Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stv141

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  This is the endBeautiful friendThis is the endMy only friendThe end Of our elaborate plans, the endOf everything that stands, the endNo safety or surprise, the endI'll never look into your eyes again (...)Come on baby, take a chance with usCome on baby, take a chance with usCome on baby, take a…..
Előre szólok, hogy nem a tegnapi adás volt minden idők legizgalmasabbika. Konkrétan úgy éreztem magam a nézése közben, mintha egy hétről hétre épülő igen fasza sorozatnak egy kivattázott, filler epizódját néztem volna, mint mondjuk a The Walking Deadnél a Glenn fejének szétverése után következő 15…..
stv141 2019.02.13 22:23:10
@gazo: Farm Gaben
A párbaj előtti napi wellness programon Reni megmeditálja a Szív Hídjai Felekezet tagjait. Adri úgy elengedi magát, hogy egyből bekönnyezik. Greg is lemegy alfába, de úgy, hogy épp csak a záróizmai nem mentek át totális nirvánába. Zsu, mert ő is ott volt a szeánszon, inkább elpoénkodta az egészet.…..
Kellemes estét, itt az elveszett gyermek, 6paw jelentkezik. Elnézést kérek a Belevaló hogyvoltok népes olvasótáborától, sajnos kaptam egy férfináthát, aminek következtében diétára küldtem az agyamat. De ennyit rólam, lássuk mi történt a vellában. Bajszi Petya köszönt minket olyan széles…..
stv141 2019.01.04 12:22:00
@csincsilla72: Köszi! :)
stv141 2019.01.04 12:58:21
@MosóMaca: próbáltam google-ben rákeresni, de nem találtam választ, csak az orvosi ekg-t dobta fel :D abból a szériából nem láttam semmit, csak már nagyon idegesített, hogy sokan használják, de sejtettem, hogy valami "egyetértek" jelentése lesz :D