Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Etelka93

0 bejegyzést írt és 181 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kigondoltam Mőőőőő! 2021.12.03 15:56:07
Etelka93 2022.01.21 19:12:17
@dzsessz.szesz.zen: jöhetnek a tőzsdetippek
A gyűlölet elégé kényelmes helyzet. De kellemesebb, ha az ember.. ha már a könnyebbik megoldást választja, nem a saját mocskában fetreng, hanem pl Istenben hisz A Leges Legnehezebb Álláspont valóban semmibenhinni, tényleg istent tagadni, velőig materialistának lenni.. az nagyon sok…..
Két anyja egy Korszerű,Új, Modern Jövőbevezető Családformában lehet a gyermeknek, bár inkább az 1 anya és változószámú alkalmi apák a jellemzők, beleértve anyu leszbikus baricsajsziját, akitőlpasszívan túri a pinája és ánusza meg a lábujjai nyalását. Néha a kutyus is…..
Etelka93 2019.04.11 21:10:43
Orbán fennmaradásának az oka az Orbáncentrikus Világkép. A Holdról A Kék Bolygó,a Föld látszik és a Földről pedig a Hold. Nem mennék belemost e látszatok történetébe, hány bolygó csillagászattudományi értelembe vett megismerése után derült ki végre az, hogy az egyetlen nagyobb,ami a Földkörül…..
Etelka93 2019.04.08 09:00:07
@Holger Danske: Nem az a baj, hogy nyert. Az a baj, amit csinál. Az a baj, amerre visz mindannyiunkat.
Etelka93 2019.04.08 10:05:14
@Holger Danske: Ne fárassz.
@Frick László Intézet: Amikor a történelembuziságodban páváskodva előadod, hogy a régebbiek cselekedetei vezettek ide, olyankor azért fölmerül benned, hogy a mostani történetek is vezetnek majd valahová? Hogy ha véletlenül ezek a végzetjátékszerei fiúkák a te kiskertedbe taposnak majd és nem lesz igazságod sehol akkor kevés lesz az újpéterezés meg a háttérhatalmazás?
Etelka93 2019.04.08 13:17:20
@Holger Danske: Nem intézek el semmit és senkit. Többször leírtam, mi a bajom a Fidesszel.
A politika nem tudta volna megtenni ezt a demokráciával, ha a Magyar Sajtómunkásság 1990-ben képes lejönni a politikacsinálás édes mámoráról. Ami alapvető bűncselekmény egy sajtómunkásnál a véleményformálás az a magyar sajtómunkás számára dicsőség. Politikát csak az csináljon, aki…..
Etelka93 2019.04.08 06:32:18
@Frick László Intézet: "Az EP vezetése az EU-t árulja el. Az EU vezetése a szájával a BREXIT ellen beszélt, a kezeivel az asztal alatt meg segítette. Zsünker cinkossága tisztán látható ésvilágos, kb, mint a részegségei. "
Az EP-nek nincs vezetése. A tagjait közvetlenül a tagállamok választói juttatják be. Nincs törvényhozói jogosítványa sem.
Mutasd meg légyszi, miből látszik Juncker cinkossága. Tudtommal a Brexitről egy népszavazás döntött, amit egy olyan kampány előzött meg, amilyet láttunk már Trumpnál és idehaza is. A bevándorlók elveszik a munkát, a külföld igazságtalanul nyerészkedik, az idegenek megszűntetik a nemzeti identitást stb. Mutasd, mit csinált Juncker azon túl, hogy a 888 agitprop és az orbáni reklámkampány bevándorláspárti főgonoszai közé emelték.
Etelka93 2019.04.08 10:14:41
@Frick László Intézet: Ja, annyiszor kéne népszavazást kiírni szerinted, amíg nem a kívánt eredmény születik? A Brexitet és Trampot ugyanazok a típusú szavazók manipulációjával vitték győzelemre. Ugyanaz az elitváltási szándékba belevakult, elhanyagolt tömeg, aki most a multi meg Brüsszelellenes szabadságharcnak tapsikol.
