Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomi

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden bizonnyal sokan emlékeztek a Rossz helyen parkolt, kiszúrták a kerekeit című posztra. Az autó tulajdonosa, Ördög megtisztelt minket válaszával és bár érzek némi sértődöttséget a szavaiban, becsületére váljék, hogy elismeri a felelősségét a szabálytalan parkolás…..
Tomi 2009.02.13 19:49:43
@A Hummer tulaja: Nem érted. Nem irigy rád senki, de nem felmentés, hogy ugyan hummered van, de balfasz vagy a vezetéséhez (gyk.: nem tudsz vele parkolni). Tanuld meg, utána vegyél és élvezd.
w Az a szép zöld gyep 2007.01.22 08:00:00
Ebben a ciklusban – tételezzük most fel, hogy nem lesz időközben kormányváltás – Gyurcsány Ferenc és érdekköre alighanem kénytelen lesz meglépni a marihuána és származékai legalizálását. Tudom, hogy ez elvileg az SZDSZ témája lenne, klasszikus liberális toposz. De…..
Ötmilliárd forintot fizetett a Parlament a képviselőknek négy év alatt, költségtérítés címén. Dehogyis, nem a Parlament, hanem mi. Számla nélkül, bemondásra, pofára. Ilyenkor érzem, hogy nem kellett volna elkoptatni az ízes magyar trágárságokat. Mert akkor most mit lehet…..
Tomi 2007.01.19 12:23:54
"Asszem · olahandras.blog.hu 2007.01.19. 11:43:19
Szerintem sem a kődobálás a megoldás, és nem is a jelenlegi "elit" kizárása a politikából. Mit érnénk el vele? Jönne a váltás.

A rendszert kellene megváltoztatni. Mindkét tábornak a saját képviselőin számonkérni, mit tettek, vagy tesznek azért, hogy ez a helyzet megváltozzon."

Öntisztulás ? Jóreggelt ! 16 éve ezt nézzük. El kell zavarni ezeket és durván, hogy fájjon nekik. A váltás tudni fogja ebből, hogy ő is megkaphatja. Az ún. békés rendszerváltás egy jelentés nélküli kifejezés. Nem létezik.
w Műveljük kertjeinket 2007.01.17 15:09:00
Valóban elkeserítő a magyar politikai kirakat; tök normális, hogy abból a magyar választók fele nem kér. Azt is láttuk, hogy új pártot szülni veszélyes és fájdalmas vajúdással jár. Nem lesz meg holnapra. Mi maradt tehát? Lőjük magunkat a Dunába, vándoroljunk ki, vagy…..
Tomi 2007.01.18 03:23:32
"Calwer 2007.01.17. 15:27:42
Tiétek a Köztársaság! :)
Milyen kár, hogy hazánkban a tettvágy nem a felelős, tájékozott polgár föllépésében nyilvánul meg (civil kurázsi!), hanem néhány utcakő diadalittas elhajításában, illetve a felháborodott egy-kupacon-ácsorgásban."

