Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bazsimaki

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Háát, nem részletezem, miért utálom a New Yorkert. Gondolom nem vagyok egyedül vele. Szánalmas ruhák, szakadt anyagok... borzalmas kialakítású boltok, még a vásárlástól is elmegy az ember kedve, ha véletlenül beszédül egy üzletébe.Utoljára a Vörösmarty-téri boltot…..
A tegnapi versenynek volt egy megható része is. Ezzel a versennyel búcsúzott aktív pályafutásától a velem nagyjából egyidős francia, Arnaud Tournant. Csakis a négy hónapnyi korkülönbség lehet az oka, hogy ő 15-szörös világbajnok, én meg nem. Más okot egyelőre nem tudok,…..
Bazsimaki 2009.02.24 20:51:26
Mindig kiváncsian várom a férfi kollekciók közül Ermenegildo Zegna divatbemutatóját, bevallom hogy egy kicsit favoritom a márka. Vagy talán nem is a márka, hanem az imázs amit kialakítottak. Zegna divatbemutatói minden évben hoznak valami újdonságot, még akkor is ha ezt a többi…..
A Dior tavaszi/nyári kollekciójának arcául Marlon Texeira-t szemelték ki, a fotós pedig a népszerű divattervező és fotós (na vajon ki?, hehe), Karl Lagerfeld.A ruháktól én nem estem hasra - bár nem is én vagyok a célközönség - túlzottan egyszínű, unalmas és nem is…..
Az első férfiaknak szóló Dolce & Gabbana reklámfotó a tavaszi/nyári kollekcióhoz.Háát, nem túl meggyőző. És ezt elsősorban nem a ruhákra értem. Béna ez a kép, túl zsúfolt és hiányzik a koncepció... pedig Steven Klein készítette...
Madonna a W magazin májusi számában fog szerepelni (nagy valószínűséggel). Egyelőre két kép van róla. Az egyiken iszik, a másikon pedig modell vagy inkább pornószínész(?) pasiját/expasiját (elég zűrös Madonna magánélete a válás óta), Jesus Luz-t készül…..
Kedves csalad, kedves baratok! Biztosan eszrevettetek, hogy mar nagyon reg nem kerult fel uj bejegyzes a blogra.Az a helyzet, hogy miutan elhagytuk az almos es bekes Pantaghatit, egesz egyszeruen annyi minden tortenik velunk folyamatosan, hogy valasztani kellett: ateljuk a dolgokat, vagy irunk…..
Meleglelés Straight Pride 2008.09.08 16:22:00
Végeredményben megnyugtató, hogy nemcsak Közép-Európában zavaros, mit jelent a Gay Pride kifejezés és az ehhez kapcsolódó attitűd.   A pinknews.co.uk beszámolója szerint New York-ban a múlt héten Straight Pride Parade néven egy jamaikai reggae lemezkiadó társaság, a TCOOO…..
Meleglelés Monogámia, monománia 2008.09.04 17:35:00
Egy New York-i zsidó meleg könyvét olvasom. Daniel Mendelsohn 1960-ban született Long Island-ben, és bár klasszika-filológusként végzett, könyveiben leginkább a zsidó identitás kérdéseivel foglalkozik. Az amerikai kritika osztatlanul elismeri munkásságát, különösen a The Lost: A…..
Augusztus 25. Fülledt, meleg éjszaka van, mi pedig egy szálloda tetőteraszának gyertyafényes asztalánál ülünk, Agrában. Megérkeztünk az "igazi" Indiába, oda, ahol tényleg pálmaházi a fülledtség, ahol tényleg gyöngyözik a nedvesség az ember karján, és ahol hatalmas…..
Bazsimaki 2008.08.28 21:29:34
Egy nap arra ébredtünk, hogy elvesztettük az időérzékünket. Hogy vajon mikor történhetett, nem bírtunk rájönni, hiába böngésztem a laptopom naptárját. Az egyik napunkat követi a másik, azt egy harmadik, majd egy negyedik és ötödik. Egymásba fonódnak a reggelek és…..
Bár pár napja még azt ígértem, hogy a szobakeresési kalandjainkkal folytatom, az élet közbeszólt: tibeti szállásadóink nagy lagzit csaptak pénteken, és minket is meghívtak rá.   Olyan élményben volt részünk, mint még soha. Igaz, nem vagyok nagy esküvőjáró - a részeg…..
Ez a hét az otthonunk kialakításáról szólt: először is bulldogelszántsággal felkutattuk az elérhető legolcsóbb és legkellemesebb kiadó szobát, aztán begyűjtöttük mindennapi életünk legfontosabb kellékeit (a shimlai bazársor boltosainak legnagyobb örömére), végül lelkesen…..
OurFashion A Vatikán tagad 2008.07.01 20:22:00
A Vatikán hivatalos lapjában közölt egy cikket, melyben mindenkivel szeretné tudatni, hogy XVI. Benedek pápa nem visel Prada cipőt. "XVI. Benedek pápa nem a Prada divatház által diktált trendet, hanem Jézus Krisztust követi" - jelentették ki, miután majdnem egy éve…..
Helyszín: Szelidi tóSzemély: a képen a jobboldaliBűn: Hogy lehet közel 45 évesen egy ilyen pink színű, 100 % poliészterből készült habos-babos "csodát" felvenni?..
Bazsimaki 2008.07.01 19:23:19
Kedves fiúk, férfiak és urak!Készüljetek fel, mert 2009 tavaszán leggingset fogtok hordani a nagy tervezők szerint. Mivel éppen most zajlik a Men's Fashion Week Párizsban, biztosan láthatunk még pár formabontó dolgot a napokban, de nekem ez a leggings is túlmegy az elfogadhatón.Fiúk,…..
Bazsimaki 2008.07.01 19:20:01
Én hordanék...
Na jó nem. :)

