Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Himfy

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Életem első blogbejegyzése ez, így lesznek hibák, problémák bőven. Kérlek, nézzétek el ezt nekem! Szeretnék mindenkit megnyugtatni, nem szándékozom hosszú életű blogger lenni, célom elsősorban a korábbi barátaimtól való elbúcsúzás, anélkül hogy egy középszerű szellemi képességű…..
Himfy 2019.01.07 17:22:51
@maintenator: Ezekkel a módszerekkel én is találkoztam. A shadowbann is működik náluk. Egy másik eszközről - amin nem vagy bejelentkezve a disqusba-, némelyik hozzászólás egyszerűen láthatatlan. A vicc az egészben, hogy már szinte csak a VALÓDI nemzeti véleményt nyirbálják.
Himfy 2019.01.07 17:25:18
@Im Memoriam Torrente: Ezt csak támogatni tudom.
Himfy 2019.01.11 07:20:57
@Im Memoriam Torrente: Éppen ez jutott eszembe nekem is. Ezek gyakorlatilag nyesegetik a vadhajtásokat. Csak birkák vannak/lesznek megtűrve. Ezek semmivel sem különbek. Továbbmegyek: most már egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy nincs "jogfolytonosság" a jobbik kanosszája és a mostani események (fidesz-mhm koala) között. Amúgy a kurucon - már a látszatra sem adva- egyre vadabb cikkeket hoznak. Ezt már tényleg csak a "massza" képes befogadni. Röhej, hogy ott virít a fejlécen a "politikusbűnözés" és a "zsidóbűnözés" rovatok elérhetősége. Alatta a cikkekben meg éppen a cionista bűnözőkormányt fényezik. "Nemzeti" hírportál. Pff. Beszélhetnénk valamiről (?).
A Kuruc.info szólásszabadságának evolúciója 4 évvel ezelőtt, amikor a Kuruc miatt regisztráltam a Discuss-ra, még a "határtalanul magyar" és korlátlan szabad véleményeknek teret adó, ízig-vérig nemzeti radikális portál volt. Ahol, annak ellenére, hogy gyakorlatilag, bármit le lehetett írni és hogy…..
Himfy 2019.01.07 14:32:04
Helló Torr! Végre engem is kib@sztak abból a pöcegödörből. Ki nem találnád, hogy miért! :) Volt ma egy ilyen, korábban elképzelhetetlen kijelentés ott: "korrupt fideszeseket és az ezt engedő főnöküket". Erre írtam, hogy "... aki pedig makulátlan. Értjük. Árpi, már itt is te vagy a főszerkesztő?" Nincs bennem sértődöttség, már jó ideje szándékosan húzkodtam a pajeszukat, mert selejtes lett az oldal. Ha úgy tetszik : provokáltam őket. A szabályok szerint jogos volt a kitiltás, elvégre ezért hozták azokat. Én már ekkor tudtam. És te is. Szerintem meg ugyanazok szerkesztik most is amúgy, de most már komolyabb összegekért - ezt én is így gondolom. Mégpedig azok, akiknek elemi érdeke, hogy az ordas eszméket ébren tartsák. Mert ha nem lenne kuruc az olvasóival és a kommentelőkkel együtt, akkor kikkel lehetne igazolni a rettegést Magyarországon? :) Szerintem már akkor ők maguk hozták létre, hogy a "gyűlölködő Magyarság" elleni bizonyítékként. Ezt mindígis így gondoltam. Az pedig egy óriási kamu, hogy azért nem tiltják be az oldalt mert az usában van bejegyezve és az ottani törvények miatt nem lehet. Nettó f@szság. A kurucon is volt cikk arról, hogy ilyen - olyan nacionalista oldalakat betiltottak. Manapság ha a hatalomnak valami böki a csőrét, akkor azt könyörtelenül lesöpri jogszabályok ide vagy oda. A kuruc valamiért nem böki. ;) Mindegy, csak köszönni akartam. Minden jót neked!