Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FoXúsz

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A kezdeti deffenzíva után támadásba mentek át a kormanyszovivo.hu hívei. Először Budai Bernadett igazított el mindenkit a június 19-ei kormányszóvivői tájékoztatón a honlapot illetően (a videót a Flash Video Recorderrel rögzítettem a kormanyszovivo.hu sajtós…..
FoXúsz 2008.06.25 19:58:06
Atomot - ezeknek - fel - seggükbe - jégheggyel tuszkolni soká - azzal a korrupcióssal, aminek ez a csúcsa + lófasszal ütni - sokáig - fel - atomot - a felelősöknek!

- Amennyiben a fentebbi véletlenszerűen egymás mellé került szavakból Ön egy 'olyan' mondatot állított össze, akkor rossz az aki rosszra gondol!

Tömören.

De most komolyan, frusztrál ez az ügy engemet! A 'csába mán hogy nem vagyok Állami Nagyfiú - nem is érthetem ezekben a magasságokban hogy mennek a dolgok... Pedig ejj, de jó volna, ha meghívnának egy tenderre engem is, ahol én volnék az egyetlen jelölt egy ilyen faja kis melóra - de mer' annyira alázatosak, persze királyi többesben szólítanak meg: így egyszersmind én volnék az összesből, aki a legmegfelelőbbet tudja nyújtani ár/érték aranyban. Bocs, arányban. Mégbocsabb - aranyárban.

De oda sokat kell még eddzenem, baszomalássan - megyek is, aszt' befenyítek pár óvodást az uzsonnájukért, nekik biztos nem lesz jogi eszköz a kislapáton kívül a kezükben amivel érvelhetnének az eljárásom ellen - amikor szóvivősen megmagyarázom a kis buta fejüknek hogy "vészhelyzet esetén" nekem mér' jut tiz szenya az övükéből, nekik meg semmise'. Meg persze ezek a rendszerek amik eligazítanak a játszószoba meg az udvar között sokat zabálnak ám, azér' olyan jónagyok, kell beléjük a kakaó, kis pöcsök, úgyhogy kussba!
Valahol nekem is el kell kezdenem a politikai káriérremet, nem?