Etelka93 2019.04.08 10:22:09
@Frick László Intézet: Komolyan szánalmas ez a konteó az Elnöki rendszer lejáratásáról. Titkos összeesküvése volt a háttérhatalomnak, persze. Az orosz bankban meg nem látsz semmi rosszat, mi sem természetesebb, minthogy bármiféle törvényi ellenőrzés nélkül beengedjük a NATO-val és az EU-val szemben érdekelt felet. Elárulod, hogy mit nyerünk és mit kockáztatunk ezzel? Előtte kérlek olvasd el a jogosítványokat, mert szerintem nem tetted meg. Szóval mi lehet itt a valóságos cél?
-avagy mi vezetett egyenesen a fülkefor-ba bele? " Az a kurva strigóm, az, az a hibás, hogy kurva lettem!" /kurvák bölcsessége/ "Ne kifelé pakójjá, bazmeg. Inkább összefelé szeggyed osz avesz haza, amíg megteheted!" /öreg kurva intelme a páélyakezdőhöz -ritka/ "Asziszed már, te büdös vén dög,…..
Etelka93 2019.04.06 06:41:19
@Frick László Intézet: Szerintem ez nem így van. Nyerni szeretnének, csak nem tudnak. Az ellenzéki szavazóbázis megosztottabb, mint a Fideszé. A választási rendszer a győztest túljutalmazza, az 5%alattiakat pedig ki is húzza. Én börtönben szeretném látni a politikusbűnözőket, de nem bíznám az országot másikoldali, kiszámíthatatlan, félhülye dilettánsokra sem. Engem nem képvisel senki.
Etelka93 2019.04.06 06:43:46
@Frick László Intézet: Szerintem nem vagy orbánimádó. Ezt írtam és fenntartom. Döntsd el végre, hogy számítanak-e a szavak.
Köszönném a figyelmet!
Etelka93 2019.04.07 09:32:22
@Frick László Intézet: Pedig még azt is leírtam, hogy miért nem. No, sebaj, te sem érthetsz mindent.
A hitről nehéz vitatkozni. Hit és hitetlenség meg hiszékenység -ez már 3. 2+n, amiben n> 0...
Erről már volt itt szó a Magyar-magyar Szótárban, hogy a buta nem szinonimje az ostobának. És nem azért,mert fallokraták buta nőt szivesen kúrnak, ostobát viszont nemannyira. dedicated to Etelka93 kedves olvasómnak..
Etelka93 2019.04.05 09:32:09
@Frick László Intézet: Te relativizálgatsz és mutogatsz másokra. Te kerülöd gondosan azt, ami most folyik. Te maszatolsz el mindent azzal, hogy nem arra reagálsz, amit írok, hanem csak a VAG konszernes, picsatársadalmas sablonjaidat puffogtatod. Huszonötször köszönöd meg gúnyosan a figyelmet, de szarsz rendesen reagálni. Az ütősnek gondolt kommentjeidet kiteszed posztba, mint egy kiforrott konklúziót. Pont úgy konzultálsz, mint a Fidesz és ugyanúgy örömködsz a soha nem látott diadalaidnak.
Etelka93 2019.04.05 18:16:30
@Frick László Intézet: A te szavadat használtam, szándékosan. Te nevezted vérkomcsinak a bíróságokat, ezzel mismásoltál, amikor a zsebben lévő ügyészségről írtam. Ennyit az öngólozásról. :-D Megköszönném a figyelmed, de az időnként kihagy.
Fő csapásirányod az antirelativizmus - a száddal. Billentyűzettel. Aztán rácáfolsz magadra.
Takonynak talán ifjú liberális korában hívták Orbánt utoljára és akkor még nem is akarták eltakarítani, legfeljebb a kor politikaizsenijei. Hazudik, aki azt mondja, hogy már akkor látta, mi lakik benne. Minden tekintetben ellentettje volt a mostani önmagának.
Etelka93 2019.04.06 06:14:50
@Frick László Intézet: Valóban, vérszocialistát írtál, ez mindent megváltoztat. Persze, tudom, hogy ez a te szótárad, figyelni kell az ilyesmire, mert most megint ezen lovagolsz meg mosatlanfaszozol, nem a kézivezérelt fideszkáder ügyészség a lényeg már.
Állandó  rovatunk,a fiksön [fiction] következik. Bevezetés: pedig keríthetnék a NER -rőli s ebben a műfajban: agitációs fikció..
Etelka93 2019.04.03 10:07:50
@Frick László Intézet: Aranyos a pityergésed a lenézéssel kapcsolatban és nagyvonalúan eltekintesz a saját viselkedésedtől. Megint.
