Regisztráció Blogot indítok
Adatok
b1t3gr1ff

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak néhány csepp vizet kell tenni az újratölthető elembe, és három hónapig használhatjuk a számológépet. Ha halványul a kijelző, csak után kell tölteni. Ráadásul nem is drága, 25 dollárba kerül.Via GeekAlerts..
Ma kellene postázni az MSI Windeket Amerikában, legalábbis ezt ígérték a cégnél, amikor a legutóbbi késést jelentették be. Az Engadget szerint azonban most sem tudják teljesíteni a vállalást, akkumulátorhiány miatt megint elhalasztják a gépek piacra dobását. A legújabb dátum…..
Nincs kitörés a sors megvadult centrifugájából, üzeni nekünk a Bors napilap. Vagy azt üzeni, hogy aki horoszkópot olvas, az olyan hülye, hogy ujjal kéne rá mutogatni? Karakán vélemény, bár egy horoszkópot is közlő laptól legalábbis meglepő. Egész életében lapoknál dolgozó…..
Bemutatta legújabb prémium készülékét a Samsung Electronics, az L700-at. A L700 szálcsiszolt fémborítású telefon, 2,1 inches a kijelzője. A mobil A 3G (WEDGE) hálózatával szélessávú hozzáférést nyújt a multimédiás tartalmakhoz és videótelefonálni is lehet vele. Van benne a…..
Nem az a kérdés, hány kereke van, hanem az hogy hol áll. C-nek sikerült elcsípnie egy korábban - legalábbis a Homáron - nem látott jelenséget, amikor az autó hiányában az utánfutóját bírságolták meg: Bár már kismillió Centrumos sztorit közöltetek, de talán ilyen még nem…..
Ez a mobil azoknak készült, akik túl kicsinek tartják a modern mobilok gomjait, túl bonyolultnak a menüt. A telefonnal az idősebb korosztályt célozták meg, akik így tartanák a kapcsolatot a családjukkal, de nem tudnak hozzászokni a modern mobilokhoz. A Doro HandleEasy-n nagyok a…..
Igazából a félmeztelenség, de így jobban jött ki a cím. Az elkövető ismét Jómunkásember, a helyszín pedig a budakalászi Cora. Az Invázió speciális nyári divatirányzata izlés szerint az alsó illetve a felsőtest csupaszon hagyása fittyethányva a káros sugarakra. Még jobb, ha…..
Az Allianz is aggódik a környezetért, ezért talán nem negyedévente küldenek ilyen és ehhez hasonlóan értelmes leveleket ügyfeleiknek. Emailről vajon hallottak már? Kedvenc biztosítótársaságunk ismét nagylelkű ajánlattal állt elő. Még jó, hogy nem küldenek napontan ilyen…..
Nemrég írtunk a Coca-Cola weboldalán olvasható undorító receptekről. Andrei nem tökölt, elkezdte megcsinálni a kólás kuglófot. Eddig jutott: Elkezdtem összekotyvasztani a kólás kuglófot, de a kóla hozzáadásakor feladtam... Eddig jutottam... Üdv, Andre..
Jómunkásember fantasztikus hülyeszöveg- és backdoor-gyűjteményéből hintünk el pár darabot. Elsőként a világon egyedülálló 100 tagú gányzenekar hirdetését csodálhatják meg, a békávéreklámok egyik súlyos hendikeppjével egyetemben. Az OTP legfőbb célcsoportja, akik arra…..
Bigyóblog Laptoptartó sétákhoz 2008.06.24 08:20:00
Néha előfordul, hogy állva szeretnénk használni a laptopot (pl. nincs már ülőhely, kényelmetlen a szék, olyan a munkánk, extrém esetekben séta közben sem tudjuk letenni a gépet :), ilyenkor jól jön ez a kiegészítő, és nem kell kézben tartani a laptopot. Az Amazonnál már…..
Az LG Black Label sorozatának harmadik telefonja a Secret, vagyis az LG KF750. A Chocolate és a Shine után ettől is sokat várnak a cégnél. A mobilról néhány adat: nagyon vékony, alig 12 mm vastag, a hírek szerint ez a legvékonyabb 5 megapixeles kamerával kapható telefon.…..
Mindenféle kádban úszó kütyüt bemutattunk már a különböző kacsáktól kezdve a wifis rádión át az úszú mp3-lejátszóig. Most egy szökőkutat találtunk, mely csendesen úszkál a kádban és közben hét színben világít. Elemmel működik, Japánból rendelhető kábé 30…..
Hobbivegyész olvasónik csak somolyogni fognak ezen a gyenge kutatásfejlesztési próbálkozáson, hogy a kóla széndioxidját -monoxidra cseréljék, amikor már legalábbis az őssejtkóla nanoízesített változatainak kellene tarolniuk: Olyanról írok most Neked, amitől torkodon akad a…..
Bigyóblog Laptop/desktop hibrid 2008.06.24 10:33:00
Egy koreai dizájner, Won-Seok Lee ötlete ez a számítógép, mely igazából asztali gép, de mégsem. Nincs kijelzője, de a tetejét elforgatva, rávetíthetjük a falra a képet. Természetesen futurisztikus géphez érintőbillentyűk járnak, láthatatlan dvd-író/olvasó kombóval. Ja, és…..
b1t3gr1ff 2008.06.24 19:07:54
chr(27)elég régi ez a gombkivetítő techonlógia :) Csak még mindíg elég drága (asztali géphez):

www.computermode.hu/index.dw?mit=101&t_kat1_id=18&t_kat2_id=75

Egyébként a dizájn nekem se tetszik max egy ultramodern nappaliba jól nézhet ki.De a buszon hogy használjam?:D rávetíti az ablakra aztán mindenki látja a mail-emiet:xD