Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csülök

0 bejegyzést írt és 247 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az úgy szokott kezdődni, hogy egy rég leharcolt énekes, együttestag elkezd nyavalyogni a médiában az alacsony nyugdíjáról. A tenyérbemászó fajta még hozzá teszi a "méltatlanul" szót, a szívlapáttal felkeresendő azt is megemlíti, hogy "pedig ő mennyit letett az asztalra". Hát nem tudom. Bő húsz éve…..
Csülök 2018.01.10 13:59:59
Csülök 2018.01.10 14:04:43
@Online Távmunkás:

"– Én ma is dolgozom, anyagi háttérrel is rendelkezem, de mindig, amikor az utalást a számlámon meglátom, azokra a korombeliekre gondolok, akik hasonlóan jártak, és most szociális juttatásokra szorulnak, hogy ebből a pénzből valahogy, nagyon szegényesen megéljenek – magyarázta Demjén,"
miután a Blikk MEGKERESTE a kérdéssel...
A politikus ezt írja egy Facebook bejegyzésében: "Lehet, hogy örülnöm kellene, hogy Simicska leügynöközte Orbánt, de nem örülök. Az ember legszívesebben elfordítaná a fejét, mint amikor valami gyomorforgató látvány kerül elénk. Olyan, mintha két sáros vaddisznó betörne a…..
Elszakadt a cérna. Érzékeny lelkűek itt hagyják abba az olvasást, káromkodni is fogok. Rondán.  Agyafúrt kormányunk kitalálta, hogy szúrhatnak ki velünk még jobban. Keresztény gyökerek eszement ötlete nyomán vasárnap zárva fognak tartani a boltok. Persze, lesznek kivételek. A…..
Kínos pillanatokat élt át Kate Middleton György herceggel a karján, mikor kiszállt az őt és Vilmos herceget szállító gépből az új-zélandi Wellington repterén. A hercegnő ruháját illetlenül magasra libbentette a szél, amit nem győzött kezével takarni. Nem ez az első eset,…..
Eltört? Bizonyítsa be ! Mire én, rendben, itt egy röntgen lelet Rácz doktortól, azt félrelökte őt ez nem érdekli! Tisztelt Praxis Blog !    Nagyon Tettszik az oldal !  3 éve aútóbalesetem volt a zala megyei kórházban,még Idegsebészt sem hívtak,pedig eltört a Th…..
GFG Blog Letépett álarcok 2013.02.24 16:00:06
„Ez a trónfosztott szellem gyújt világot / sejtjeim éjében, idegeim / hamar rozsdásodó drótszálain az ő parancsa futkos. / Ő nem tűri, hogy a legyőzetés / szégyenébe belenyugodva, / tehetetlenül elheverjek / ürülékem kupacai között. / Ő késztetett föloldhatatlan…..
Most filmezték le először a vadon született tigriskölyköket. ..
Tisztelt Uraim! Mielőtt még az uniós bíróság a magyar devizahitelesek perében igen nagy valószínűséggel a bankok oldalára áll, felhívom szíves figyelmüket egy olyan köztes, ám igen drasztikus gazdaságpolitikai megoldásra, ami mindhárom félnek (devizahitelesek, bankok,…..
Ma lenne 70 éves Jimi Hendrix, minden idők egyik legjobb rockgitárosa, aki viszonylag rövid karrierje alatt popkulturális ikonná, és a történelem részévé vált, amiben persze közrejátszott a korai halála is. A zenész élete során négy lemezt készített, és legalább tíz albumnyi…..
..
Csülök 2012.11.25 19:15:57
Nem merészkednénk addig, hogy gyorsítéletben mondjuk meg, negyvenszázaléknyi jelöletlen idézet után Semjén Zsolt dolgozata plágium-e, vagy csak hiányzott írógépéről az idézőjel. Mi pozitív módon inkább a tartalomra koncentrálunk, hiszen A new age kihívása és az…..
Inog a világ címmel megjelent az Edda Művek 31. lemeze, amelyet a zenekar december 28-án a Papp László Budapest Sportarénában mutat be a rajongóknak. "Harapósra sikeredett a lemez, a lírai dalok és a keményebb zenék egyaránt megtalálhatóak rajta. Szövegeimben határozottan állást…..
Megjöttek a hiénák. Gyülekeznek mind, ahányan csak vannak. A frissen alakult választói mozgalmat kerülgetik. Bele-bele marnak, s láthatóan cseppet sem félnek attól, hogy rúgással, pofonnal, haragos mordulással zavarják őket el. Ez az ő zsákmányuk. Ez az ő mozgalmuk. Ez a zsíros…..
Csülök 2012.10.26 14:08:10
@dr. Balta$ár: Mindenki bűnöző...
A magyar kajak-kenu szövetség mintegy 42 millió forintot kér Janics Natasáért, azért, hogy a sportolónak ne kelljen 2 évet kihagynia. Korábban már felmerült olimpiai életjáradékának elvétele, és Szeged is bekeményített volna, de végül ott megegyeztek. Lehet, hogy van érve és…..
Írországból érkezett a mai történet, melyet hétköznapinak semmiképpen sem neveznék. Szerzője, drk nagyon jó állásajánlatra költözött ki, és még helyi viszonyok között is kifejezetten jól él. Pedig nagyon mélyről indult. Tanulságos történet, még tanulságosabb…..
"A mai napon véglegesen eldöntöttem, hogy követve a családomat, Szerbiában folytatnám a további pályafutásomat" – jelentette be ma délután hivatalosan Douchev-Janics Natasa. A Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnökségének mától számítva egy hónapon belül lehetősége nyílik…..
Olvasom az interneten, hogy a Magyar Nemzet beszámol Oszkó Péter blogjáról. A Bajnai-kormány pénzügyminisztere úgy látja, hogy Gyurcsány Ferenc olyan sérült futballista, aki nem hajlandó lemenni a pályáról, ezzel akadályozza a többieket. Az üzenet egyszerű: a Demokratikus…..
Alternatíva Worms Armageddon 2012.07.29 09:37:30
Eltöltöttem kis időt Velencében, Kelet-Ausztriában, laktam pár hónapot Londonban. Külföldi tartózkodásom alkalmával végig vendégként éreztem magam, befogadásomért hálásnak. Ügyeltem arra, hogy egy sárfoltot se hagyjak magam után, igyekeztem nemcsak jó benyomást kelteni,…..
Úgy tűnik, kicsit fellélegezhetnek azok, akik nem szeretik Bajnai Gordont - a volt miniszterelnök ugyanis Gyurcsány legújabb buliján fog fellépni, többek között Szigetvári Viktor, Németh Péter (Népszava) és Kónya Péter (volt szakszervezeti vezető) társaságában. A Demokratikus…..
Tanulságos ítéletről adott hírt az Index. A Fővárosi Törvényszék ma kihirdetett, sajnos még nem jogerős ítéletével elutasította a Legfőbb Ügyészség és Polt Péter keresetét Kis János valamint az Élet és Irodalom kiadója ellen.Ezzel a bíróság nem azt erősítette meg,…..
Csülök 2012.06.26 08:06:45
@reálisan: "a liberális média-hatalom"