Ha már így kritizállod a Kossuth téren ácsorgókat, felmerült a kérdés, te mint tájékozott polgár mit csináltál ? Csak nem a "békés többség"-hez hasonlóan otthon indignálódtál a kis söröd és zsírosdeszkád mellett, a nem közszolgálati tévéken nézve az eseményeket, hogy: "Na tessék, holnap nem tudok lemenni a kedvenc talponállómba betölteni a tájékozottságomat a fejembe !" ? Esetleg, ha demokratikus eszköze nincs igazán a polgárnak, nem teheti meg, hogy odabasz a böszmének egy követ ? Dehogynem. A nagy magyar demokráciánál - mely nagymultú, régi keletű, tehát rutinos polgárokkal bír - sokkal ócskább, kis tiszavirágéletű, tegnap keletkezett demokráciaféleségekben, mint amilyen az egybesült álmok, anglia, netán az első igazi európai demokratikus ország, francia, nos ott egy ilyen esemény után ne tudd meg mi lett volna. Ott a magyar rendőrséget két perc alatt megették volna és talán a ferencünket is meglincselték volna. Bizony, ez amit megéltünk, ez is egy reakció. Tessék kérem tolerálni, hiszen a liberalizmus a toleranciáról szól, de nem ám csak addig, amíg a tág seggű buzik felvonulnak az utcán női ruhában, mutatva a demokratikus nevelésű gyerekeknek a jó példát, hogy férfi férfival smárolva a menő, hanem bizzony kérem az ellenkező nézeteket valló, netán szélsőséges megnyilvánulások is tolerálandók. Persze van egy határ, de a Kossuth téren ezt nem lépték át. Pontosabban igen, de a kordonnak nem az árpádsávos hitlerjugend oldalán, hanem ott, ahol az ún "politikai elit" (?) handabandázik, költi azt, amiért sosem dolgozott meg, persze magára - ld. pl.: kovács laci és a nőügyei - ahol ha nem tetszik a polgárok egy részének véleménye, akkor jelöletlen rendőrökkel/vagy nem rendőrökkel de egyenruhában felzavarjuk a várost, műveleti területet csinálunk a közterekből, stb.
w Isten fasza 2006.12.27 01:24:00
Gyerekként sokat kuncogtam azon, hogy ezek a gonosz rómaiak, akik felszögelték szegény Jézust a keresztre, azért voltak olyan tapintatosak, hogy egy törölközőt a derekára csavarjanak. Karácsonykor kissé sajátos aktualitással került ki az Indexre, vezető anyagba ez az írás, mely…..
A legcsúnyább szó fasz picsa…..
Tomi 2006.12.13 14:01:46
Tomi 2006.12.13 16:24:32
outsider 2006.12.13. 14:37:42
"Alias: Ha jól tudom a gyermek az értékrendjét a családból veszi, ha én nem beszélek ilyen módon otthon automatikusan ős is igazodik ehhez. A fiam 8 éves és múltkor megkérdeztem hogy ismeri-e azt a csúnya szót amit egy isemerősöm mondott ki mikor ő is ott volt. Ezt mondta, 2igen, és ismerek más csúnya szavakat is" és közben egy kamaszos mosoly szaladt át az arcán. Aztán azt is mondta hogy de nem szeret így beszélni mert neki nem teccik. Lesz ez majd másképp is tudom, amikor pár év múlva vagány vagy menő lesz így beszélni. Az elsődleges felelős én leszek ezért, és azzal hogy ördögöt festek a falra nem szabadulok meg a felelősségtől! outsider 2006.12.13. 14:37:42
Alias: Ha jól tudom a gyermek az értékrendjét a családból veszi, ha én nem beszélek ilyen módon otthon automatikusan ős is igazodik ehhez. A fiam 8 éves és múltkor megkérdeztem hogy ismeri-e azt a csúnya szót amit egy isemerősöm mondott ki mikor ő is ott volt. Ezt mondta, 2igen, és ismerek más csúnya szavakat is" és közben egy kamaszos mosoly szaladt át az arcán. Aztán azt is mondta hogy de nem szeret így beszélni mert neki nem teccik. Lesz ez majd másképp is tudom, amikor pár év múlva vagány vagy menő lesz így beszélni. Az elsődleges felelős én leszek ezért, és azzal hogy ördögöt festek a falra nem szabadulok meg a felelősségtől! "

Nos ezzel vitáznék. Az elsődleges környezete egy gyermeknek a család, de a rohanó életünkben a legtöbb három évesen bekerül idegen közösségbe. A gyermek tanulása más, mint amit mi annak nevezünk. A gyermek mintákat lát és minél többször ismétlődik egy minta a környezetében, annál inkább beépül a személyiségébe. Nem keresi a miérteket, hogyanokat, nem elemzi, hogy jó-e vagy rossz az adott minta, hanem beépíti, mert akaratlanul is illeszkedni akar a környezetéhez. Hiába nem káromkodsz te otthon, ha az oviban egésznap pináznak és bazmegeznek körülötte, a gyermeked is fog, legfeljebb lesz némi konfliktusa otthon. Üdvözöllek az általad is jogosnak vélt trágár de szabad (?) világban ! Legyen népes családod ! :)
w Népes rokonság 2006.12.12 00:16:00
Egy mondat egy hírből:A helyszínen összegyűlt a beteg népes rokonsága, akik halállal fenyegették meg a mentősöket, ha a férfi nem marad életben - közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.Találós kérdés:…..