Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bazooka

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zágráb Felsővárosa, azon belül is a régi Gradec tele van szebbnél-szebb történelmi épülettel. A régi városházától a Horvát Történeti Múzeumig barokk és klasszicista stílusban épült házak és paloták szegélyezik az utcákat, melyek sarkán régi utcaneveket fedezhet fel a…..
Néhány rövid, de képtelenül (na...) szórakoztató darab:Kriszti kérdése:A tegnap esti CSI epizódban 1,4 köbnégyzetméternyi zsetont találtak elásva :)Ez most félrefordítás, vagy csak szimpla hülyeség?Mindkettő.flegmané talán már volt:annyit posztolsz, hogy lehet, volt már, de…..
Emlékek bálja Kérdés 2009.10.29 16:02:00
Kifejezetten szeretem a kvízkérdéseket, még akkor is, ha nem nyerek semmit, legfeljebb újabb információt. Nemrég beszereztem egy könyvet, ami 15 000 válogatott kérdés található, válasszal együtt. Lefekvés előtt, ha nem olvasok valami mást, vagy nem fejtek rejtvényt, ezt szoktam…..
Félrefordítások Vissza! Esni! 2009.08.14 14:12:00
Tamás egy régi klasszikust nézett:Gondoltam, egy kicsit felfrissítem a második világháborús filmélményeimet, és megszereztem DVD-n A leghosszabb nap / A híd túl messze van párost.A lejátszómban bekapcsolva hagytam a feliratot és nem tudtam nem észrevenni a következő…..
A nyelvtanulás első és legfontosabb lépése a tankönyv megszerzése kell, hogy legyen. A dolog sajnos nem olyan egyszerű, Magyarországon ugyanis nemigen fogunk a bőség zavarával küzdeni ilyen téren. (Nagyjából ugyanaz igaz, mint a többi horvát nyelvű irodalomra -- míg…..
Emlékek bálja Iskola elé 2009.08.27 13:48:00
Nemrég eszembe jutott pár sor..."Hogy nyílik fel szépen csendben a pad fényes fedele, ha felállok, mit kell tennem, hogy ne csapjak zajt vele?"Ez a harmadik őszkezdet iskola nélkül - most valahogy mégis jobban számon tartom, mert Füli is iskolába megy. Lesz Olvasni Tanulok és…..
killtheradical Hülye amcsik megint 2008.06.25 06:01:00
Amerika sok mindennek a hazája, de leginkább az egyén hazája. Self important, self absorbed, self righteous and self centered. Az egyénből pediglen következik a képnek a mutatása. Amerika elsősorban a nagyüzemi hypokrácia földje. Kezdődik ott, hogy minden beutazótól…..