Regisztráció Blogot indítok
Adatok
teheneskelemen

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valamiért az, hogy a politikusok mit és mennyiért esznek a parlamentben, képviselői irodaházban és most már a várban nagy közérdeklődést váltanak ki Magyarországon. És hát lássuk be, eléggé szemöldökfelhúzós volt már a parlamenti menza menüjében szereplő fogások ára is, de ez a Gundeles húzás azért…..
teheneskelemen 2019.01.10 08:05:04
444.hu/2019/01/10/a-jobbikban-mar-azon-gondolkoznak-hogyan-mukodjenek-egyutt-a-tobbi-parttal-az-onkormanyzati-valasztason

Mirkóczki Ádám, Jobbik:

"Ha elvonatkoztatunk a 2006-os rendőri brutalitásoktól, és a választási törvényt, a közszolgálati médiát, a köztársasági elnök, a népszavazás intézményét, vagy az ügyészséget nézzük, úgy még a legsötétebb Medgyessy-, Gyurcsány-, Bajnai-időszak is a demokrácia aranykora volt ahhoz képest, ami most van."

"Ha 3-5 szimbolikus körzetben visszalépünk, akkor ma nincs kétharmad. Ez generálhatott volna a többi pártnál olyan nyomást, ami alapján ők is visszaléptek volna a javunkra. És ma több mandátummal rendelkeznénk mi is, ők is."

Addig, amíg LMP-s vezető szájából nem hangzanak el ugyanezek a szavak, addig leginkább maradjatok kussban. Oda jutottunk, hogy a Jobbik is demokratikusabb párt lett mint az LMP.

Persze jellemző: amíg a Jobbikot a Fideszbérenc politikusok hagyták el vagy lettek kizárva, addig az LMP-ben a Fideszbérencek zárattak ki mindenki aki a kormány ellen dolgozott.

Érdemes Mirkóczki véleménye mellé odatenni, a - továbbra is - LMP-s Sallai Róbert Benedek minapi szösszenetét, ami a Fideszhez írt szerelmi vallomásnak is beillik:
444.hu/2019/01/06/sallai-robert-benedek-varju-laszlo-megnezhette-volna-magat-egy-turkevei-motorostalalkozon-ha-a-rendezok-kikiserik

Szóval kár erőlködni, senki nem vevő az ál-ellenzéki picsogásotokra, Fideszbérenc banda.

HITELTELENEK VAGYTOK!