Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Voltam

0 bejegyzést írt és 1271 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
dr.ahalan 2021, avagy Orwell 1984 2020.12.29 23:55:44
    Hát vége lassan ennek az évnek is, eltűnik örökre a süllyesztőben minden borzasztóságával együtt. Kuka.   Persze nem lehet azt mondani, hogy unalmas lett volna, még bezártan is izgalmas volt, rengeteg kihívással, rengeteg tanulással, és tapasztalással.   Nagy sikernek érzem, hogy még…..
dr.ahalan Kis őszi sanzon... 2020.09.16 22:31:08
  Kis őszi sanzon, cseh üveg gyöngyökkel. Elvitték. Rohannak a napok, már ősz van, előre utálom, komolyan! És milyen szomorú ősz ez! :( Persze lehet vidáman is megélni, szombaton délután kimentünk Kamaraerdőre paradicsomvámpírkodni a sógornőmhöz, meg egy kicsit élvezni az erdőt… Mindegy. Már…..
Voltam 2020.09.24 06:33:43
:)

@dr.ahalan:

El tudom képzelni, hogy be lettek zárva, meg azt is, hogy zseni zsé elhitette a két szakadt bocskorral, hogy az a szép nagy "sárgaház", ahová bezárták őket, az egy ingyenes társkereső, de mi tudjuk, mi az igazság. Nekik meg már úgy sem tűnik fel, hogy egy "ingyenes társkeresőben" miért sétál olyan sok Napóleon a folyosón. :D :D

:)
Voltam 2020.09.24 08:26:40
:)

@dr.ahalan:

Mindenki?????

Úgy látom, te nem vagy tekintettel az ápoló személyzetre.

:)
Voltam 2020.09.24 09:24:20
:)

@dr.ahalan:

Neves vendégekkel, koktélbárral, és süket zongoristával, aki nem tud kottát olvasni. :D

:)
dr.ahalan Hát ez a Klááára! 2020.09.03 22:28:42
  Ez volt a heti kedvenc, imádom a cseh üveg virággyöngyöket, a jövő hétre meg is szavaztam magamnak egy nagyobb bevásárlást a márkaboltban. :))) Úgyis van megint mályvaszínű, meg lazacszínű megrendelésem… Megőrülök ezektől a kívánságoktól! Pfffff… Lila nem jó. Rózsaszín se. Sápadt mályva!…..
Voltam 2020.09.07 09:28:19
@Qouple Ray:

"a híres zsé pogromozó"

Csak szólok, a pontos megnevezése: zseni zsé!!!!!! (Mint ezt pár évvel ezelőtt már megtudtuk az alázós szexre gerjedőtől. )

:)
dr.ahalan Maszk mögött a múlt 2020.08.18 22:41:24
  Horrorka mindig megszerzi azt, amire anyuka vágyik, most maszkokat. Az egyik Betty Boop, a másikon pedig a világ postabélyegeiből kis válogatás. :))))) Hozta vasárnap büszkén, azóta ezeket hordom, sikerük van. :))))) „Rondahétfő” letudva, ma már volt időm a vega rakott cukkinira is, illetve…..
Voltam 2020.08.25 17:41:27
@Qouple Ray:

"szerény véleményem szerint a delikvens már most is D kosaras méretű"

Sokat kell még neked ezen a téren fejlődnöd.

:)
dr.ahalan Fények és árnyékok 2020.07.15 23:02:35
        Azt hiszem ideje megtanulnom kezelni ezt a naplófelületet, eddig csak a laza-egyszerű érdekelt, de most a képek miatt átnéztem a lehetőségeket. Hát nem semmi! Itt aztán mindent lehet! :) Szóval az első kép egy szívküldi. Valakitől, valakinek. :) A másikat én fotóztam szombaton.…..
Voltam 2020.07.20 18:02:52
@Vezek Elek:

A "milyen nagy a szája így, a messzeségből"-re csak azt tudom mondani, hogy ez vica versa is érvényes, és a szám nem csak nagy, hanem minden egyéb nagyszerű dologra is felettébb alkalmas. Mely állításomat bárki hitelesen alá tudja támasztani, akinek már volt alkalma kipróbálni. Persze azokkal nem csak így a távolból üzengető, hanem kézzel fogható kebelbarátságba kerültünk. Tehát amikor nem csak "hangember", hanem okos nagylány leszel, és nem azt akarod, hogy a gatyómat kössem fel, hanem sokkal inkább, hogy rólad húzzam le a bugyit, akkor derül ki minden. Az is, hogy ki az, aki csak itt ilyen nagyon bátor, és ki az, aki bátran veti bele magát a sikolyok tarkította csatározásokba. ;)