Én mutatom, hogy mit csinált Putyin, te meg odaírod, hogy azémerakrímazövékévolt. Nem azt mondom, hogy zsírbuta orbánista vagy (dackorszaki tódítás), hanem azt, hogy - mint mindenki más - te is elfogult vagy és - mint sok patológiás eset - a világot próbálod a fantazmagóriádhoz drótozgatni.
Etelka93 2019.04.03 14:53:04
@Frick László Intézet: Szerinted mi a szerepe az "eltitkolt" amerikai tankhadosztálynak Lengyelországban, de komolyan... ne röhögtess már.
Etelka93 2019.04.05 07:07:48
@Frick László Intézet: Tegnap két orosz bombázó közelítette meg a brit légteret. Többszázezres orosz hadgyakorlat volt pár hónapja. A te tájékozottságoddal és nyitottságoddal kb 0,532113794 másodperc alatt találsz több olyan cikket az elmúlt hónapokból, ahol orosz provokációt vagy ha a gyomrodnak úgy finomabb, válaszreakciót látni.
Tekintettel arra, hogy a NER akkora ag-szakal-vénséges vén ócska,lejárt és a kitalálója által is már 7 éve nem is alkalmazott polkomm fogás, most, hogy észrevétlenül mégis megvalósult, elárulom, hogy mi az a NER..
Etelka93 2019.04.04 13:46:04
@Frick László Intézet: Nem érveltem, MUTATTAM, hogy még a nevét sem ismered, amiről posztolsz. :-D Egyébként érdemes elolvasni azt a 87 oldalt, amit az Országgyűlés nevében írtak alá. Gyakorlatilag ebben deklarálják, hogy mindent megtehetnek, mert a fülkeforradalom mindenre feljogosította a Nemzeti Ügyek Kormányát.
Etelka93 2019.04.05 06:47:40
@Frick László Intézet: Nagyon szép mentés, hogy ilyen determinisztikus szükségszerűségnek állítod be a jelen állapotokat.
Kétségtelen, hogy a "rendszerváltók" tapasztalatlanok, idealisták és - így utólag - buták voltak. A nagy eufóriában szerintem meg sem fordult a fejükben, hogy a nép az újonnan felfedezett szabadságával és pluralizmussal nem fog tudni mit kezdeni. Nem láthatták előre az információs káoszt, a túl sok "valóság" rengeteg döntési helyzettel járó bizonytalanságát, az ebből fakadó félelmeket. Azt gondolták, hogy nem fordulhat elő az, hogy a kézenfekvő válaszok, reflexek, ösztönök legyőzhetik a pozitív, elméleti utópiát. Elfelejtettek gondolni a kisemberre, akit az elvont szabadságideálnál meg jogállamnál jobban érdekel a kenyér és a cirkusz. És persze magukkal kivételeztek, maguknak kedveztek.
Nem is volt azon az oldalon soha egy a tábor. Volt belső ellenzék, volt belső kritika, intrika, gáncsok, cselek. Ilyen közegben sokkal kevésbé hatékony a vezetés, látszódnak a hibák, könnyebben kilóg a lóláb. Elmaszatolódik a felelősség, nincs személyi felelős, senki sem hibás vagy mindenki hibás.
A "fékeket és ellensúlyokat" úgy kellett megszerkeszteni, hogy ellássák ugyan funkciójukat, de ne kössék gúzsba az államot, ne lehessen obstrukcióval megbénítani. Pedig szerintem jobb lenne pár hónap-év kormányzati bénakacsasággal kikényszeríteni a konszenzust, mint bármilyen önkény.
A cigánylepte faludban szerinted mi a megoldás? Meddig mutogatnál visszafelé?
Általában nem szoktam bejegyzésben pécézni a szakmaiatlan, kontár és slapaj orbánpropot, mert elég nagy istencsapása az önmagára is, egyébként meg a Jókés Igazak sajtaja gecizi őket rendesen...
Etelka93 2019.04.03 09:07:08
@Frick László Intézet: Rendben, nincs szőrkormányod. Ebből következően MINDENBEN igazad van.