Rég röhögtem ilyen jót...
Bornai Tibor Felhívás 2012.05.28 22:13:00
Kedves barátaim, testvérbátyáim és nővéreim, akik a hatvanas éveket csináltátok! Akikre úgy felnéztem! Akik miatt vagyok most az, aki vagyok. Ugye, emlékeztek még arra az időszakra? Öt-tíz évvel voltatok idősebbek nálam, és azt mondtátok, apáitok megbuktak a vizsgán. Két…..
Csülök 2012.05.31 08:31:13
@luzs:
Drogok a hatvanas évek Magyarországán? Miket beszélsz össze?
"Hódító, rabló katonának én nem állok
Testvéreim gyilkosává én nem válok"
Énekelte az Illés 69'-ben...
Az angol HMV lemezbolt-hálózat a királynő uralkodásának hatvanadik évfordulója apropójából megszavaztatta vásárlóival az elmúlt 60 év legjobb brit albumait. A meglehetősen színes lista élére – kisebb meglepetésként – az Iron Maiden klasszikusa, az 1982-es The Number Of The…..
S-blog Postás, rendőr, vasutas 2012.05.21 19:48:00
Hülye, hülyébb, leghülyébb - így hangzott a címben is idézett régi vicc, de az igazság az, hogy az utóbbi időben a magyar rendőrök is szedtek magukra valamennyi nyelvtudást, ha többet nem is, de már ritkábban van rémület a szemükben, ha valaki külföldi nyelven szólal meg, azt…..
Csülök 2012.05.22 08:16:10