Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Partylöwe

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Világcsúcs! De legalábbis magyar rekord, hogy az ismert barkácsáruház mintegy hazai pályán, a kamu árleszállítós akciók területén nemhogy megverte a Versenyhivatal által folyamatosan milliókra büntetett hipereket, hanem laposra, bucira, gyurcsányistára verte őket. A…..
Partylöwe 2008.06.25 16:31:11
kisgyerekek,
a hiperek tényleg férgek, de nekik egy elbaszott kaposvári hadaró üzletkötő ígérte meg azt, amit az ügyeskedő főnöke nem tudott időben kifizetni, illetve/vagy a rízs gyerekek nem tudták időben összeszerelni-elküldeni. A brokistore-osok nem hibásak, a balfasz aki egy piti fúró miatt képes hetekig intézkedni nem egy nemzetközi hírű üzletembernek (brokik-ügyvezetőjének) tesz rosszat (a hiperes vezérek halálra röhögik magukat ezeken a storykon), hanem a bajszos vállalkozónak, aki szarérhugyér bevállalta a csájníz bizbaz kiszállítását. mivel az a rohadék tetű nem tudta időben biztosítani ezt az életfontosságú eszközt, most aztán jól tönkreteszik, min 5-10m et rávernek, hogy egy életre emlékezzen arra, hogy a fogyasztók félrevezetése, megdöbbentő megalázása stb. nem vicc. főleg egy olyan letisztult csapaté mint a cigánymagyar. ha ti (köcsögök) komoly fúrót akartok, komoly célra, komoly szervezésben, komoly szervízháttérrel, akkor ne egy 1dolláros turkálóban alkudozzatok, háborogjatok, henem menjetek el egy márkakereskedésbe és vegyetek egy szerszámot 11990-ért. egy életre. barmok:)

a hiperek el vannak baszva, 1000 sebből vérzik az egész szolgáltatás amit nyújtanak,. én rosszul vagyok attól, hogy mindenből a világ leggagyibbját mutatják be, mégis azt mondom: ne legyünk már náluk is pitibbek. vagy?

puszi!

ui: ha megkapod a fúródat, akkor kezdődik az igazi intézkedés.. okvetlenül hivatalos szertvizben installáld, onnan egyenesen a fogyvédhez menj, közben folyamatosan legyél ott telefonon/faxban stb a brokisoknál, ill. a kaposváriaknál. remélem mire felteszed a falra a 100ft-os képet, lerokkansz:) hehe

igazam van homárok?