Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lady Barbie

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap 9-kor jobbnak láttam elmenni aludni. Körbenéztem még a településen, ami kb. 30 házból állt. Egy német 40-es teátrális csaj fölött aludtam, aki egyfolytában színészkedett. Ropogott az ágy, azt hittem leszakad, lehajoltam fölülről és megkopogtattam a deszkát. A nő csak…..
Lady Barbie 2010.04.06 11:23:20
encaminom D-day 2010.04.01 05:59:00
Hát nem olyan elánnal keltem fel, mint amikor srácokkal megyünk Grádra vagy Villányba. Tévedtem. Már be vagyok szarva. Sírhatnékom van. Próbálom mondogatni magamnak, miért megyek. Hát nem segít. Hát lehet, hogy tényleg bevágok egy sört. Talán ellazulok. Full alkoholizmus. Már a…..
Kedves Olvasó! A VII. kerületben lakom a Rejtő Jenő u-ban, (régen Hevesi Sándor tér volt), ez a Magyar Színház mellett van. Egy nagy régi bérház, kb. 72 albetéttel.Pénteken gázszivárgást észleltek, és kihívták a gázosokat. Szombat reggel kijöttek, és lezárták a…..
Jekyll&Hyde Szüret 2008.10.13 20:46:00
Hát a Brigi nap jól sikerült,aki részt vett rajta az tudja,aki meg nem majd jövöre pótolhatja.Ez a hét a szüret jegyében fog telni.Na nem mi szüretelünk,csak kivesszük a részünk a nedü elfogyasztásából.Minden borunkat 150 forintért kaphatjátok meg.(Rendszeres borfogyasztó…..