Etelka93 2019.04.03 16:35:20
@Frick László Intézet: Igen, a szőrkormánnyal akartalak elkapni és a független bíróság megállapította, hogy nekem nem lehet az az érzetem, hogy te egy mindenhezértő taxisofőrhöz vagy hasonló, aki a műbőr, lezippzároltujjú mellényében hanyagul az utas mellé könyökölve-dőlve böfögi a kolbásszagú bennfentes infókat a titkos Háttérhatalom machinációiról. :-D
Etelka93 2019.04.04 06:16:04
@Frick László Intézet: Szerintem roppant egyszerű, emberi oka van annak, hogy az EPP dráma kapcsán örömködik az ellenzéki sajtó. 9 éve először lehetett látni, hogy a Fidesz kétkulacsos ügyeskedését nem lehet a végtelenségig tolni. Mint amikor a falu vagányát lepofozza a bicikliről egy mégerősebb átutazó autós egy közlekedési konfliktusban. És a legröhejesebb, hogy az eset után, amikor porolja a nadrágszárát és tunkolja a tülökké serdült nóziját, még meg is magyarázza a bámészkodóknak, hogy ő így szokott leszállni, az ellenfél meg már el is menekült. :-D
magyar-magyar szótár alfahím 2019.04.01 09:55:49
A motívumok mindig alacsonyabban vannak...
Etelka93 2019.04.02 13:15:26
@Frick László Intézet: ez a legjobb rész: a szarvas nem kapott figyelmeztetéseket... :-D látszik, mennyire otthon vagy ebben a témában IS.
Etelka93 2019.04.02 14:23:57
@Frick László Intézet: Akkor segítek, hogy máskor kicsit tájékozottabbnak tűnhess. Svéd rasztahajú miniszterpicsa, önszerveződő svéd fajvédők, akik végre rendet tesznek úgy, hogy kérdés nélkül, csapatban ütik a színeseket, svéd bűnözési statisztika romlása, hogy Svédországban az egyik legfőbb nemzetbiztonsági kockázat még mindig az iszlám terrorizmus és sorolhatnám. Kérdezd meg a nyolcas kommentbarátokat, hogy mi az általános vélekedésük a svédekről. Megláthatod, mennyire nem működik az orbánprop a fejekben...
Etelka93 2019.04.03 15:56:05
@Frick László Intézet: Nem állítom, hogy a véleményed = 888 migráncsügyben. Szóval tekintsünk el ennek boncolgatásától.
Látom viszont a témaválasztásaidat és az ottani kommentjeid egy részét is. Nyugatbaszásban, ellenzékbaszásban, lújzabaszásban, genderbaszásban, pedagógusbaszásban, Háttérhatalmazásban, keletnyalásban stb illetve ezekhez kapcsolódó következtetések végkicsengésében van átfedés. A különbség, hogy te magadat valamiképp trükkösebbnek akarod láttatni. Jajveszékelsz az Újhelyis öngólon meg sajnálkozol a bénaságaikon. Ha az ellenzéki kommentelők kiröhögnek egy fideszes őstulkot, te otteremsz és a védelmére kelsz. Mert milyen olcsó dolog már Kósalalit meg Rezsiszilárdot kifigurázni. Te meg telipofával nyomorultazod az analfabéta Bangónét meg a többi szánalmas bohócot.
A történelmi[entlen] fantazy[atlan] "televíziós" szériáknak is megvan a maguk szigorú dogmarendszere, mint a Katolikus Egyháznak, a Hit Gyülikéjének vagy a netokráciának. Lehet értesülni is egy ilyen széria indulásáról, az öregek szövegeket olvasgatnak az interneten, a korszerű új, jövőbe vezető…..
Etelka93 2019.04.01 10:05:21
@Holger Danske: Szóval 3 bekezdést bírtál a többezer oldalból. :-D Meggyőztél, csak a picsanépek olvassák végig.
Etelka93 2019.04.01 10:13:12
@Frick László Intézet: Azt mondd meg, kit ér el Bede ezzel? Bede a Matulából él azóta is, de már a kommentelők is csak röhögnek rajta, de nem jókedvből. A kutya sem olvas már 444-et, még a belterjes kommentközösségük sem.
A zavarosban halászás Magyarországon Zseniális Ferenc művészete [volt]. Hosszútávon a szarkavarás vagy a zavarosban halászás is marketingöngyilkosság. A szar, ha hagyják, humuszálódik,igen értékes anyag. A zavarosban jól lehet halászni -de egy idő után megöli a halakat. A szar, ha nem hagyják…..