A másfél órás szex pedig nem az, ami számomra kihívást jelentene, hisz ennél már sokkal többet szexeltem.
Igaz, harminc év alatt, azaz, 25-55 éves korom között. (Még az sem kizárt, hogy összesen volt két óra is. :D :D :D
Tehát az életfogytig alatt, hisz ennél kevesebbet úgysem kapunk szörnyű nagy vétkünkért, bőven meg lesz az a másfél óra. (Heti 3X117 másodperces felosztásokban.) :D :D :D

:)
Voltam 2020.07.20 19:45:30
@Vezek Elek:

Csak szólok, ha lányokat akarsz meglovagolni, ott nincs "nyeregkápa", tehát pont a lovaglás lényege veszik el. ;)

Egyébként pedig: Ugyan már! :D
Te is csak beszélsz, beszélsz, ahelyett, hogy kipróbálnálak. ;)

És ne felejtsd el, én is kérhetem, hogy inkább az Ahara/ba terjeszkedhessek ki/be, aztán te meg majd jól ott maradsz a hoppon. :D :D

Vagy marad neked Qouple Ray barát, akinél a negyven másodpercben benne van az előtte zuhany és az utána cigi is. :D :D

:)
Voltam 2020.07.20 20:00:44
@Qouple Ray:

Valamint az aktusról készült videó freudi elemeket figyelembe vevő empiriokriticista elemzése is.

:)
  Velence, a hajóról. Izgalommal, türelmetlenséggel, imádattal. 2017... :))) Mehetek még valaha? :))) Hihetetlen, még csak kedd van, de már tele előre minden nap, egyszerre omlik ránk minden, a házügyek négyhavi elmaradt iratai, a közös képviselőnek szerintem már totál elrongyolódtak az idegei,…..
Voltam 2020.07.03 21:44:01
@Vezek Elek:

Szerintem itt arra gondolhatott, hogy a tótok tőlük cigányoktól rabolták el. :D :D

:)
  Lassan egy hónapja karanténban. Még nem unatkoztam egy percet se, Gáborral se súrlódtunk még, de most majd szorosabb lesz a prés, szerdától nagyrészt ideköltözik. Kíváncsi vagyok, hogy mikor kezdünk majd egymás idegeire menni! :)))  Laza hétvége volt, ma felpörögtünk. Ő délelőtt elment az…..
Voltam 2020.04.08 11:53:32
@dr.ahalan:

Természetesen, de a két métert úgy fogjuk majd számolni, mint a mesében az esztendőt. (Három nap egy esztendő) Ergo, a két méteres távolság esetén inkább "pár" centivel bentebb leszünk. ;)

@Kálmán Barna Mikorka:

Az egész onnan indult, hogy próbáltam virágnyelven megírni, az Aha most húsvétkor nagyon meg lesz ...va hátulról, és látod, mi lett a vége. Most meg kell mutatnom a gyakorlatban is, hogy mit emlegettem elméletben. :)

:)
Voltam 2020.04.08 11:58:35
@Kálmán Barna Mikorka:

Csak óvattal a permeteléssel, mert ha a Gábor észreveszi, hogy csorog rajta az anyag, akkor neked kampec. :D :D

:)
Voltam 2020.04.08 12:11:18
@dr.ahalan:

"Használd ki, amíg süt a nap!" szól a mondás. ;)

:)
dr.ahalan Maszkok és koronák 2020.04.02 23:28:00
  Egyre nagyobb divat az eleve vicces, vagy házilag dekorált maszk, lassan én is nekilátok az enyémeknek. Bármennyire is hihetetlen, valamelyik este a buszmegállóban egy fiatal srácon hófehér, egész arcos halálfej maszkot láttam. Meghökkentő volt, kinéztem... És ott ült velem szemben a kaszás maga!…..
Voltam 2020.04.06 09:40:12
:)

