Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Guntherswarchzhaffenstrassen

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Holnap kezdődik a nagy dánom-dínom, két napon két éjszakán zörög a csodatelepülésünnep. A twitteren közvetítünk, ez a minimum. Aki nem tud részt venni a cserépi falunapokon, azoknak olvasnivalót ajánlunk. Megjelent a Cserépiek Újságja. Már a cserépi sokadalom ronggyá olvasta…..
Guntherswarchzhaffenstrassen 2009.08.07 17:47:06
Szia darvas, tegnap én írtam merci19 profiljával (bocsi, lusta voltam átjelentkezni tegnap)
A .doc mára már egy elég elavult fájlformátum, (ezt nem én találom ki:
index.hu/tech/2009/07/15/eltunhet_a_.doc_formatum/ ) ezért csiszolnom kellett egy kicsit az oldalakat, hogy a te elképzeléseidnek megfelelően 8 oldalból álljon a .pdf fájl.
Sajnos az élőlábak nem férnek el nálam (tehát ha beállítom az élőlábakba az oldalszámot, akkor a 8 oldalból rögtön 11 lesz, az pedig nem jó)

Úgyhogy még nem tolom fel sehova, az eredeti is megvan, ha szerkeszteni kell. Kínlódjak még vele, hátha, vagy pedig jó lesz az egy db pdf fájl oldalszámok nélkül is?
Guntherswarchzhaffenstrassen 2009.08.07 22:14:01
Mint korábban már olvashattátok a Webisztánon, jönnek az iWiW-minialkalmazások. Az Origo Zrt. erről ma adta ki hivatalos közleményét. Ebből a lényeg: 2009-től akár három és fél milliónál is több iWiW felhasználó számára tehetik ismertté külső szolgáltatásaikat a…..
Guntherswarchzhaffenstrassen 2008.12.04 15:44:14
Amúgy 320-ban járunk, amikor Róma volt a világ legnépesebb városa, a maga egymillió lakójával. Összesen 6700 épület között mászkálhatunk a virtuális térben.A Google Earth története során először jelenik meg olyan layer, mely egy letűnt kort mutat be. A térhatású ókori…..
A Georgia Tech kutatói azt állítják, hogy a mobiltelefonok hekkertámadások célpontjai lehetnek, és szerintük ezeken a készülékeken elég gyenge a védelem. Nyilván azokra a mobilokra gondolnak, amelyeken nem csak digitálisan aláírt programok futtatható, ahol nem csak a gyártó…..
Fejre illeszthető irányítórendszer prototípusát mutatta be a San Franciscóban megrendezett CTIA kiállításon az amerikai NeuroSky nevű cég. A készülék az alfa és béta agyhullámokat érzékeli, azaz gondolattal tudja irányítani a mobiltelefonon futó szoftvereket, például…..
Bigyóblog Repülő ember 2008.09.06 17:51:00
Elsőre az Ars Electronica újonnan elkészült központjába látogattunk, ahol is egy repülő ember fogadott. Mint a képeket is látni, elég bonyolult felszerelés kell a repüléshez. Először is fel kell venni a ruhát, érzékelőket rögzítenek a lábakhoz és a kezekhez, majd felemelnek…..
Guntherswarchzhaffenstrassen 2008.09.06 18:15:22
Cellanapló Videón az Xperia 2008.09.04 15:48:00
Miután megjelent a hír, hogy késve jelenik meg az Xperia X1, a Sony Ericsson gyorsan közzétette a készülék SDK-ját, amiből arra lehet következtetni, hogy az X1 hamarosan megjelenik. Természetesen előkerült egy videó is a készülékről, hogy inkább az új csúcsmobil funkcióiról…..
Bigyóblog Falon futó kisautó 2008.09.02 12:22:00
Egy egyszerű távirányítós kisautónak tűnik egészen addig, míg fel nem fut a falra és el nem kezd a képek között rohangálni. Hogyan működik? A leírás szerint egy porszívóhoz hasonló elven működő kis szerkezet tartja a falon. Azért megnézném élőben, tényleg fennmarad-e. A…..
Guntherswarchzhaffenstrassen 2008.09.02 15:03:56
Külföldi Google-forrásaink érdekes fejleményekről csipripelnek. A nem is olyan távoli jövőben (elvileg már csak párat kell aludni) "global launch" várható. Előre csak annyit árulhatunk el, hogy egy, Google-mércével mérve is nagy durranásról van szó. A jó hír az, hogy…..
Guntherswarchzhaffenstrassen 2008.08.28 23:19:48
Megint semmi köze a tévéhez, de ez tegnaphoz hasonlóan most lényegtelen. A magyar vízilabda-válogatott megcsinálta azt, amit még eddig senki: zsinórban harmadjára lett olimpiai bajnok ebben a borzasztó kemény sportágban. Köszi srácok, istenek vagytok...