Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blama

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csáp Géza Ősmagyar nyálgép 2006.11.22 15:21:00
Simogatja ráncos testemet a dallamos pop, a lassú dobgép kiszámíthatóan pattog, a szférikus nyálzuhany mindent beborít. Isteni klipet képzelek el erre a remek muzsikára. Mindenki fehér selyemöltönyben lobog egy magánrepülő előtt, vagyis inkább egy erdei tisztásnál lebeg a…..
blama 2006.12.13 11:55:06
Érős Cure-hatásokkal indítanak a srácok, de aztán olyan hírtelen csapnak át a popklisébe, hogy az embernek azt sincs ideje énekelni, hogy „már”. Komolyan, ez a sok éző meg ázó sorvégű szám külön kategória kellene, hogy legyen, hogy amikor bemegyek a lemezboltba,…..
Csáp Géza Fehér és szar 2006.12.05 11:34:00
A humoros rapnél kevés rosszabb dolog van kis hazánkban, de nálunk nem az N.W.A. dobálta a rímeket, hanem Geszti a.k.a. Kurvakibaszott Vicces MC. A rap ezért halott Magyaroszágon: vicceskedő majmok azt hiszik, hogy a rímeknek és az ütemeknek csak véletlenszerűen kell találkozniuk.…..
Csáp Géza Szigorú elmebaj 2006.12.05 11:34:00
Mi ez a név, gyermekem? Mindenidők egyik legrosszabb névválasztása egyértelműen egy Kozsó alteregót rejt, aki álmában szintetizátor virtuóz volt, majd felkelt. Citrom egy olyan előadó, aki azt hiszi, hogy a zene a nyolcvanas években alakult ki, majd a nyolcvanas években megszűnt,…..
Nem hiába mondják a szomszédok, hogy Büntető nénit most ne zavarjuk, a Hajós András megy a tévében. Én ugyanis szeretem a Hajós Andrást, mert rendes fiú, ráadásul szép, szomorkás számokat énekel. Ezért is kaptam fel a fejem, amikor a magnó játszani kezdte a Parabend…..
blama 2006.12.13 10:56:07
A nyolcvanas évek a magyar történelem legnyomasztóbb és legunalmasabb korszaka, amit csak akkor sír vissza az ember, ha munkásőr volt vagy alternatív zenész. Nincs szerencséje a Gerisakafa együttesnek, akik ugyan nem mutatták jelét annak, hogy besörözve szívesen lökdösnének…..