A fogatlan, hajatlan, agyatlan, százszor megalázott, és Kumlán ennél sokkal többször meggyalázott, műveletlen, még kottát olvasni sem tudó bozgor akarata ellenére jót tett velem.
Annyiszor írta le, hogy "pianista", míg kedvet kaptam a zongoratanulmányaim felelevenítéséhez, és vettem egy Yamaha YDP-144-et rózsafa színben.
A múlt hét kedden már ki is szállították, össze is szereltem, és egész héten élvezkedtem.
Hihetetlen, hogy egyhavi átlagbérnek megfelelő összegért milyen szédületesen jó hangszert lehet kapni ma már újan. Teljesen olyan a billentése, mint egy rendes nagy angol mechanikás zongorának, és kutya jó hangja van. Szédületes! Gyerekkoromban az első normális pianínóm majdnem 6 havi átlagkeresetbe fájt használtan. Most meg itt van ez, ami jobb hangszer annál, és reálértéken sokkal olcsóbb.
Jó, nem mechanikus, hanem digitális zongora, de én már nem is leszek zenész, csak a saját szórakoztatásomra akarok zenélgetni, és így legalább nem kell a zongorahangolót hívogatni. Mert bizony a mechanikus zongorák elég sűrűn elhangolódnak. Aki járt zeneiskolába, az hallotta, mennyi sok elhangolódott zongora volt.
Tehát itt van ez a jó kis Yamaha, és minden együtt töltött percet élvezek. Gyerekkoromban a napi egy órás gyakorlás vége már szenvedés volt, most meg simán itt ülök előtte másfél órát, vagy többet, és észre sem veszem, hogy ennyi idő elrepült.
Most már csak kottákat kell beszerezni.
És milyen fura az élet, ahogy a hangszerek egyre olcsóbbak lettek, úgy a kották egyre drágábbak.
Olcsók sose voltak, de a papíralapú kotta most kimondottan drága. A digitális, notebook-ról nézhető kotta meg nem az én világom.
Tehát mindenkinek javaslom, a járvány idején a zenehallgatást fűszerezze meg egy kis saját zenéléssel. Mindegy, milyen egyszerű hangszeren, legyen az szájharmonika, furulya, vagy akár doromb, mert zenélni jó! Sokkal jobb szórakozás, mint a kecó pecó, vagy részegen a kocsmában az orrunkba tőtikézett cigit dugdosni, esetleg pasit horgolni magunknak sírva-ríva. :D

:)
Voltam 2020.04.06 10:07:25
:)

@Kálmán Barna Mikorka:

A legjobb székem máris behúztam a szoba akusztikailag legjobb helyére, és rátettem a "reserved" táblát. Ez lesz a te helyed. Mától fogva még én sem fogok arra székre ülni, inkább a kis sámlin kuporgok. :D :D

@dr.ahalan:

A bolhapiacok (nálunk zsibi) újraéledését már én is nagyon várom, és nem csak a kották miatt. Szerencsére, elő bírtam kotorni a régi kottáim közül párat, és vannak online zenei antikváriumok, ahonnan lehet kottákat rendelni, és az első adag már a héten meg is érkezik az ígéretek szerint. És még ott van az Ebay is ahonnan szintén lehet rendelni kottákat. De a kotta az, amiből soha nem elég. ( Na jó, mint nagy kebelbarát, kijelenthetem, hogy nem csak a kotta ilyen. ;) )
De mint mondtam, a kotta, a papír alapú kotta az drága. Az ember pillanatok alatt el tudna költeni annyi pénzt kottára, mint amennyibe a hangszer került.

:)
dr.ahalan Pozitív dolgok befőttje 2020.03.24 00:07:22
  Alapvetően azt hiszem úgy lehet legkönnyebben túlélni a karantént, ha az ember tudatosan a nap legnagyobb részében vidám, élvezetes dolgokkal foglalkozik, és csak szigorúan szabályozott időt tölt a hírek olvasásával, nézésével. :))) Gábor jött pénteken, zuhanyzott, átöltözött, aztán...…..
Voltam 2020.03.25 15:56:20
@Kálmán Barna Mikorka:

""Szildi
2020.03.25. 00:45

Levettem mindent,...."

Mondta ezt már mezítlábas kislánykorában is, széttett lábbal, a spongyával éppen becsoszogó pedellusnak, majd később gyógyszertári kisegítő takarítóként a patikába betévedő körorvosoknak, akik egyszerre doktorálták orrba, szájba, elölről, hátulról, a'la "patika swinger" alázós BDSM.

