Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mi van lipsik ? Már megint nem bukott az Orbán ?

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár Orbán Viktor szokásához híven úgy viselkedett pártja felfüggesztése után is, mint aki győztes csatából tér meg, ám vereségének ténye még hívei számára is egyértelmű. Ami fél éve a Sargentini-jelentés elfogadásával elkezdődött az Európai Parlamentben, az most „házon belül” folytatódott, így nem…..
Mi van lipsik ? Már megint nem bukott az Orbán ? 2019.03.21 04:22:30
Az alkotmányjogász-miniszter úgy gondolja, a Fidesz = Magyarországgal. ..
Mi van lipsik ? Már megint nem bukott az Orbán ? 2019.03.20 21:04:02
• A magyar miniszterelnök egyfolytában provokál, de annyira nem bátor, hogy olyan ellenfeleket válasszon, akik vissza tudnak vágni az urnáknál  • Orbán a maga politikájának megfelelően igyekszik átalakítani az uniót - siralmas kép a BBC-ben a mai Magyarországról  • Trócsányi László kitűnő fideszes…..
Ass blaster A ló túloldala (2) 2019.01.07 20:59:48
Na szóval... Tegnap reggel nekiálltam írni. Egész nap a billentyűket vertem, aztán átnéztem és beélesítettem. Elég kemény írásra sikeredett vártam hogy kicsontozzanak vagy a libsik vagy hazaffyak. Vagy mindkettő. Gyanús volt hogy olyan lájtos kommentek jönnek. Mi a fasz? Nézem a posztot a felétől…..
Féláron esznek. Ráadásul a királyi vár új lakója fordítva fogja a kést, miközben a Gundel szotyimenzáján a vagdalthúst szeleteli. Kedves #Gundel - ez aztán remekmű. Igazi Fine dining...
Felfegyverzett verőemberek vagy fél tucatnyian próbálják kidobni varjú László DK-s országgyűlési képviselőt az MTVA Kunigunda utca épületéből. A felvételt most a 444.hu szerezte meg és tette közzé. miután az MTVA - meglepő módon - egy manipulált változatot hozott csak nyilvánosságra...