Regisztráció Blogot indítok
Adatok
okoskamondja

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a rés a fenti képen ugyan remek macskabejáró vagy drogrejtekhely lenne, de ilyenekre az átlagember nem szokta használni a vadiúj mosógépét, hanem azt egyszerű, hétköznapi módon csak szeretné bekötni és a ruháit tisztítani vele. Szegény Ádám ezzel már nem fogja. Története pedig szolgáljon…..
okoskamondja 2019.01.08 16:46:07
Valoszinűnek tartom, hogy az edigitálnál ugyanolyan feltételezésekkel élnek a vásárlókról, mint az itt kommentelők nagy része.

1. CSOMAGOLÁS
A mosógépek általában így vannak csomagolva:
alul felül teli és viszonylag széles sarok hungarocellek az éleken + zsugorfólia (a mi gépünk is így jött anno, azt a futár bontotta mielőtt kértem volna):
www.220-outlet.hu/shop_seopic/92948/G4541_altpic_2/G4541_altpic_2.jpg?time=1545924587
Ez azért elég sok mindent egyben tart, mire eljut akár a boltig, pl ha így az élnél van szétnyilva, azt valszeg igen. Jó pár konténeren/targoncán átmegy így.

2. RANDOM FELTÉTELEZÉSEK
- Hol láttátok ezen a képen a gép másik oldalát?
- Nyilván feszegették az oldalát, mert...? Mi a túrót keres valaki egy zsír új mosógépben, amivel mosni akar?
- Azzal az erővel rögtön letöri emberünk a mosóporos tartót is, hamár az oldalát lefeszíti?
- A felújítás == inkompetens balfékek szétcsesznek mindent maguk körül random vascsövekkel? Ha te felújítasz egy vízvezetéket @LKerekes, azt az új mosógép mellett csinálod?

Maximum a leejtés lehetséges, de azt meg ki tudja bizonyítani, mikor történt? Nehéz ügy, nem hiszem, hogy ebből kisülne bármi jó. De amúgy ha talpára ejtik, az is lehet, hogy alul látszódott a sérülés a csomagoláson is, de azt meg nem hiszem, hogy bárki megnézi egy több 10 kilós gépnél.

Amúgy sztem is ki kellett volna bontani, még ha rögtön el is mulasztotta a futár előtt, pár napon belül akkor is, mert ahogy írták, a gépet lehet védeni random párszáz forintos anyagokkal, de a csere max pár napig áll fenn, mint lehetőség. Tanulópénznek azért ez elég sok...