Később kredittolvaj "üzletasszonyként" ezt változtatta át, "jól levettem mindenkit"-re. :D :D

:)
dr.ahalan Hétfői horror 2020.03.16 23:46:28
  Érdekes napok ezek, sose gondoltam volna, hogy átélek hasonlókat. Olyan gyorsasággal történnek a dolgok, hogy szinte nincs is idő másra. Hírek, telefonok, kétségbeesett emberek. :( Belátom, szükségesek, és kellenek ezek a korlátozások, a baj sokkal nagyobb, mint ahogy a jó magyar érzékeli, de…..
Voltam 2020.03.19 08:17:05
:)

Hihetetlen! Egy pillanatra nem figyelek oda, és az agyatlan, fogatlan, még nálam is alacsonyabb, tehát törpének is méreten aluli, sittes, buzeráns bozgor máris járványügyi szakemberré fertőtleníti magát a kocsmában.

A szegény, szerencsétlen, elölről, hátulról agyba-főbe doktorált, szánni való nénike pedig már nem is porcelán elefántban, hanem egyenesen home office-ban utazik, és (Most figyelj!), és igazi farizeusként a wikiről lopott (Mert hát a wiki csak tudja. :D )hitelméleti kérdésekkel (Ha ezt szegény Lojó atya megérte volna.:( ) bombázza az egyetlen kappan által látogatott , ronccsá silányult oldalát, amit ugye a saját bejelentése szerint meg fognak szüntetni. (Mindenki annyit ér, amennyit a szava.)
De a csúcs mégiscsak az, hogy hiába a "saját jogon" doktorátus, amit a patikába betévedő orvosok cipőjén térdelve szerzet, hiába a "gyönyörű home office, azért egy mondatot még mindig nem tud értelmesen leírni. (És nem, nem helyesírási hibáról van szó.)
Lássuk!
"A szerencsétlen és szánalmasak az eltartottak, a lusta prolik, akik ......."
És most nézzük mondattani szempontból helyesen:
Szerencsétlenek és szánalmasak az eltartottak, a lusta prolik, akik .....
Persze tudjuk, neki már a tanyasi osztatlan iskolában is rossz volt a vallása, de ezt a szorgalmával kompenzálta, és bent maradt délután is, biztos, ami biztos alapon pedig még a pedellusnak is szét tette a lábát, hogy az is jól "megkorrepetálja" a katedrán, természetesen elölről-hátulról, orrba, szájba. Érthető, ha aztán ezzel a rutinnal később jól ment a térden állva doktorálás, és lőn is eredménye. :D

:)
dr.ahalan Vírusok és varázslatok 2020.03.12 23:15:47
  Bocsi, ez a kép nagyon megtetszett, muszáj volt idependeríteni... :))) Hát eljött ez az időszak is, volt időm a hírekre, céges munka nemigen jött be, ahogy várható volt, azonnal esett a megkereséseim száma ékszerügyben, mindenki pánikol, leginkább a butikosok, meg az irodaházasok.  Járvány...…..
Voltam 2020.03.15 10:17:35
@Kálmán Barna Mikorka:

"Nekem csak az a magas,...."
Ez a legjobb. :D :D
Mert a műhajas, elölről, hátulról úgy agyba-főbe doktorált, hogy még egy hét múlva is folyt a combján, tehát a szánni való, szerencsétlen nénike minden mást tökéletesen ért, legyen az kvantum fizika, lótenyésztés, vagy tengerbiológia, csak ez az egy, ami neki magas. :D :D :D

:)
dr.ahalan Félresikerült utazások 2020.03.05 22:56:19
  Ez volt a heti kedvenc, nanáááá, hogy drótozva. Vénusz kelyhe. :))) Cudar egy hét ez, a legsúlyosabb a társasház közgyűlése volt. A lakónénik anno megértették mit akarok, emelgették a kezüket, tudták hogy amit lehet, azt megteszünk a házért. De az örökösök rettenetesek! :O Még meg se szárad a…..
dr.ahalan Betty Boop és Kokopelli 2020.03.02 23:52:20
  Egyedül is nagyon jó lenni néha, klassz hétvégém volt, drótoztam, fűztem, ettem amikor kedvem szottyant, és olyan filmeket néztem tucatjával, amiktől a Gábornak a haja hullott volna ki. :))) Női nyomozóst, meg régi magyar művészfilmeket, köztük a kedvencemet. Eszkimó asszony fázik. :)))  Új vevő…..
dr.ahalan Néma Ahának... 2020.02.28 23:22:49
  Mindent bedrótozok, imádom! Kristályok kivételesen sárgarézben, a többi ékszer mind vörösréz ruhát kapott, iszonyú mennyiség van a tekercsen, több száz ékszerre lesz elég. :))) A héten igyekeztem kiheverni ezt az ötnapos nyavalyát, hát tényleg brutális! Mára nagyrészt jól vagyok... de a…..
Voltam 2020.02.29 10:14:28
:)

