Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mimi8

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddig bárkit kérdeztem a 24 órai zárás mellett kampányolók közül, senkinek se volt kidolgozott, közép-, vagy hosszú távú terve arról, hogy mi lesz a kerülettel, ha bedől a Bulinegyed. Ongjerth Richárdot, a Magyar Urbanisztikai Tudásközpont vezető tanácsadóját arról kérdeztem, milyen jövő vár erre a…..
mimi8 2018.02.03 15:04:22
@Syllabux: nekem sincs koncepcióm? Miért, az én dolgom lenne, hogy a kerület fejlesztésének hosszútávú koncepcióját kidolgozzam?? Akkor miért vannak képviselők? A VIII. és a IX. kerületben talán a lakók dobták össze a terveket és volt eszközük és forrásuk arra, hogy következetesen végrehajtsák azt??
  Ahogy nőnek a dedek (konkrétan megduplázták már magukat - ez nem azt jelenti persze, hogy most négyesikrek), nő a hangjuk is.Nem állítanám, hogy nem kell idegrendszer a folyamatos koncerthez. Amikor megy a műsor, persze az ember az első két órában végignézi a kötelezőket, pelus, ruha, kaja,…..
Az a kérdés, mit tegyél, ha nem vagy kocsmáros, csapos, szakács, pincér, biztonsági őr, ital nagykereskedő, beszállító, taxis, pizzafutár, airbnb-tulajdonos, hostess, kézműves sör-gyártó, takarító, gondnok, turisztikai szakember, szabadulószoba-tervező, vagy szabadulószoba üzemeltető, kerületi…..
mimi8 2018.01.21 23:48:36
@Emmett Brown: a wesselényi-klauzál u. környékről eltűnt cukrászda, antik bútoros, egyedi cipőkészítő, virágárus, órás, rajziskola, zöldséges
mimi8 2018.01.21 23:52:06
@mimi8: női ruházati bolt, aranypók, holland forrócsokizó, háztartási bolt, műszaki bolt, cipészellátó stb. stb. helyén itatók nyíltak az utóbbi 5-6 évben.
Az utóbbi pár hónapban többször is megfordultam a Kádár Étkezdében, ami a Klauzál tér egyik régi gyöngyszeme. Az éttermet 1957-ben alapította Kádár Béla, az elmúlt húsz évben pedig Orbán úr tulajdonában van a hely, aki egyben a szakács és a mindenkivel elbeszélgető host…..
Bemutatunk egy tervezetet a Klauzál tér átalakításáról. Ilyen lesz? Nem ilyen? Miért ez a bizonytalanság? Szeptemberben volt egy titkos találkozó, ahova meghívtak néhány „megbízható” képviselőt, néhány „megbízható” erzsébetvárosi lakót, és bemutatták a mellékelt…..