Regisztráció Blogot indítok
Adatok
transzteszter

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Thia Hova lettek a többiek? 2010.03.30 10:43:00
Most I.O.-n kívül kérdezem a linklistám 99%-át tekintve, hogy nekem mostan hova lettek, a többi freeblogos ismerőseim, olvasóim, kommentelőim,  hova? Vagy ha itt vagytok mé nem szóltok soha semmihez hozzám? Már azt se írjátok, hogy T. h.íjjjja te tiszta hülye vagy! Valami itt…..
Cukorróka blogja megoldás?:) 2010.01.29 20:20:00
másik oldalon állunkelmész én maradokvisszaút nincsígy kellett lenniezavarban vagyok"szívem egy dobozba"ajándék tőlemjáték volt az egészállandóságfelülemelkedninéha visszahúzniordítanigyökeret ereszteniajándék tőlednem is fáj ..
Cukorróka blogja Emlék-szilánkok 2009.08.18 08:21:00
Jó mélyen bele kell túrnom az amúgy is legendásan rossz emlékező tehetségembe... szeretnék egyszerre emlékezni mindenre. mindenre ami Eszterkéből van. nagyon szomorú lettem a postja miatt, persze jogos amit ír. sokszor csinál drámákat, meg fölösleges színjátékot, de most nem.…..
transzteszter 2009.08.20 01:29:07
Cukorróka blogja Gyönyörű 2009.08.19 09:57:00
hát ennyit az örömteljes napomról... K. elvitte a kulcsom, Zsolti ki tudja mikor ér haza, én meg itt vagyok bezárva a lakásba. mindjárt bőgök ezt nem hiszem el............
transzteszter 2009.08.20 01:22:39
Cukorróka blogja 2009.08.03 11:00:00
Ja és ezt rakjátok össze. Offspring koncerten voltam valami bálteremben, ahol az Offspring énekese Tom Jones volt... pedig nem is vacsiztam nehezet... most látom, csak azt nem írtam le, hogy ezt ÁLMODTAM... hülyeee ..
transzteszter 2009.08.04 22:38:40
Zsú, most teljesen hülye vok, vagy tényleg megint kivettél két posztot? Az én öreg, szenilis agyam játszik velem, vagy álmodtam, hogy volt itt vmi Gödör-hűtő-bor-szar kedv bejegyzés és egy disputa-részlet Picurral? Vagy az van, h K. megint megbántódott és te megint ezzel teszel neki békegesztust? Esetleg mást akarsz közölni a világgal azoknak, akik 20 és 24 óra között kattintanak a blogodra és megint mást azokkal, akik 00 óra és 20 óra közt, vagy mi van má'? Az élet nem olyan, h egyszer durci van, máskor meg kibékülünk? Aztán egyszer erről írunk, utána meg arról? A te blogod, azt írsz bele és azt veszel ki belőle, amit és amikor csak akarsz, de engem eccer az őrületbe kergetsz vele! Most azt bánod, amit írsz, vagy azt bánod, h ő mit szól hozzá, vagy azt, h beírod, vagy azt, h utólag úgy érzed, ki kell venned? Szerintem semmi kompromitáló nem volt benne, mindenki tud nehéz eset lenni a maga módján, tele vagyunk pocsék, gyarló jellemhibákkal, rossz tulajdonságokkal, ezentúl arról ne írjunk, ne olvassunk, attól megszűnik?! Minél többször visszakozol és nem vállalod fel, amit gondolsz-mondasz-írsz (mindegy, milyen okból vagy megfontolásból ), annál hitványabbnak fogod magad érezni egy idő után. Mert ha beraksz egy posztot vmilyen hangulattól vezérelve, és netán a hangulat elmúlik, a problem megoldódik, az ég kitisztul, a helyzet tisztázódik, akkor minden oké, az egy új szitu, új érzés, új állapot, új hangulat, írd meg azt is! De miért kell folyton utólag meg nem történtté tenni ilyen volt-nincs posztokkal konfliktusokat? Mert a másikat bántja? Akor tisztázd vele azt, ami bántja benne, de ne radírozd ki! Csak a tengerparton mossa el a hullám a homokba rajzolt jeleket a maga természetes módján. Szerintem megfutamodás a békesség látszata kedvéért, amit csinálsz ilyenkor. Engem bánt egy kicsit és kissé idegesít. Nem mintha én számítanék ezügyben. De tényleg, miért?! S hogy akarsz te Angliában vele élni, ha még egy posztot sem mersz bennhagyni a blogodban, holott nem is volt benne semmi provokatív, vagy különösebben bántó vagy sértő. K. ilyen. És akkor mi van? Más meg veri a családját vagy kaszinózik, vagy szimplán csak csalja a nejét vagy hazudozik. Azzal nem segítesz neki, ha úgy táncolsz, ahogy ő fütyül; illetve ha azzal simogatod a lelkét, hogy a TE blogodból kiveszed a TE posztodat, ami a TE érzéseidről és gondolataidról szól.
