Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OEGYG

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valamiért az, hogy a politikusok mit és mennyiért esznek a parlamentben, képviselői irodaházban és most már a várban nagy közérdeklődést váltanak ki Magyarországon. És hát lássuk be, eléggé szemöldökfelhúzós volt már a parlamenti menza menüjében szereplő fogások ára is, de ez a Gundeles húzás azért…..
OEGYG 2019.01.10 22:14:16
@ulpius66: Tehát amikor valaki kritizál egy éttermet egy blogon, az nyilván sokkal keményebb gyűlölködés, mint amikor a Fidesz többszáz millárdnyi közpénzből folyamatosan teleplakátolja az országot gyűlöletkeltő plakátokkal, továbbá fenntart egy rakás sajtóterméket amik szintén megállás nélkül hörögnek mindenkire aki nem Fideszes, továbbá fizetnek egy rakás bérkommentelőt (mint te) akik elárasztják az összes blog, facebook és egyéb posztot gyűlölködő kommentekkel.

Éééértem.

Nagyon el lehetnek lustulva a főnökeitek ha csak ennyit bírtak kiiazdni védekezésnek mára.

Ne aggódj, nem felejtjük el, hogy a Fideszesek gyűlölködnek. Ammennyit a gazdád gyűlöletkampányokra költ, csúnya is lenne ha elfelejtenénk. Ami szar ügy amúgy, mert még akkor is emlékezni fogunk rá, amikor már nem Polt Péter lesz a főügyész, vagyis nem lesz aki védje a seggeteket.
OEGYG 2019.01.10 22:34:27
@ulpius66: Jóindulat? Ne használj olyan szavakat amiknek nem érted a jelentését se.
OEGYG 2019.01.10 22:46:26
@ulpius66: Figyelembevéve, hogy a Fidesz félázsiai diktatúrát csinál a hazámból és soha nem látott vagyonokat rabolt össze, hogyan ne gyűlölhetnék egy olyan embert, aki mindezt támogatja? Nyilván eltérő véleménye miatt nem gyűlölnék senkit, de a Fidesz antidemokratikus lépései és a mértéktelen korrupció nem vélemény, hanem tény.

Áltathatod magad azzal, hogy ti vagytok a többség, de ha vetsz egy pillantást a választási eredményekre, akkor bizony hamar kiderül, hogy a többség tavaly áprilisban se a Fideszre, hanem a Fidesz ellen szavazott. A számok nem hazudnak. Addig van nektek jó világ, amíg az ellenzék megoszott, de abban a pillanatban ahogy összeáll, vége lesz a dalnak.

És megnyugtathatlak, hogy semmit, de semmit nem fogunk elfelejteni.