Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wundt

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Appleblog iPhone-osodik a Mac 2011.01.07 08:02:00
Tegnap este megnyílt a Mac App Store, az iPhone-on megismert alkalmazásbolt Macre átírt változata. A szolgáltatást úgy érhetjük el, ha letöltjük az OS X 10.6.6-os változatát (tehát csak Snow Leopardon működik), a százmegás csomagból 7,4 megát tesz ki a Store, ami maga is egy…..
Életet lehelünk méltatlanul elfeledett rovatunkba, és nem más előtt tisztelgünk mai posztunkban, mint a jó útra tért James Alan Hetfield előtt, de közvetve az egész Metallica előtt is. Ez a klassz kis rovat egyben lehetővé teszi, hogy megemlékezzünk a bő…..
Egészen biztos, hogy valamilyen formában belekerülnek a Core i5-ösök a MacBookokba, MacBook Prókba. Ha nem is a most kipróbált Arrandale-csipek, de azok egy módosított verziója biztosan leváltja előbb-utóbb a Core 2-eseket az Apple gépeiben, mert erre halad a világ. Az új…..
wundt 2010.01.07 19:49:50
@mcs: szuper! köszi, ez jól hangzik. akkor most már tuti várok. a 13asnál a kicsit erősebb proci is megéri a várakozást.
amugy ilyenkor a korábbi modellek teljesen eltűnnek? mármint újakat már nem forgalmaznak?
wundt 2010.01.08 07:46:38
@mcs: igen, bocs, ugy értettem hogy a régieket már nem forgalmazzák. köszi a segítséget!
Az Intel megerősítette, hogy január hetedikén, a CES-en mutatja be 32 nanométeres Arandale-kódnevű processzorait, a hordozható gépekbe szánt Core i3-as, Core i5-öst és Core i7-est,A vállalat elárulta továbbá azt is, hogy már megkezdte a csipek szállítását a partnereknek, így…..
Mi ugyan a szájharmonikához és a dorombhoz hsaonlóan nem igazán tudjuk legitim hangszernek tekinteni a bendzsót, és a frász jön ránk a hangjától (tessék megnézni a Deliverance című filmet), de aki tud, az tud: a videón látható pali például a vilég leggyorsabban pengető…..
Lance Armstrong in da hausz! Most mutatta be nekem nrg öccse (!), hogy minden kerékpározók legnagyobbika 2007-ben kiadott egy 41 perc hosszú zenés válogatást futáshoz. A dolog érdekessége az, hogy Lance végig szakkommentálja is a dolgokat, tehát pontosan úgy van elkészítve a zene,…..
Hála a The Smoking Gun weboldalnak, most megtudhatjuk mit kért az AC/DC az USA-turnéja alatt, de valószínű, hogy nálunk is ugyanez lesz a követelés. Most nem a pénzre gondolunk (abba bele sem merünk gondolni), hanem az úgynevezett riderre, amiben a különböző technikai, és egyéb…..
Egy augusztus végi hétfői nap volt. Csörgött a telefonom, felvettem, Bogi szólt bele, hogy tudok-e rá szakítani néhány percet valamikor mert hétvégén IRONMAN-re megy és lennének kérdései. Tudta, hogy már láttam, átéltem ilyet. Másnap beültünk egy cukrászdába,…..
A betegségben az a mámorító, hogy nincs apelláta: most már tényleg feküdni kell. És egy jó kis influenzás döglésnél nincs jobb pihenés. Ha szabadságra megyünk, ott azért valami stressz mindig van. Valuta, repülőjegy, vagy az autó rendben van-e, milyen lesz a szállás, jó…..
"De jobb ebédet akarunk, hogy jobbak legyünk, Több pár cipőt az ágyunk mellé, hogy többek legyünk:" József Attila: (Anyám meghalt) Ez a vers jutott eszembe, amikor elpakoltam a minap a nyári cipőket. Ismerek olyanokat, akiknek ma is csak egy pár cipőjük van. Egy kósza…..
Némileg remegő kézzel pötyögöm ezeket a sorokat, mert egy kicsit tartok a kommentektől. Nem is magyarázom sokat, miért; olvassátok inkább, csak arra kérek mindenkit, hogy indulatoktól mentesen, lehetőleg elfogulatlanul próbáljatok megnyilvánulni, és a hangsúlyt az érvelésre, ne…..
wundt 2008.09.27 20:24:17
A mai történetünk durva, mert a csávó egy paraszt, a csaj meg jófej, mégha nem is lehet a mellével nyitni a sörösüveget. Ha valóban létezik ilyen csávó, akkor azt le kell vetkőztetni, és kiállítani a Moszkva térre, pénzért mutogatni, hogy mindenki kedvére röhöghessen rajta.…..