@dr.ahalan:

Na jó, hát írta, hogy lassan. Kb., ahogy az életének a folyása is történik. Reggel felkel, szép lassan, kibotorkál a járókerettel a WC-ig szép lassan, aztán, ha még időben elérte, akkor megkezdi a lassú ürítést, és így tovább, szép lassan mindent.
Mire ezekkel végez, már is dél van. Hogy rohan az idő és még fel sem volt ideje öltözni. Lassan nekikezd kapkodni, és ripsz-ropsz röpke 2-3 óra alatt már fel is húzta a harisnyáját. Egy kicsi délutáni szundi után jöhet a nadrág, és hopp, máris elszaladt ez a tevékeny sürgés-forgásban töltött nap is.
Hát csoda, ha a free torzójának a torzójára is csak éjszaka van ideje benézni. Lassan! :D :D :D

:)
  Izgalmas hétvége volt, először a Gábor nyavalyásodott meg, szombaton olyan zöld volt, mint egy marslakó. És tüsszögött, trombitált. Naná, hogy mára rajtam is kitört. :)))  Szerencsére van angyaldokitól csodaszerünk, majdnem mindenre. :)))  Annyiban is más volt a hétvége, hogy bár sose játszom a…..
Voltam 2020.02.27 08:05:54
:)

@dr.ahalan:

Azért "ez se semmi":

"PadreEmeritus
2020.02.26. 14:56

Ma van a kommunizmus áldozatainak emléknapja!!! SOHA NEM FELEJTÜNK!!!!
Be kell jelentkezni a válaszadáshoz"

Írja ezt olyan valaki, akinek az apjából a "kommunista" rendszer csinált embert, mert az azt megelőző rendszerekben esélye nem lett volna arra, hogy diplomát szerezzen.
A "kommunista" rendszer alatt is csak estin, vagy levelezőn.
És persze ő maga is a "kommunizmus" (ami soha nem is volt) áldozata, hiszen itt a diktatúra galád módon munkást faragott belőle, és kordában tartotta a bűnöző hajlamait. Ezért disszidálnia kellett, hogy ott válhasson igazi bűnözővé, majd börtöntöltelékké, így teljesítve ki a szocialista (!) Magyarországon elnyomott hajlamai által predesztinált életútját. :D :D

:)
Voltam 2020.02.28 09:49:54
:)

@Kálmán Barna Mikorka:

De egy "szemét kommunista agyad" van neked, hogy mindig a leghülyébbet csúfolod, gúnyolod!
:D :D :D

:)
  Muszáj idetenni, nem én fotóztam, de a Gáborék mellett is kinyílt a hóvirág, ez nekem minden évben igen nagy öröm. Tavasz jön megállíthatatlanul, egyre hosszabbodó napokkal, kell ennél több? :))) A szombat nem csak a hóvirág okán volt örömnap, Gábor unokahúga, az egy szem unoka itthon van a…..
Voltam 2020.02.13 16:32:07
:)

@dr.ahalan:

Talán most nem csak Enver hozzászólásában kellett volna radírozni egy kicsit.
Mert leírták itt már páran, hogy "bizonyos szint felett nem süllyedünk bizonyos szint alá", de azért mégiscsak sikerült.

:)
Voltam 2020.02.13 16:50:00
@dr.ahalan:

Tökéletesen igazad van, és további minden jót mindenkinek!

