Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bukott madonna, nagy didikkel

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Bár a legfrisebb közvélemény-kutatások szerint cseheknek mindössze 44%-a büszke a hazájára,  azért a legtöbb cseh úgy gondolja, hogy a világ rengeteget köszönhet a cseh nemzet különleges képességeinek, a kockacukortól a kontaktlencséig.A legfontosabbak azonban,…..
bukott madonna, nagy didikkel 2010.02.05 09:31:23
 El tudják képzelni, hogy Magyarországon Bajnai Gordon, vagy Bokros Lajos vezesse a népszerűségi listákat? Csehországban azonban, ha nem is pontosan ez a helyzet, de lehetne párhuzamokat felállítani. A szakértői kormányt idén április óta vezető Jan Fischert a csehek nem…..
Kedden indult el a bérbicikli-rendszer Lőrinciben, az első napokban az esős időjárás ellenére is voltak páran, akik kipróbálták, mondta kérdésünkre Víg Zoltán polgármester. Szerinte nagy áttörésre néhány nap alatt nem szabad számítani, különösen nem a téli időszakban,…..
Azt már megmutattam, mennyire emlékezetessé is lehet tenni egy születésnapot egy több, mint jól kitalált lego-készlettel. Nem hiszem, hogy agyon kellene magyarázni, miért is nagyszerű, ha veszik érted a fáradtságot és dobozt, készletet, ötletet gyártanak.Joe, akit a flickrren…..
bukott madonna, nagy didikkel 2009.10.28 13:01:42
Van az a hülye mondás, hogy akinek halálhírét keltik, az hosszú ideig él. Már pár hónapja felröppentek bizonytalan pletykák arról, hogy a Tűzvonalban nem jön negyedik szériával, és sajna ezen a héten kiderült, hogy tényleg nem. Az utóbbi évtizedek egyik legjobb - ha nem a…..
Intro. MTV-s riporter Katikánál. A csaj nyiltakozni akar a lánya eltűnéséről, gondolja, majd így felgyorsítja az eseményeket. Már megy a felvétel, amikor Kriszta bemászik a képbe, hogy "jól meggondolta, asszonyom?" Ebből van is egy pár másodperces kis vita, de aztán…..
Hadd kínozzam magam: Bevégeztetett. Eddig kerestük-kutattuk, néha magunk is elhittük, hogy belekotnyeleskedünk, hogy a megfelelő prímszámú trombitaszó után következzen a második eljövetel, hát most itt van. Az új magyar konyha, csúfnevén nouvelle cuisine hongroise itt van…..
Félrefordítások Some Like it Hot 2009.02.10 12:23:00
Saturninus (úgyis, mint VELB, vagyis Vese Egyik Legjobb Barátja), igazi finomságokat küldött egy régi klasszikusból. Annyit tennék hozzá, hogy a régi, szép időkben állítólag napi 7 percet kellett lefordítania egy dramaturgnak (az összehasonlítás végett: mostanság ez simán lehet…..
Baltimore, Maryland. Nagyon fess üzletember sétál az utcán, az irodába megy. Az egyik csatornában megbúvó valami szemein át látjuk a képet: minden kifekete-fehéredik és belassul, csak a bácsi marad színes. Nagyon vészjósló. Lifthasználat után irány az iroda, már csak mi…..
bukott madonna, nagy didikkel 2009.01.28 10:03:53
A csodás Olimpia étterem beindította Budapest nyálelválasztását, talán ennek köszönhető, hogy a Váci utcában megnyílt Bábel étterem provanszál lantolásra késztette a pesti kajabloggereket, köztük a Pápanőt, Chili és Vaníliát. (Nem linkelek többet, mert az ő posztja úgyis…..