Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bitches be like

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi ötödáras Canon után a mai félárú Nikonunk lehet, hogy csak egy adminisztrációs hiba, mindenesetre annak elég bizarr. Naiv ügyfél 76 ezer forintért rendelte meg az akciós Nikon D5100 kitet, amiről csak a kiszállítás napján, becsomagolása után derült ki, hogy mégsincs.…..
bitches be like 2013.02.01 21:44:17
@uraaam: nyilvánvalóan nem gondolnád, hogy egy oldal, ami megbízhatónak hirdeti magát, árukereső partner, minden egyéb szarság egy ilyen bakit vét. főoldalon hirdetve, hogy AKCIÓ. neked ez az első gondolatod, hogy áhhh... ilyen úgy sincs? azért ez egy kicsit más helyzet, mint hogy előre utalsz összeget külföldre...
bitches be like 2013.02.01 22:02:43
@CheshireCat: téged rohadtul nem értek. biztos te is egy hazug kereskedő vagy :)
bitches be like 2013.02.01 22:48:28
@uraaam: perrsze, pont ezert lett volna jo biznisz, mert ahogy irtam, az ar nem volt mindegy. Rogton tudtam volna melle mast is venni. De megis hol mondtam, hogy ha beismerik baszogatom oket? Elso emalukben beismerik azt mondom, hogy oke, elirtatok. De nem, az elso emailben meg a 10% sem volt felajanlva, azt is kesobb ajonlattak mar cssk fel... Ha rajuk hagyom, akkor kedvezmenyt se adnak
"A tavasz és lassan a nyár beköszöntével úgy látom, megszaporodtak a kölyökképek a Cukiságon. Ehhez csatlakoznék én is. Vidéki ismerőseimnek elpusztult mindkét kutyája (állítólag rókával verekedtek össze és ők húzták a rövidebbet). Egy rendes vidéki porta pedig nem…..
"Van néhány aranyos képem a két hetes babapatkányaimról (meg egy picit nagyobbacskáról). Ők még az igazán szőrösszívű patkányutálókat is képesek lennének elbűvölni" - írta Lamia.Hát, akkor nézzük, további cukiságról meggyőző képek hajtás után. ..
"Hadd mutassam be Puszedlit, családunk legújabb tagját. Elméletben egy lablador és egy kopó keveréke. De élek a gyanuperrel, hogy inkább egy nyúl (hátsó lábait tekintve), egy szöcske (ugrándozásait elnézve) és egy kenguru (imád bokszolni mellső lábaival) mixeléséből…..
bitches be like 2008.06.27 12:25:16