Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vata96

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
UPGRADE: a nyertesek megkapták az értesítést! Kb. 2,5 perc alatt elfogytak a jegyek, minden nyertesnek jó szórakozást! A vesztesek se szomorkodjanak,mert más filmekre is lesz ilyen lehetőség hamarosan. A Budapest Filmesek nagyon jófej brigád és felajánlott néhány jegyet a…..
Vata96 2010.11.24 18:42:45
Jómagam nem vagyok elvakult rajongója a Csillagok Háborúja nevű immár 31 éves nagyon szép mítosznak, mégis azt kell mondanom, hogy nekem igenis tetszett ez a Klónok Háborúja c. film. Az Index lehúzta a filmet, ahogy az amerikai kritikusok is - a film 20%-on áll... Emellett eddig csak…..
Visor és Othala példáját követve én is készítettem egy ilyen videót!A kérdéseket Október 9-ig küldhetitek el!!!! FiGYELEM !!!Egy kis változás lesz a videóval kapcsolatban:Október 9-11-ig nem leszek itthon, úgyhogy azon a hétvégén nem esélyes az első videó. Attól függ…..
A napokban nekiláttam az első teszt készítéséhez amely a ................ című játék lesz. Vagyis meglepetés. Egyébként erre a hétre várható a teszt...
Nintendo DS Tesztek Elindultunk!!! 2009.07.31 21:36:00
Elindult a NDS Játéktesztek Blogja.Nemsokára elkezdődik a készítés, nyugottan irhattok, küldhettek ti is játékteszteket az email címre. Nintendos vagy azzal kapcsolatos képeket és ha szerencsétek van én ki is fogom tennni azt.Jó szórakozást!!..
Végre elkezdődött a Vata Company Studio hivatalos Blogja!A "Cég" mini (vagy hosszú) filmeket készít, melyek felkerülnek a YouTube - ra.Remélem jól fogtok szórakozni itt. A Rendező..