Etelka93 2019.03.21 10:39:31
@Holger Danske: Ha tombol a német sajtó az elvtelen megállapodás miatt és szerinted a néppárti tagok népszerűsége eleve a béka segge alatt van, akkor hogy jön ez össze Weber zsenialitásával? A 750 valahány fős parlament 21 mandátumát tette tarcsiba és kockáztat sokkal többet. Viktort meg amiatt ekézik a saját szélsőségesei, hogy meghunyászkodott, nem lépett ki. Szóval érdees lesz ez még.
Etelka93 2019.03.23 05:41:21
@Frick László Intézet: Ha egy pillanatra félre tudod tenni az ostoba előítéleteidet és megfogadod a saját tanácsodat az érzelmek mellőzéséről, akkor elárulok valamit. Valójában azzal, hogy a Néppárt hagyott valamicske "arcot" Orbánnak és nem baszarintották ki kategorikusan, még szívességet is tettek. Ugyanis hosszú idő után ez a Weber-fémjelezte "konfliktus" volt az első, ahol azt látni, hogy Orbán nem megy el a falig. Hogy van még valamiféle megfelelési vágy és ezáltal valami kontrollféle. A kizárással ez a belső korlát is megszűnt volna.
A zsebben vitt kilépős levél csak egy szánalmas zsarolási blöff volt, hiszen a kilépéshez a Fidesz alapszabályának módosítására lett volna szükség.
Etelka93 2019.03.23 05:45:54
@Etelka93: 4.§
A Szövetség tagja az Európai Néppártnak és társszervezeteinek.
magyar-magyar szótár oppozíció 2019.03.12 06:04:28
Az orbánpropban is csak 1-et lehet érteni,meg az Ellenzéki Újságírásban a másik, az ellentétes 1-jét...
Etelka93 2019.03.14 06:48:35
@Frick László Intézet: Orbán le van ragadva a kapitalizmusnál. Aha. Szegény!
Etelka93 2019.03.14 13:37:32
@Frick László Intézet: Ja, hogy te a vadkapitalizmusról beszélsz! :-D Már megijedtem, hogy a szabad piacgazdaságról.
Etelka93 2019.03.20 15:46:27
@Dinamuki: feltehetőleg úgy értette, hogy a nem-ellenzékiek közül elsőként.
Ungváry Krisztián "történész" azon a sikerén felbuzdulva, hogy pályázati támogatást kapott az ügynökkérdésről való "kutatásai"-hoz és még egy könyvet is sikerült összeütnie.  újabb politikaiszolgálattevő  kutatási célt pályázhatott meg, aminek köszönhetjük korszaknyitó felfedezését arról, hogy a…..
Etelka93 2019.03.18 05:15:51
@Frick László Intézet: Játékos feladatként először próbálj válszolni, légyszi. A nettó hazugságozást pedig légyszi támaszd alá legalább 2 olyan ellenőrző szerv megnevezésével, sőt mutatásával, akikre gondolsz.
Etelka93 2019.03.18 05:45:26
@Frick László Intézet: Értem, tehát nem tudsz ilyen ellenőrző szervet mondani, csak csípőből hazugozol és maszatolsz. Lehetnél kicsit kevésbé kiszámítható.
Etelka93 2019.03.18 13:35:07
@Frick László Intézet: A TEK akkor léphet be oda, ha a bank ehhez kifejezetten hozzájárul. Ezt vállalta önként (?) az, akit te hűde kritizálsz egyéb dolgok miatt. Vagy majd fociultrákat küldenek? :-D
"Ma újra nem mindegy, mit gondolnak az emberről politikailag.' Bakulya az Őlydögm 2006. Van egy jóvélemény készítő egyszerűgépem, amit arra használok, hogy megpróbálom vele a saját nézeteimet meg a véleményeimet kialakítani (több is van.. akár napszakonként is tud változni a véleményem attól..
Etelka93 2019.03.13 12:18:46
@Frick László Intézet: Ok, gyengusz és célt sem ért, de nem is ez a szakmám. A te fenti ondófejős szösszeneted ellenben..
Etelka93 2019.03.13 12:23:14
@Frick László Intézet: Szóval szerinted csak 2 (kettő) lehet. Aki ellenzéki, az = lámpavasazó 444 kommentelő. Talán mondanom sem kell, mit gondolok erről ismét. A világ összetettebb annál, amilyennek gondolod. Bizony.
