.12.19 14:22:00
 Tegnap történt egy " különös " eset a vonaton. O.társaimmal ültem a vonaton.. és megint ottvolt az a fura "bácsi" aki kívülről vágja az összes névnapot meg ilyesmiket.. Egy csomó nyelven tud közmondásokat.. nagyon durva xD Mindig kérdezte, hogy…..
Pursuit of Happiness All about sex. 2008.12.17 19:59:55
Elegem van, a szüleim siettetéséből! Marhára lealacsonyító, hogy  fűnek fának elmondanak ezt azt rólam..  és full az jön le nekem, hogy milyen elcseszett vagyok.Csak rám meg max anyámra tartoznak a dolgaim. De látom mostmár anyámban se bízhatok.. Fecseg minden szart.…..
Huuuuuuh, most hirtelen kedvet kaptam írni egyet. xD Óhmár ez a hülye vonat sztrájk.. kiborít -.-" az ember nem tudja, elinduljon suliba vagy sem.. ha elindul az a baj, ha nem megy suliba az a baj.. és akkor most döntsd el mivan.. Reggel ezért autóval mentem ( ja meg azért is, mert…..
Éjjen éjjen. Holnap nem megyek suliba mert nem tudok mivel bemenni :) óhh minő boldogság lett urrá csöpp szívemen XD ahhw ez de szarul hangzott :D nah mindegy. Ma valamiért repesek az örömtől. Olyan jóleső érzés van most bennem, hogy legszivesebben mindenkit egyszerre…..
Ma felkeltem fél 10kor, mert úgyvolt, hogy megyek Bp-re V.-hez. Felkelek, anyám bejön, leül az ágyam szélére. Dumálnék.. de elég nehezen megy. Torkom úgy el kezdett fájni, hogy az nem igaz.. Kikelek az ágyból, iszok.. vissza ágyba, anyám rámnéz.. Sztem ma maradj itthon. Hát jóh,…..
Az a másodperc, amikor igazán szeretünk, életünk egyetlen valóságos pillanata.A többi nem az. A többi boldogtalan varázslat. Őrület. Teli félelemmel és szomjúsággal. Mi persze éppen fordítva gondoljuk. Mi azt hisszük, hogy az a " valóság" , amikor…..
Szegény telómat ma egyszer leejtették , jó nagyot esett. Utána Itthon leejtettem még 2x xD Pedig én mindig tökre vigyázok a telóimra. Húú ma  elég gány napunk volt a suliban.. Kb semmitse csináltunk. Szó szerint melegedni járunk be ( már,ha van fűtés) 4 óránk lehetett…..
Nemrég kezdtem észrevenni, hogy egy kedves poéngyáros ismerősöm kicsit megváltozott.. legalábbis amikor egy légkörben vagyok vele. Amúgy ugyanolyan hülye, mint amilyen szokott lenni xD  ( jó értelemben persze) Ezért is csípem annyira a " fajtáját" . jó haver.…..
  Egy újabb lecke az élettől. Sose számíts a legjobbra! Utána úgyis csak nyavajogni fogsz. Hát megint hibáztam. Bécsről annyit kell tudni, hogy egyik jóbarátom ( Hímnemű xD ) ott él, és hát 6.-os korom óta minden évben találkozunk egyszer ( max. 2x) Na mármost…..
Egyik nap azon gondolkoztam, hogy mi szükséges ahoz,hogy az ember elismert művésszé váljon. Ez a kérdés most nagyon foglalkoztat.. főleg azért mert egyre közelebb és közelebb kerülök az érettségi és az újabb döntések időszakához. Hova tovább meg ilyesmik.. Jelenleg ez a…..
Pursuit of Happiness Ezvan. Sprite. 2008.11.29 00:13:00
Ez meg Az  " Annyira fáj, hogy nem törődsz velem, amennyire én szeretném, annyira fáj, hogy szeretlek, és ezt nem érzem már kölcsönösnek. Tudom, hogy csak akkor látlak újra, ha én elmegyek hozzád, és téged ez cseppet sem zavar, mint ahogy azt sem veszed észre, mennyi…..
Néha bejön.. Biztos ezerszer hallottátok már pszichológusoktól kezdve szülőkig, hogyha valaki pozitívan kezdi a napot, akkor pozitív dolgokat fogja bevonzani, ha pedig negatívan áll a naphoz, akkor az negatív is lesz. Én, mint született pesszimista ezt egy nagy gyökérségnek…..
Pursuit of Happiness Hm 2008.11.23 17:39:00
:( hm..  ezen a héten azthiszem 3 olyan dogát adtam be, amire nem írtam többet 2 mondatnál..Holnap is írunk töri TZ-t, fél 7 van.. kétlem, hogy a 2-es meglesz..Ja meg matekból is írunk, mondanom sem kell, hogy aztsem tanulom ma már meg... szóval valszeg tovább…..
"Nincs semmim.Ezért, ha tudom, a célom, hogy olyan életet éljek, amivel nem okozok bajt senkinek. Viszont ez elég nehéz. mióta csak élek, bajt okozok valakinek.Elmondok neked egy viccet.Minden nap arra gondolok, hogyan tudnék eltűnni anélkül, hogy gondot okoznék valakinek.De…..
Pursuit of Happiness Kanasii 2008.11.12 21:12:00
Hm. Hát mostanában nincs sok kedvem írni, ahogy tanulni sem , meg semmi máshoz sincs kedvem :D legszivesebben öngyi lennék :D úgyse volt a családban még ilyen eset ^_^  .. nah majd most :D  Igazából semmi rossz dolog nem történt, sőt.. egész jól elvagyok. Tanuli nincs…..
Nemis tudom minek írok most ide, valamiért marhaszarul érzem magam. Itt bőgök a matekházi miatt, nem tudom megcsinálni.. Bár lehet nemis az miatt sírok, de jó most ráfogni. Váratlan, meglepő dolgok történnek mostanában. Vannak emberek akik egyre fontosabbak , de egyre távolabb…..
Sok váratlan esemény történhet a hónap közepéig, egyre fontosabbnak érzi a változatosságot, a szabadságot. Szeretné megreformálni az életét, ehhez arra van szüksége, hogy lazítson a régi kötelékeken, megszakítson olyan kapcsolatokat, amelyek már akadályozzák az…..