Ez a komment meg csak az én véleményem, semmi több. Puszillak. Mindkettőtöket.
No:) rendbe raktam a tárolót és Zsolti nem ébredett fel rá, vagy legalábbis nem küldött smst, ahogy szokott, hogy csöndesebben... megyünk a piacra meggyet venni, mert szeretnék egy kis dzsemet főzni belőle, úgy belejöttem a befőzésbe:) tegnap összevesztünk de aztán végülis…..
Cukorróka blogja Tape Underground 2009.06.17 21:00:00
mindenképpen jó zenét játszanak..."Csak egy pillanatra, hasonlítunk magunkra."volt valamelyik nap egy pillanat, de tényleg csak az volt. mikor úgy éreztem megint én vagyok. a régi én. az az igazi, aki már nagyon régen nem vagyok. most csak hajtós vagyok, idegeskedős,…..
Szánalmas volt a mai napom, és sikerült K-nak betetőznie. A munkahely szar volt, utána majdnem 2 azaz KÉT óra volt amíg átjutottam a Nagyihoz Solymárról. Ablakpucolás, satöbbi, Anglia bevallása, majd az ő véleménye, amik igen csak kések voltak a szívemben. Mentem haza anyuékhoz,…..
transzteszter 2009.04.30 14:44:20
Én szinte soha nem tom, mit akarok, csak azt, hogy kivel! :) Vele szinte mindig ugyanazt akarom. XD

Kata: ha és amennyiben Beával való kapcsolatod már halott, akkor "halottról csak jót vagy semmit!"-ezt ne feledd!
Ha indulatosan és fröcskölődve írsz róla, az téged (is) minősít. Az ember utólag se harapja meg a kezet, ami valaha simogatta őt! Átértékelheted a dolgot utólag, tekinthetsz rá más nézőpontból, láthatod más fényben, gyászolhatod, levonhatod a konzekvenciákat és változhatsz, tanulhatsz az eddigi szopacsokból, de az erőseket az minősíti, hogy miként bánnak a gyengékkel. Ha sarat dobálsz rá, ne csodálkozz, ha magad is bemocskolódsz.
Az, hogy tisztában vagyunk a rossz tulajdonságainkkal, nem ment fel minket az alól, hogy lehetőleg kiküszöböljük őket!
Zsú akkor és úgy szeretett meg, amikor nem volt egészen tisztában azzal, h gépezel, iszol és mindezt milyen mértékben, stb. A másiki megismerése egy folyamat, nem egy rigid állapot. Most ezzel együtt is szeret, de ez nem jelenti azt, hogy ezekért szeret és azt sem jelenti, hogy nem billenhet át a mérleg bármikor és nem sokallhatna be, ha azt látja ESETLEG, hogy jottányi "javulás", változás nincs a szar tulajdonságok elhatalmasodása-felszaporodása terén. (amúgy nem ezt látja, azt érzékeli, h küzdesz....csak kissé gyenge hatásfokkal...de az erőfeszítést értékeli :P )
Szóval ne ott folytasd vele, ahol Beával abbahagytad, hanem tégy egy minőségi ugrást! Aztán vagy halálugrás lesz vagy olimpiai arany, de csak egy lehetőséged van. És addig készülj fel az ugrásra, amíg van, aki hisz benned és etet-itat, biztat...ne dagonyázz a készben tovább. Ami a melót illeti, kevesen vannak abban a helyzetben, h válogassanak, szemezgessenek, várakozzanak.Felkopna az álluk. A szerelem csak cukor a kávéban. Attól a kávé maga még keserű. Legyél Zsúnak cukor a kávéban, édesítsd meg az életét!Legalább fifti-fifti alapon. Már ma! Ne holnap vagy holnapután!
Ha pedig Bea nem akar felnőni, akkor az azt is jelenti, hogy igyekszik megőrizni a gyermeki énjét, annak is vannak előnyei, nem kell azt feltétlen elítélni és leszólni; amúgy is teheti most még, hát hadd tegye.
Zsú: tdod a Karinthy-féle poént:"akinek ez kell, annak ajánlom!" LOL egy próbát megér XD Tartsatok ki jóban-rosszban s legyetek boldogok egymással! De lehetőleg egyszerre, ne pedig héthőn és csütörtökön Kata, kedden-pénteken meg te, hétvégén meg senkise.
No, viccvót
puszi
Cukorróka blogja Hálátlan kutya 2009.04.13 13:04:00
Mert nem írok, azoknak akik meg olvasnának. Ma, így ebben a gyönyörű szerelmes tavaszi időben csak arra gondolok, hogy pár órája még a Bakáts téren üldögéltem Kedvessel és nem volt semmi gondunk, csak összefontuk ujjainkat, meg szorongattam a tulipánomat, mely már kissé…..
Han verkligen gör ont. Det är verkligen ont att jag förlorade två män. Det är verkligen ont att jag är skadad, det gjorde jag inte göra det ändå. Det är verkligen ont att jag får inte snurra dagar, att alltför låt oss vara redan på honom. Jag vill verkligen rör det vad jag känner,…..