Etelka93 2019.03.14 06:57:10
@Frick László Intézet: A 444-et már nem olvasom, egyrészt a gagyi, összetákolt cikkek, másrészt a kommentek színvonala miatt. Ki is tiltottak és a whitelist óta elvi problémáim is vannak velük, konkrétan az elvtelenségükkel.
Lujzát pedig nem ismerem, talán ha két kommentet váltottunk. Azt ismerem, amilyennek te beállítod, de nem vagyok meggyőzve a korrekt értékítéletedet illetően, ha abból indulok ki, hogy velem kapcsolatban mire jutottál.
magyar-magyar szótár támogatás 2019.03.13 07:20:57
lapozzuk fel kedvenc kútfőmet, a Nagy Hannibal Lektür Szótárt: támogatás - az támogatás kötelezés - valakit kényszeríteni valamire általánosan. Pl: kötelező a biztonsági öv használata..
Etelka93 2019.03.13 13:03:37
@Frick László Intézet: Nem választottam semmilyen narratívát, ezt te költöd mellé. Ha Barnabás 74 lenne a nikkem, te akkor is azzal foglalkoznál? Mert át tudom írni, azt hiszem.
A Frikkszótárban mit jelent az uszítás? Mert magyarul nem azt, amire használod. Troll sem vagy, mert a trollnak nincs saját meggyőződése, csak bomlasztani és bosszantani szeretne.
Jut eszembe, büdösruszkiznak az indexen, mert álytatlan Putyinbácsi bankja körül büdi valami. Védd már meg ezt is, te troll. :-D
Etelka93 2019.03.13 13:28:58
@Frick László Intézet: Ja, mert csak egyféle Háttérhatalom van. Egy ex-KGB-s nem rak tankhadosztályt sehová, csak ha demonstrálni akar.
Mondjuk számítottam rá, hogy az átlag 888 kommenter szintjén fogod bagetellizálni a dolgot és Ungváry lesz a fizetett ügynök a szemedben. :-D
Etelka93 2019.03.13 13:30:29
@Frick László Intézet: A narratívát te szolgáltatod a nikkemhez. Keresd ki a szó jelentését légyszi.
Lassan egy átlagos magyar kb annyit tud az egykori Szovjetúnióról, mint egy mai oklohamai, kansasi vagy arkansasi munkás. Ami azért eléggé furcsa ahhoz képest, hogy Magyarországon 30 éve még tanították az orosz nyelvet, még nem minden könyvtárból  selejtezték ki a szovjet irodalmat, mai 47-48 évesek…..
Etelka93 2019.03.07 09:57:35
@Lujza S.: OV sosem akart szélsőséges lenni, csak használja őket. Azzal próbálkozik, mint itthon a Jobbik esetében. Integrálja a programjuk populista és ezért könnyű népszerűséget hozó részét, viszont színleg mérsékeltnek állítja be magát.
Etelka93 2019.03.07 10:59:36
@Lujza S.: Ezt az elvtelenséget bármelyik politikusról el lehet mondani. Elvtelenség helyett mondhatjuk az alkalmazkodóképességet, ez szebben hangzik. :-) Valaki próbál adni a látszatra, valaki nem. Valaki az eszméket, ideálokat használja saját céljai elleplezésére valaki meg az indulat- és érzelemközpontot stimulálja, ez a választék. Persze szerintem mindig nagyobb a hatalom birtokosainak a felelőssége, és a szerzőnek is ezért van szüksége egy mégnagyobb Háttérhatalommal való operálásra, ő ezzel menti ki magát.
Etelka93 2019.03.09 08:25:01
@Frick László Intézet: Te, aki nagy történelemtudor volnál... Akkor most az ujjaddal követve szótagold, hogy Liberális Internacionálé. Honnan mozdultak ezek a szimpatikus, pulóveres fiúk a hová? Úgy. Most nézz meg pár képet teszemazt Kövér Lászlóról, aki nem akart magasabb fizetést a rendőrnek, mint a tanárnak. Ügyes. Most vesd össze a polgári kormányt a hanyatlónyugatot ekéző, xenofób mélykereszténységgel. Meg is jöttünk.