:)
dr.ahalan Koronák és királyok 2020.02.06 23:31:15
  Ez volt a heti kedvenc, én fűztem a peyote gyöngyöket, és imádom ezeket a csoki-bronz galvanizált golyókat. Rengeteg színben rendeltem tavaly szerencsére... Mert jó ideig nem lehet most. :( Élmény volt elég a héten, a kedd iszonyú volt, viszont valami oknál fogva besikeredtem a Duna Tower-be...…..
Voltam 2020.02.08 18:50:41
:)

@dr.ahalan:

Óóóó, szegény, szerencsétlen, szánni való ángyika néni, War ángyi, avagy frau War ángy. Szóval, szegény frau Warángy, nagyon nagy bajban lehet, ha már a zsírpofinak kell hátulról megtámogatni. :D
Mert hidd el, egészen más dolog az, ha én támogatom meg hátulról Elek kartácsnőt, mintha a zsírpofi támogatja dettó hátulról frau Warángyot. :D :D

:)
dr.ahalan Sürgés és forgás... 2020.02.03 23:26:16
  Fura mappát találtam, hatalmas. Több ezer fotó a vaterán eladott bélyegeimről, már nem is emlékszem rájuk, de talán ha lenne egy kis időm, akkor érdemes lenne újra nyitni azt a boltocskámat is, bélyegem van elég. :))) Érdekes forma az ember, amit mindig nagy pénzért vittek el, azok a kínai…..
Voltam 2020.02.06 08:46:18
:)

@Vezek Elek:

Jajjj, ne légy már csacsi!
A fogatlan, agyatlan, sittes bozgor mindent ért. Felfogod? Mindent! Még egyszer hangsúlyozom, mindent! És ezt a csodalényt nem választják be a MTA rendes tagjai közé.
Hát van igazság? :D :D

:)
Voltam 2020.02.06 08:55:57
:)

@Kálmán Barna Mikorka:

Már ott is rendetlenkedett? Ott is meg akarta fektetni a járókeretes nénikéket, hogy ellophassa a nyugdíjukat? És az így szerzett pénzt minek tüntette volna fel? Tudományos ösztöndíjnak, amit kiemelkedő kopaszságáért és a köz javát szolgáló fogatlanságáért kapott a MTA-tól? :D :D

:)
Voltam 2020.02.06 17:50:59
:)

@Kálmán Barna Mikorka:

"hát ennek nincs is más az eszében, remélem saját magának mielőbb bevonzaná a sok disznólkodást, amikről álmodozik"

Látod, ő is addig álmodozott a sok disznólkodásról, amíg bevonzotta. Persze "Fujj", és azért választotta a BDSM-t hogy elmondhassa, csak erőszak hatására tette. És nem hogy védekezni, de még kiáltani sem tudott, amikor hárman egyszerre, elölről, hátulról, hisz minden lyuk be volt tömve rajta, még a levegőt is a fülén kellett vennie. Meggyalázták (ld. alázós szex, amire olyan sokszor rákérdeztem nála, és amire mindig csak annyi volt a válasz, hogy "magánügy".) Persze valószínűleg az is "fujj", ezért a 17. alkalommal már a szemét is becsukta. :D :D

:)
  Imádtam ezt a hetet, munkám nem sok volt, úgyhogy kedvemre fűzhettem gyöngyöt, és mivel rájöttem, hogy évekkel ezelőtt én már vettem 30-as réz drótot, nem is keveset, hát nekiláttam a drótékszer-projektnek. De baromi macerás... :))) Időbe kerül, amíg kitapasztalom. :))) Holnap péntek, és…..
dr.ahalan Ősemberek és majmok 2020.01.28 00:03:41
  Kedves hétvége után ma délelőtt gurultunk az elintézendő ügyeink után, Pólus, drótbolt, ahol persze megint nem kaptam azt az ékszerdrótot, amit keresek, pedig a neten hirdették. Nagyon szeretnék réz ékszereket pederni, de anyag nélkül nehézkes lesz megtanulni. :)))  Az ebéd igazi öröm volt,…..
Voltam 2020.01.29 12:15:25
:)

@Kálmán Barna Mikorka:

De, én vagyok.
És akkor mi van?
Attól már tudja, hogy ki vagyok valójában?
Nem. Fogalma sincs róla.
Szegény agyatlan, fogatlan sittes. Pedig mondták neki az arabok Kumlán, hogy ne szívja olyan erősen, mert behorpad a homloka, lévén, nincs mögötte agy. :D :D
Azért az sem véletlen, hogy ha az arabokat nem pippanthatja le, akkor vesz magának egyet fából, amit szívhat rendesen. :D :D :D

