Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andr3wBoy

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig akadnak nagy számban olyanok, akik kedvenc pártjuknak még a legvállalhatatlanabb lépéseit is elnézik, sőt a védelmükre kelnek. Most nem. Heti szavazásaink. (Fotó: MTI/hirado.hu) Hétvégi szavazás-összesítőnkben most a Véleményvezér történetének legegyértelműbb…..
Remek komment jött Mukkától ehhez a bejegyzéshez: egy link, ahol egy 1987-es árlistát lehet megcsodálni. Sajnos a szken minősége nem a legjobb (vagy lehet, hogy már az eredeti is így néz ki), de azért jól olvasható rajta néhány horrorisztikus szám. Egy 286-os IBM-AT 640 kilobájt…..
Andr3wBoy 2010.09.23 00:33:09
@dukeekud: xp alatt mennie kell a vistapronak. de ne izgulj, nem lesz annyival gyorsabb:) csak kétszer kell pislogni hogy 500 fát kirajzoljon:D
Ma 2 in 1 posztot kaptok, méghozzá baleset témakörben. Elsőként jöjjön Pityi, aki egy rendőrökben csalódós, vétkes által felelősséget el nem ismerős sztorit küldött. A napokban átélt élményemet szeretném leírni Önnek és arra szeretném kérni, ha lehetséges tegye fel az…..
Andr3wBoy 2010.09.16 22:10:04
@xaba99: és közben valaki meghal mert a mentőt feleslegesen hívtad ki és nem jutott el hozzá. Mentőt tényleg csak indikolt esetben kell kihívni.
Amikor a Medicine Meets Virtual Reality konferenciáról írtam, több olyan alkalmazást is bemutattam, melyek a virtuális világot veszik segítségül különböző kezelésekben: drogfüggőknél, illetve katonáknál, akiknél a traumát követő stressz szindróma (PTSD) alakult ki. Volt…..
w Amire nincs magyarázat 2010.07.05 05:00:00
Amikor nincs magyarázat, akkor a Zemberek költenek maguknak. Spekulálnak, konteókat gyártanak, és nagy élvezettel osztják meg azokat egymással. Ezért nem hibáztathatók, az emberi elme nem tűri a vákuumot, akkor érzi jól magát, ha érti a világot. A kormány eddig majdnem minden…..
  Magyarország azért lett Izrael célországa, mert „kellemes a klímája, amely önfenntartó tud lenni, amely jó helyen fekszik, stratégiai helyen fekszik, amelynek a népe kellően birka ahhoz, hogy önmaga vesse a nyaktiló alá a fejét. S akkor vannak olyan politikai…..
Andr3wBoy 2010.04.22 10:35:54
@salamander: ez nem igaz. A világ 2 legnagyobb mezőgazdasági multinacionális vállalata amerikai és köze nincs izraelhez. Az egyik skót származású a másik pedig amerikai. Ezeknek a cégeknek 10x akkora forgalma van mint egy cocacolának és pepsinek együttvéve. Nem látod őket, mert nyersanyag beszállítók, kevés a végtermékük, de amit eszel, iszol még magyarországon is, nagyon sok alapanyagban benne vannak. De van még több ilyen multi, sok a svájci és a német. Családi, vagy nem családi cégek, tökmind1, de ezzel kurva nagy faszságot mondtál. De legyél szíves olyan hatalmas amerikai multit mondani akinek izraeli származása van, izraeli tulajdonosi köre és izraeli érdekeltsége és befektetői is izraeliek. Várom válaszod!
Sziasztok!   Egy nagy állami cég alkalmazottja vagyok, nem rég kerültem ide, miután elveszítettem korábbi állásomat. A munka elég nehéz, de nem panaszkodok, örülök, hogy sokakkal ellentétben nekem még van hol dolgoznom.   A problémám a vezetéssel, egészen pontosan a…..
Legalábbis az ausztrál igazságügyminiszter, Michael Atkinson szavai szerint, aki 1-2 százalékra becsülte a játékosok között azoknak az arányát, akik képtelenek éles határvonalat húzni a játékok és a való élet között. Atkinson ezt az új Alien vs. Predator játék kapcsán…..
Andr3wBoy 2009.12.14 21:27:31
@az igazi Sipi: keresztrejtvényt is lehet csinálni, vagy nyelvet tanulni, bármi ami nem a vegetatív szellemi tevékenységet meríti ki, már segít a leépülés késleltetésében.
Andr3wBoy 2009.12.14 22:09:41
@az igazi Sipi: igen, lehet jótékony hatású, pl egy aknakereső is vagy egy passziánsz, de egy CNC generals is az. Viszont ugye az idősebb generáció nem fog leülni a gépek elé, mert őket ez a fajta kikapcsolódás nem köti le és mivel nem ismerik és nem is akarják megérteni, sokan f@szságnak tartják és ilyenkor jön be az, hogy amit te nem értesz, tudsz, szeretsz, azt más se csinálja, pláne, ha vérengzős, etc...etc...
Andr3wBoy 2009.12.14 22:36:43
@az igazi Sipi: helyes, van nekem is ismerősöm aki 70éves kora ellenére simán wolfozik és mohaazik és játszik minden nyavajával. Igaz egyedül és nem online a sok 17 éves jó reflexes gyerekek ellen, de élvezi. Apám 61, de ő max passziánszozik, viszont töménytelen mennyiségben fejt keresztrejtvényt és tanulgat, nyelvészkedik, tehát bőven el van, neki a videojátékok sosem jöttek be, még annó c64-n sem akart játszani velem:)
Újabb vígjáték érkezik a Viasat3 műsorára, és a csatorna ismét az olvasók segítségét várja a címadást illetően. Az alany a Rules of Engagement című CBS-sitcom, ami eddig három évadot és 35 epizódot ért meg, de jön belőle a negyedik is, valamikor tél végén-tavasz elején.…..