Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BOHH ÓKÁS

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Immár 2019 első napja van (már az adásban), ami ugye általában igen csendesen, visszafogottan szokott telni, de nem Bajusznál, aki valamiért még mindig pörög, mint egy bádoglavór a metlakin. Lehet tegnap sok volt az eki, mert ma ott folytatja, ahol tegnap éjjel befejezte, és ocelot…..
BOHH ÓKÁS 2019.01.03 19:01:21
@javier2: Greg kb. annyira helyes pasi, mint amennyire tisztaszívű és jó szándékú:D Azt hiszi, ha ezeket a tulajdonságokat sokat emlegeti, mantrázza magával kapcsolatban, elhisszük neki, pedig nem:)
BOHH ÓKÁS 2019.01.03 19:02:28
BOHH ÓKÁS 2019.01.03 19:39:59
@VV Erőlegény: Ezzel egyetértek, én sem az alapján itélkezem ki hogy néz ki, épp ellenkezőleg: csak arra reagáltam részletesen lebontva, mikor valaki Greget helyesnek vagy szép arcúnak titulálja és hogy mennyire szöges ellentétben áll a Ken baba külsővel a kinézete. Tehát ez nem "kortársbeszéd" volt:D Egyébként felőlem bármelyik mehetne haza most kettejük közül, de most magamat is meglepve inkább VVV bennmaradását favorizálnám, szerintem dwarfi nagyon túltolta és az ő kimenetele nagyobb kavarodást okozna odabenn.