:)
Voltam 2020.01.29 12:27:21
:)

@Kálmán Barna Mikorka:

"kb ennyit is ér a tudománya:):)"

Ne kicsinyítsük ennyire, hanem ismerjük el, hogy egyszer volt egy "nagy balhéja", amikor a bankautomata előtt kitépte a járókeretes nénike kezéből a nyugdíját, és utána megpróbálta ezt úgy feltüntetni, mintha bankrablás lett volna. :D :D

:)
Voltam 2020.01.29 18:42:09
:)

@Kálmán Barna Mikorka:

"megfektette a járókerestes öregasszonyt"

Szerintem ez lehet a motivációja a szegény, szerencsétlen, szánni való, elölről, hátulról, agyba-főbe doktorált nénikének. Azért kávézik együtt a fogatlan, agyatlan, hajatlan, dagadt sittessel, hogy hátha egyszer mégiscsak megfekteti őt is.
Az egyébként feltűnt, hogy a sittes már olyan dagadt, hogy a mellbősége nagyobb, mint a csöcsetlen mártikádnak?

:)
  Ez a Pinterest tényleg olyan lett, mint a drog. Millió érdekes téma, és bármerre kanyarodsz... Hihetetlen fotók, és döbbenetes ékszerek, történelem és festészet... Túlságosan kitágult a világ, azt hiszem. :))) Egyébként is zagyva hét ez, kedden sok munkával, és sok idegeskedéssel, aztán szerdán…..
Voltam 2020.01.25 12:17:17
:)

@dr.ahalan:

Ilyet csak akkor írhatnál, ha még nem fordult volna elő veled ilyesmi. ;)

:)
Voltam 2020.01.25 12:20:16
:)

@Kálmán Barna Mikorka:

Értem én, hogy letolt gatyában, amivel jelezni kívánta a szándékait, de az nem túlzás, hogy négykézláb? (És nem az "alkohol tartalmú szeszes italok"-tól.)

:)
Voltam 2020.01.25 12:38:01
:)

@dr.ahalan:

Te cemende! :D És még én vagyok a malac? :)

Erről az "egyedül üvöltözik"-ről meg lázadó korszakom zenéinek egyike jut eszembe:
"Szabad vagyok - mondta a majom a rácsnak
Én nem – mondta a rács. - Engem majmok köré zártak" (Rolls Frakció: Szabad vagyok)

:)
dr.ahalan Stadler és társai 2020.01.21 00:23:24
  Hát ez se az enyém már, elvitték. Lehet újra készíteni, bár azt nem tudom megérteni, hogy a millió fajtájú és színű üveg virág mellé miért nem gyárt a gyártó zöld leveleket is? :)))  A hétvége elreppent, ahogy szokott. Elkövettem a hibát, és megengedtem a Gábornak, hogy a piacról hozzon húst...…..
  Mindjárt hétvége, péntekig már csak egyet kell aludni, és ez nagyon finom érzés! :) Munkás napok voltak, szerdán meglátogattam a Gábormamáékat, szegény drágám kicsit betegeskedik, valami kis vírus, de bosszantó... Főztem két napra, nem mintha Gáborpapa nem lenne isteni szakács, csak... Szóval…..
Voltam 2020.01.18 12:31:08
@dr.ahalan:

"Jó' van na!" A másik csopiban kerestem.

Egyébként pedig elmentem én a vásárba fél pénzzel, három tyúkot vettem a vásárban fél pénzen, de az egyik kappan vót, sejderutyutyu! :D :D

:)
Voltam 2020.01.20 22:01:33
:)

@Kálmán Barna Mikorka:

Te Mikorka!
Azért tőled kérdezem, mert mégiscsak a te rettenetes farpofájú, hordó bokájú, valagszáj mártádról van szó.
Tehát, te Mikorka, szerinted az ötödik parancsolatot sem ismerő, asztalra felfekvő (Ld. könyöklés), picsogva pasit horgoló mártád, miután megesküdött az egy élő istenre, hogy a sittessel soha, még egy légtérben sem, most, hogy ennek ellenére közösen Frei, megpróbált-e alámászni a fogatlan bozgornak, ha már a hajdan volt tartását így is, úgy is végleg elveszítette?
Vagy belátta, hogy ez végképp reménytelen, és inkább beleült egy cukkiniba?

:)