Die ungarische Oppositionspolitik hat den Charakter von Orban seit 26 Jahren ruiniert. Es gibt 32 Namen, einschließlich Sperma Zigeuner, Kadar, Rakosi, Mussolini, Napoleon, Der Kokainbaron Escobar usw-usw. Sie sind nicht mehr in der Lage, Orbáns Charakter mit dem neuen Namen erneut vom alten Hitler…..
Szar ez az ország,  senki szarok, bajszos fasz, Kádár-rezsim és elnyomás. És most még ez is, hogy A Geci egy tehetséges politikus. FIGYELEM ! az alábbi szöveg Gyurcsány Ferenc udvari újságírójától származik!!4!!44!..
Etelka93 2019.03.05 08:28:58
@Frick László Intézet: Semmit nem írtam a kerítéshez fűződő viszonyodról. Lehet, hogy nem tudsz olvasni..? Azt kérdeztem, valójában mi történik ténylegesen az ügyben, a látszatkerítésen és a polkommon kívül. Oké féljünk, de hogyan védenek meg minket?
Etelka93 2019.03.05 09:58:35
@Frick László Intézet:
OV: házi főügyészünk, számvevőnk, médiatanácsunk legyen
TE: ÚJSÁGÍRÓK!!!4!!444
OV: Soros!
TE: Azmindsemmi, valójában Háttérhatalom!
OV: Hanyatló Nyugat!
TE: Jaja, picsaemberek! Nem tudnak autót szerelni sem!
OV: Brüsszel!
TE: Jaja, isiász! Rögvalóságot nem ismerő bürokraták!
OV: Fúj liberálisok!
TE: Ezek nem liberálisok, szóval fogják be a pofájukat!
OV: Én tudom, hogy mi a jó!
TE: Nem, mert én!
Etelka93 2019.03.05 13:06:44
@Frick László Intézet: Ja, nem azt mondod, hogy nem ismerik a rögvalóságot, csak azt, hogy könnyen, otthonról készítik a statisztikákat, a hazaáruló ellenzékiek megtévesztő fülbesuttogásainak felülnek, hogy nem kell eu ügyészség, mert nem tudnának, akarnának az igazságnak utánajárni és sorolhatnám. Most szimplán hazudsz.
Tehát Bangóné a diszgráfiás:..
Etelka93 2019.03.05 10:01:03
főleg vidéken,kisebb településeken, mutatom, miért:..
Etelka93 2019.02.28 16:42:20
@Frick László Intézet: Nem minden baj 2010-től keletkezett. Most légyszi sorold az azóta megszüntetett problémákat!
A pedagógustársadalom mostanra olyan, amilyen. Az össztársadalmat reprezentálja, bár ha az egzisztenciát nézzük, akkor inkább alja-közepe.
Ez a vezetés nem hisz az oktatásban, engedelmes, rendpárti tömegre van csak szüksége. Tudtad, hogy január 1 óta szja köteles juttatásnak minősül, ha beiskoláz a cégem? Félévente 100 ezerbe kerülne nekem, ha a cég úgy dönt, hogy fizeti azt a 3-400 ezret, amibe az érdeklődésemnek megfelelő esti egyetem kerülne.
Etelka93 2019.02.28 16:51:36
@Frick László Intézet: Az, hogy a lopás (szerzés) nem bűn, egyrész örökség, másrészt az intézményesült és nyilvánvaló, látható korrupció következménye. Az az ügyes, aki adót csal, bennfenteskedik, erővel elvesz. És az arcodba is nevetnek, de neked méltóságon aluli még csak írni is róla.
A tiszta kezekről is otthon, az oviban meg alsó tagozatban kellene tanulni, hát ez sem új dolog. Viszont csak romlik tovább.
Etelka93 2019.03.01 06:52:38
@Frick László Intézet: Nem Aranka bácsik és Sanyi nénik a lényeg. Rossz, lusta és alkalmatlan tanárok akkor is lennének, ha egymilliót mutatna a bértábla. Voltak jó és rossz tanáraim is. Azt nehezményezem, hogy politikai színtérré teszik, álkeresztény, ugyanakkor poroszos nosztalgiával átitatott tanulógyárakat látok kirajzolódni abból a képből, amit a jelen kurzus koncepciója körvonalazódni enged. Központi irányítással, politikailag lojális helyi vezetőkkel, vaskalapos tanfelügyelőkkel tényleg csak az Arankabácsik érzik elemükben magukat a pályán.