Regisztráció Blogot indítok
Adatok
whin (törölt)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új MÁV blog Bugzilla 2008.07.22 11:35:00
Figyelem! Alien contest. Aki egeret, patkányt, bogarat, predátort tud fotózni vonaton. De lehetőleg IC-n vagy valami komolyabbon, nem natúr személyen. Az kérem küldje be! Szia! Most találtam rá erre a blogra, és nem tudom hogy írták-e már, de egyre több a bogár és egyéb…..
Egyik olvasónk jelezte, hogy épp képeket töltött fel az iWiW-re, mikor a megszokott képmegjelenítő helyett egy lighboxos clearboxos megoldással találkozott össze. Az overlayben megjelenő képek lapozhatóak, sőt, a bal felső sarokban a play gombra kattintva egy komótos diavetítő is…..
whin (törölt) 2008.07.17 17:52:47
Üljünk le egymás mellé, mint egy nagy család és nézzük meg a MÁV 2008-as tisztavatójára készült montázsfilmjét. Jobban nem is lehetne gurítani a hétfőt, pláne hogy már kedd van. Na majd ezek a rendes emberek szó nélkül visszavezetnek bennünket a tisztességes…..
Kedvenceink a pénztárosok. Némelyik annyira bunkó, hogy már nem tudok hasonlatot, ami megfelelően leírná. Nem tudok kiadni pót- és helyjegyet? Háhh szopjon mindenki. Na ezért is tart a vasút ott ahol tart...   Sziasztok! Bár rendszeres olvasó vagyok, de eddig nem írtam,…..