Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mangalica

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az internetadó bevezetése nem a világ vége. Még törvény sincs, sőt tervezet sem, elő sem terjesztették, amiből következtetve parlamenti vita tárgyát se képezte. Pontosan a mértékét se lehet tudni, de tegnap, valakik jóvoltából az adó bevezetése miatt világvége hangulat…..
Mangalica 2014.10.27 18:02:06
@Sonyó:

Konkrétumokat nem tudunk?!? TÖRVÉNYTERVEZETRŐL van szó amit a gazdasági miniszter nyújtott be, nem körlevélről! Az a célja, hogy leírja a konkrétumokat, amiket utána az országgyűlés elfogad(hat)!

Alap esetben egy ilyen több (tucat) emberen átmegy, akik aláírásukat adják hozzá.
Pontosan le van írva benne, hogy milyen adóváltoztatásokat terveznek. Többek között ott van feketén-fehéren, hogy 150ft/gb lesz az internetadó, amire ráadásul a telefonadó limitje NEM vonatkozik.

Ez nem csak azokat a cégeket tenné tönkre vagy üldözné el amiknek bármi közük is van az internethez, hanem megfizethetetlenné tenné a netet az átlagemberek számára is. Ha ezt így elfogadja az országgyűlés, akkor gyakorlatilag visszaugrunk 90-es évekbe. Gazdasági öngyilkosság.

Rogán ígérgetett valamit "talán ezer" forintról, meg ilyen-olyan limitről, de erről a módosítót senki sem látta. (Limites adó is iszonyúan káros, de most maradjunk az eredeti elképzelésnél.) Ezután jött a Lézer Jani és azt nyilatkozta, hogy ő nem igazán internetezik ezért ez neki nem összeg; a többi fideszes meg kussolt.

Ezek után azon csodálkozol, hogy kiborult a bili? Hogy emberek ezrei a nyomásgyakorlás legkézenfekvőbb formájához nyúltak? Nyilván magasról tesznek rá, hogy a plebs mit akar, de szerinted valami internetes petíciónak nagyobb hatása lett volna?

Ez a tüntetés ígyis-úgyis létrejött volna, akárki szervezi. Itt nem a szervezők keresték az embereket, hanem az emberek keresték a tüntetés helyét és idejét.

Persze lehet azt mondani, hogy Bilderberg, meg IMF, meg Illuminátusok, meg gonosz USA, meg EU, meg puccs, de a valóság csupán annyi, hogy pestiesen fogalmazva ez több tízezer embernél verte ki a biztosítékot. Ennyi.
Ahhoz képest, amit tegnap reggel Sebestyén Balázs előadott a Class FM Morning Show című műsorában, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma,…..
Mangalica 2013.09.27 12:27:28
@Pörköltszaft: Ilyen rendszer Magyarországon is van.
www.nefela.hu/index.php?fid=1
Mangalica 2013.09.27 13:59:33
@kispista12345:
"Az USA és a német kormány korábban már elismerték a chemtrail kapcsán, hogy permeteznek vegyszerrel."

Teljesen másról van szó. Az alumíniumdarabok radar zavarására szolgálnak. Kb. 60 éve közismert eljárás.
Méretük és formájuk a radartechnika fejlődését követte. Minden egyes "elismerés" amiről valaha olvastam csak és kizárólag erről szól.
en.wikipedia.org/wiki/Chaff_%28countermeasure%29
OhCmeOn tumblren írt írását közüljük újra: Összesen egy évig éltem Isztambulban, nyilván nem vagyok a legnagyobb autoritás a témában. De valahogy a nemzetközi (és a magyar) sajtó is mintha azt sugallná, hogy ez az egész még mindig a parkról szól (amit mondjuk teljesen…..