De azt ugye tudjuk (fashionista nyilván tudja, úgy értem, a férfikollégák is tudják-e), hogy azt senki nem gondolta komolyan, hogy utcára is felvesszük majd, csak arra van itten utalás téve, hogy jövőre nem lesz menő a bő nadrág, ehelyett szűkebb (és vidám színű) nacókat fognak majd kínálni a férfiruha boltokban...

Egyébként a Givenchy semmi extra, ezt az outfitet kb. tíz perc alatt összeszedhetném magamnak, ha kicsit turkálnék a szekrényben (legings by barátnő). És sajnos ez majdnem az egész kollekcióra igaz, szóval erre nem is vesztegetnék több szót. (Most komolyan, azért felesleges férfi vonalat csinálni, hogy ne csak női legyen... :D)

A Bernhard Wilhelm bemutatón ennél durvább darabok is voltak. (habos-babos bugyingó és Viktória korabeli iskoláslánynak öltöztetett modell :)) De ő az egész bemutatón egy ilyen meleg Shakespeare feelinget hozott. Szóval maga a kolllekció egyben nem rossz, megvételre csak amatőr Shakespeare társulatok jelmezraktárába javaslom.

John Galliano meg ugye hosszú évek alatt koncepciózusan építette ilyenné a férfi vonalat. Nekem nagyon bejön az egész kollekció egyben. A papucsok bármelyikéért és néhány kabátért (háromnegyedes csíkos, fekete motoros-szabású) és az egyik kék csíkos nadrágért pedig nagyobb gaztettekre is képes lennék. Esetleg valaki megvehetné nekem ezeket, jövő tavasszal esedékes születésnapomra... addigra pont összespórolható az áruk és divatba is jönnek. :)))
Most egy rozzant shimlai netcafe klaviaturajarol irok, ugyhogy elnezest, de nincsenek ekezetek.Az iment feltoltottunk egy videot, irott beszamolo kicsit kesobb erkezik, mert egyelore azzal vagyunk elfoglalva, hogy megoldjuk a hosszabb tavu szallasunkat itt, Shimlaban.Csok mindenkinek!(Mikozben itt…..
Reggel van, fél nyolc. Ez már a második nap, amikor hajnalban, ötkor ébredek. Nehéz ilyen párás melegben aludni, ezért lezuhanyzom, és még le is fogok párszor, ez nyújt a leggyorsabban enyhülést, ha már túl ragacsosnak érzem a bőröm.Fülledt, meleg a hajnal, tucatnyi trópusi…..
Merthogy rengetegszer elmondtuk, akárki kérdezte: nem, nem fogunk sem szöveges, sem fotóblogot készíteni. Mert mi nem azzal akarunk foglalkozni, hogy folyamatosan az otthon maradottaknak gyártsuk az útibeszámolókat egyrészt, másrészt pedig épp az a lényege az elutazásunknak, hogy egy…..