Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csitri

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerekszoba Ezmiez? 2012.11.22 10:09:00
Első ránézésre olyan, mint egy NDK turmixgép. Másodikra is. Csak akkor jössz rá, hogy másról van szó, amikor beleteszik a belevalót. Ami jelen esetben egy baba. Vagy kettő. És nem turmixolják le őket. Csak megfürdetik. Bár nem mai darab, kezdő anyukáknak - nekem is -…..
Először is: BUÉK mindenkinek! Reméljük, szépen, nyugodtan teltek az Ünnepek, volt nagy öröm Karácsonykor, és nagy fogadkozások - persze, őszinte elhatározással - Szilveszter éjszakáján. Ahogy észrevehettétek, mi sem nagyon aktívkodtunk - speciel nálunk végig beteg…..
Csitri 2011.01.31 13:58:44
Gyerekszoba Alkot az Olvasó 45. 2011.01.12 08:08:00
Jó rég nem volt már Alkot az Olvasó, igaz, közben zajlott a pályázatunk, no és volt karácsony is, meg óév-újév. Az ünnepekhez kapcsolódik az alábbi levél Pétertől és feleségétől, akik a fa alá a képeken látható babaházat tehették gyermekeiknek: "Sziasztok! Itt…..
Csitri 2011.01.12 08:52:54
Az emberek szeretnek gyűjteni. Van olyan, aki szalvétákat, a másik kisautókat, a harmadik meg tányérokat csapkodás céljából. Deb Peterson ennél jóval merészebb: Barbie babákat gyűjt régóta, mára már 3500 főre duzzasztva a rettenetesen-vékony-derekam-van csapatot. Egy éve Deb a…..
Gyerekszoba Munkás játékok 2010.08.25 14:22:00
A lányaimnak már születésük pillanatában eltervezett életpályájuk volt, ami egy olyan jólfizető állás felé konvergál, ami lehetővé teszi, hogy idősödő képzőművész apjukat el tudják majdan tartani. Éppen ezért neveltetésük oszlopos része, hogy olyan flashjátékokkal…..
Közeledik a gyereknap - bár nálunk minden nap az -, mikor persze leginkább a kölkök jobbik oldalát illik fényezni. Pedig az életünk a gyerekek mellett legtöbbször nem egy fáklyásmenetre, sokkal inkább egy túlélőtúrára hajaz, főképp állóképesség, kreativitás, rugalmasság…..
Gyerekszoba Letisztult rusztika 2010.03.04 17:47:00
Katrin Arens weboldalában elmerülni igazán felüdítő, órákig tudom nézegetni ezeket a frissítően egyszerű, és mégis robosztus, a természet erejét éreztető bútorokat. Koncepciója az egyszerűségre való törekvés, a kreativitás, és lehetőleg az anyagok újrahasznosítása,…..
Mivel a blog múlt héten volt kétéves, szeretnénk egy kicsit pontosabb képet kapni arról, mit szerettek a blogban, mit hiányoltok és mire vagytok kíváncsiak. Aki pedig leírja ezt nekünk ide, a poszt alá kommentben, az eséllyel indul a nyereményért, a három Csodaceruza poszterszám…..
Kinek ne okozna gondot a gyerek figyelmének és energiájának lekötése mondjuk egy hosszabb kocsiúton, vagy esetleg az orvosi rendelőben? Ki ne ismerné azt a tényt, hogy a gyerekzsebekben elképesztő sokféle tárgy tud meglapulni, illetve esetenként kiesni, elveszni, aminek aztán…..
Majdnem félszáz pályázat érkezett be nagy karácsonyi nyereményjátékunkra, és bizony, nem volt könnyű az elbírálásuk, annyi kreatív, szépen kivitelezett dekorációt, ajándékötletet, díszt készítettek a mi alkotó Olvasóink gyermekeikkel. Külön öröm számunkra, hogy sokan…..
Igen, hamarosan itt van, nemsokára megérkezik. Fények, illatok, család, jó ételek, jó esetben nyugalom, de mindenképp belassult időszak. Ez a Karácsony nekünk. A gyerekeknek pedig varázslat, izgalom, ajándékhegyek.Ezért is fontos, hogy készüljünk, napról-napra hangolódjunk az…..