Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dev567

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasom, hogy a kormány már megint vissza akarja szorítani a diplomások kivándorlását…  Persze adminisztratív eszközökkel, nem ám jobb feltételeket teremtve otthon. És kikiáltva gonosz ingyenélőknek az eltávozókat. Azok a politikusok, szociológusok, akik ilyeneket…..
dev567 2012.07.19 16:03:11
Hi, en 2 ev utan mentem angliaba egyetem utan, programozoi mester diplomaval, felsofoku angollal. Egy-ket komment:

"mindig beleront a csalódottság érzése"
>> 100% egyetertek. ugyanez volt velem is. kuzdesz, kuzdesz, de mindig azt latod hogy itthon sokkal nehezebb az orszag alatal radrakott terhek miatt, valamint alapvetoen is, mert kelet eu-ban mas egyszeruen munkat talalni mint nyugaton. programozoi szempontbol a kelet mindig egy outsourcing kozpont lesz csak, de az erteket, innovaciot, es vele a profitot is nyugaton aratjak le.

"Mert most már megtapasztaltam, milyen egy működő világban élni"
>> hat igen. amikor nem alattad vagjak a fat (az allam, az atlag ember, a munkahelyen a fonok, ...) hanem hogy meg segitenek is az elorejutasban. amikor egszeruen latod, hogy megeri dolgozni, hogy van miert kuzdeni, hogy tok mindegy sziten mit csinalsz, de ha kemenyen es kitartoan csinalod akkor elersz valamit. ilyen kornyezet otthon (sajnalom, de) sose lesz... ehhez nem egy, legalabb 2 generaciovaltas kell meg...

Sok sikert annak akinek meg van a lehetoseg hogy kimenjen, de megis otthon marad. En ugyvoltam hogy Europai vagyok, ha a multik megtehetik hogy mas orszagba atkoltoztetik a gyaraikat mert ott jobb a korulmeny, akkor a munkaero is megteheti (es szerintem meg is KELL hogy tegye) hogy olyan helzre (orszagba) koltozzon ahol megfelelo korulmenyek kozott elhet es dolgozhat. Sztem kolosszalis tevedes az, hogy itt a martirt kell minden magyarnak jatszani azzal, hogy otthon marad es huzza az igat. Nem szenvedni kell, hanem okosan dolgozni. Ha ez azzal jar, hogy viszat szulohaza, akkor viszlat. Es ezt nem igazabol az orszag hibaja (nem csak) hanem ilyen a vilag ma mar, fokent europa...
Van, aki nem tud visszavonulni, én ilyennek tartom Schumachert és Madonnát is. Madonna nem tud méltóságteljesen megöregedni. Értem én, hogy hatalmas a kísértés, hiszen rengeteg pénzt kap egy agyonphotoshoppolt reklámplakátért, viszont aztán izgulhat, hogy ki ne szivárogjon az…..
dev567 2010.09.29 21:25:39
Indafotóblog Smiley! 2010.06.16 09:48:00
A smiley már lassan 50 éves, több mozgalomnak, korszaknak is az ikonja volt, utoljára épp az interneté. Sok mindent kezdtek már vele, vigyorgott már pólón, falon, újabban pedig közelekedési lámpákon vidítja fel az arra járókat. VanZan: uncsi v3 Küklopsz smiley Csíkszemű…..
dev567 2010.06.17 13:28:12
Az elmúlt napokban nem írtam bejegyzést, ugyanis a foci VB, mint olyan, fontosabb volt. Az élvezhetetlen meccshalom azonban adott némi szabadidőt, így gyorsan meg is írnám az atmoszfératönkretevő kis „hangszer” problémáját.   A bejegyzés akár a Re-Akció…..