Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NoRo9

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nazcák Peruban éltek, még jóval az inkák megjelenése előtt. Megannyi kérdés vetődik fel velük kapcsolatban. Hogyan éltek és milyen szokásaik voltak? Mire szolgáltak piramisaik? Hogyan és miért készítették a Nazca-vonalakat? Hogy tűnt el civilizációjuk? A nazcák Kr.e. 200…..
Valahol az észak-afrikai Maliban él egy különös népcsoport. Ők a dogonok. Megismerni szokásaikat, társadalmuk felépítését, épületeiket, már önmagában izgalmas dolog, hiszen ezeken az írástudatlan és a fejlődést nem követő embereken keresztül láthatjuk a régmúlt egy…..
Fehér pokol (2012) színes, amerikai akciófilm/dráma,117 perc Rendező: Joe CarnahanForgatókönyvíró: Joe Carnahan, Ian Mackenzie JeffersProducer: Joe Carnahan, Jules Daly, Mickey Liddell, Ridley Scott, Tony ScottOperatőr: Masanobu TakayanagiVágó: Roger Barton, Jason Hellmann, Joseph…..
NoRo9 2012.12.04 23:03:30
Norbert nem érti, hogy a Saxoo eladója miért nem jött rá, hogy ő egy eladó, aki azért van ott, hogy Norbertnek segítsen a vásárlásban. Talán nem volt egészen pontos a munkaköri leírása, mindenesetre sem köszönni, sem eligazítani nem tudott, így a vásárló máshol költötte el…..
Krisztina azt állítja, hogy bár egy sima jegyet kért Pilisvörövárra, a sárga busz sofőrje diákot adott neki. Sose derült volna ki, ha nem szállnak föl ellenőrök. A hoppon maradt utas biztos benne, hogy a sofőr direkt csinálta, és eltette a különbözetet. Ki is számolta, hogy ha…..
Igazi homároid program annak, aki ráér hétfőn reggel tárgyaláson szórakozni: a TASZ segítségével a Magyar Animációs Filmalkotók Egyesülete pereli a királyi tévét, hogy libbentsék föl a fátylat olyan legendás rajzfilmek felhasználási és merchandising jogairól, mint a Mekk…..
NoRo9 2008.06.27 00:17:43