Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sziget.FM

4 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziget.FM blog Google Calendar 2008.07.03 14:08:00
Update: Ha szeretnéd a sziget.fm-en összeklikkelt naptáradat Google Calendárba importálni, kövesd a lépéseket itt rögtön az 1-es ponttól kezdve. Többen jeleztétek, hogy a Google Calendar nem hajlandó kooperálni a Sziget.FM iCalendar naptárával. Tegnap óta működik a dolog, Google…..
A gőzmozdony a hétvégén tovább gördül: még többet nyújtunk még kevesebb hibával!Egyszerűen nem bírtunk másra gondolni a hétvégén, mint arra, hogy hogyan tudnánk jobbá tenni a Sziget.FM nyomkodhatóságát.  Lássuk, először a felhasználókért vívott háború…..
Már tavaly is nyaggattam a Sziget szervezőit egy jó kis programösszeállító site-ért, de nem hallgattak rám. Bevallom, az akkor éppen klassz honlapnak kikiáltott musorajanlo.hu tervezőivel is kapcsolatba kerültem a jobbító szándék által vezérelve, igaz az akkori…..
Sziget.FM blog Meetup bigup 2008.07.03 13:54:00
Update: A diák a Meetup honlapján találhatóak PDF-ként.Köszönjük mindenkinek, aki a meetupon ott volt, és személyesen is meggyőződhetett arról, hogy milyen fantasztikusan jó arcok a Sziget.FM fejlesztői. Amint elérhetővé válik a Meetup oldalán a prezentáció, itt…..
A Sziget.FM egyik programozó-guruja, Megyer László tart majd rövidprezentációt az oldalról a holnapi Meetupon. Akit tehát jobban érdekel a technikaiháttér, váltson RSVP-t a szerdai összejövetelre...