Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sógi

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tier kérdésére elég egyszerű a válasz, tulajdonképpen ő maga is tudja. Főleg lakott területen kívül veszélyes a motorosok számára a közlekedés, kisebbek, sérülékenyebbek, ha buknak, akkor lehet, hogy többé fel sem kelnek a földről. Az tény, hogy távolságival még nappal is…..
Sógi 2010.10.08 12:55:08
@Mylo XX: Miért kéne elnézőnek lenni? Van szabály a lámpa beállítására / távolsági fényszóró helyes használatára. Aki nem tartja be a szabályokat, arra miért legyek tekintettel?
Nehéz ügy, amikor a Naiv Ügyfél úgy érzi, hogy a pincérek kinézik egy étteremből és megjegyzéseket tesznek rá, majd erről levelet ír a Homárnak. Nem voltunk ott ugye, nagyon konkrét vádak nem hangoznak el, az egész ügy hiperszubjektív és ellenőrizhetetlen. Sziszi például…..
Sógi 2010.09.02 15:33:25
@gelsystem: igazi fasz vagy!
Na jó, valójában Gábor csak tanítóként nevezi az önkéntes rendőröket a levelében, de esetünkben egy hölgyről van szó vagy legalábbis valami olyasmiről, ezért lett a címben tanítónéni. Különben meg önkéntes rendőrnő is lehetett volna akár.Először a korábbi szemetelős…..
Sógi 2010.08.27 13:17:06
@zazooo: nem az :) Nem kell félni, hogy meggondolja magát és kihúzódik.
[Tipikus eset: Az adott sáv visz a Petőfi hídra, ezért megy középen Székesfehérvártól :)]
Szó szerint ütős történetet küldött be aszfaltbetyár. Egyértelműen elsőbbsége volt, amikor nekiment egy másik autós, aki ennek ellenére nem akarta elismerni a felelősségét. Tudom, hogy elég érzékeny téma a vétkes fél etnikai hovatartozása miatt, ezért külön kérlek…..
Legnagyobb bánatomra az őszi után most nem tudtam ismét részt venni a hosszú hétvégén rendezett autóvadászaton, de nem kellett sokáig keresgélni olyan lelkes blogolvasót, aki magára vállalta helyettem, hogy részt vesz ebben a jó kis kalandban és be is számol róla. Don Blasius…..
Többnyire a 4-es úton szoktam ukrán és román kamionoktól olyanokat látni, amit Pál is megírt a blognak, ráadásul még a tükörből egy fotóra is volt ideje, amin látszik, hogy ez bizony egy magyar rendszámos jármű. Kíváncsi lennék a kamionos és a munkáltatója véleményére,…..
Sógi 2010.04.22 12:23:39
@Hammer: Egyetértek. Ismerem az említett szakaszt és tényleg mindenki személyes sértésnek veszi, ha a belső sávban haladó autó elgurul a sáv megszűnéséig.
Mindig határokat feszegetnek a rendőrös és kisebbségekkel kapcsolatos témák, már akkor is, ha csak említés szintjén kerülnek elő ezek a szereplők, sokan hajlamosak sztereotípiák alapján ítélni. Emiatt agyaltam rajta, hogy kitegyem-e Raziel sztoriját, de bízom a kommentelők…..
Tavasz óta folyamatosan rengeteg panasz érkezik a motorosokra, hogy milyen pofátlanok, szabálytalanok, mennek tökön-paszulyon át, mert ők úgyis elférnek. Viasz Major arra mutat rá két videójával, hogy az autósok között is van bőven, aki ugyanezen elv szerint közlekedik, kanyarban,…..
Végre valaki épp nem minket szidalmaz a posztíró helyett, hanem lelkes olvasó és a blogot meg színvonalasnak tartja, kell is kompenzálni, mielőtt még - és most E/1-re váltok, hogy csak a magam nevében beszéljek - az egóm a földig lenne rombolva. Igazából erre azért nagy esélyt…..
A megértés nagykövete korábban már küldött nekünk sztorit, de a szokásos és akkor is érvényes "mindig a posztíró a hülye" elv sem vette el a kedvét, hogy ismét kopácsoljon egy keveset a klaviatúráján és megüzenje nektek, nem minden nagydarab és nagyon rövid…..
Volt már sok autópályás történetünk, ebből nem egy foglalkozott a három sávos M7 szakasz azon problémáját, hogy az autósok igen nagy százaléka nem tud mit kezdeni ennyi sávval és egész egyszerűen úgy gondolja, hogy akkor itt most nem kell jobbra tartani, úgyis el tud menni…..
Lehet valaki akármilyen óvatos motorral, attól még életveszélyben van az utakon. Lacaca nem hívja ki maga ellen újra a sorsot, miután másodszor csapta el autós Budapesten. Tavaly ott szakadt meg a történet, hogy megtörtént a baj. Később kiderült, hogy a kedves autósnak nincs fél…..
Valami forgralmi akadály foghatta meg az autókat a budai rakparton. Mit lehet ilyenkor tenni, meg kell fordulni, akár záróvonalon át is. Adam_g találta az alábbi kincset érő videót a youtube-on, amin az látható, hogy az autót vezető hölgy közel öt percen keresztül próbál…..
Ismét egy sietős kisáruszállító lelki világába pillanthattok bele Gábor segítségével. Biztos jó környezetben nevelkedett emberünk, mert kitartóan és nagyon ügyesen fejezte ki gondolatait nemzetközileg is érthető módon. Szerintetek mennyire volt jogos a felháborodása? A…..
Norinda a bő egy héttel ezelőtti autópályán végig belső sávban menős, ámde a világ minden kincséért sem jobbra tartós posztunk után gondolt egyet és megírta egy hasonló élményét, csak éppen a másik szemszögből. Neki viszont legalább volt egy többé-kevésbé elfogadható…..
A múltkori, civilnek látszó Lacettiből sebességmérős posztunk (aminek egyébként hamarosan lesz folytatása is) apropóján juthatott Zsolt eszébe, hogy felvesse a lenti témát, miszerint mennyire elfogadható az, hogy egy lefóliázott Astrából titokban traffipaxolnak a rendőrök.…..