Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mokus

1 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..
Az alábi levelet kaptuk az Elnökségtől, melyet változatlan tartalommal mi is leközlünk:"Tisztelt Ügyvédjelöltek, Kedves Kollégák!Talán már hallottatok róla, hogy Dr. Bércesné Pap Ildikó és Dr. Bérces Róbert házasságuk 5. évfordulója alkalmából megújítják…..
(vidéki?????) ügyvéd a munkába érkezés előtt elégedetten leparkolja a traktort        ..
Mokus 2009.05.07 08:33:36
Mokus 2009.05.07 20:35:00
Bojtárok ÁSZF Fail 2009.05.01 19:00:00
Talán már utaltunk rá, hogy mennyire ki bírnak borítani bennünket az angolszász szerződések, főleg azok laikusok által készített magyar fordításai (beleértve, de nem korlátozva az OFFI által készített darabokra). Ennek az indoka, hogy ami a tengerentúlon nincs beleírva a…..
Szandra a Cunt, Prick and Ripoff Ügyvédi Iroda németül és angolul felsőfokon beszélő újdonsült és lelkes ügyvédjelöltje junior associate-je, aki éppen a reggeli instant koffein adagját készíti elő az iroda konyhájában. A helyiségbe belép Laci, senior associate és…..
Bojtárok Dr. Mester Csaba érvel! 2009.04.22 19:02:00
A talártalan csávóról röviden: emós-halálfejes öv, ujjakon filléres rockerbizsu, izompóló+farmer digósan és a r'n'r-tartás. Németh Győzőnek, a "Kocsmárosnak", meg Máriának biztos bejön...
Eszter által küldött link megerősítette az elméletemet, miszerint valami szakmát is kellene oktatni a jogászoknak az 5 év során, különben lemaradnak egy olyan jó állásokról mint ez...
Amikor az élet a legfőbb szakító ok, és egy motoros, aki nem figyel a zebrán. Végtelenül szomorú történet, csak erősebbeknek. Kedves Szakítósok! Nagyon sokáig gondolkoztam, hogy leírjam-e ezt a történetet. Egyrészt azért, mert nem pont a szabvány szakítós történet, ahol az…..
Amikor a kurucinfót küldözgetik szerelmes levelek helyett? Az már a vég. Én lány, ő pasi, 20as éveink közepén. Kb 4 hónap után ő dobott engem, ezzel a szerintem marha jó a szakítóindokkal: - Nekem fontos a magyarság, a házasság és a templombajárás. :o) így jár a lány, ha…..
Figyelem, kifejezetten 18 éven felülieknek szóló, ocsmány történet! A következő sztori TELJESEN hihetetlen, és pont ezért kezdek hinni benne, mert biztos rá lehet találni ilyen beteg emberekre. Sőt még levelet is írtam a szerzőnek, aki megerősítette. De hogy valaki a kutyáját…..
Mokus 2009.02.04 15:03:06
Hosszú évek után az iwiw segítségével újra találkoznak a valaha volt szerelmesek, így minden beindult újra, de a lány így sem felejtette, hogy "a válófélben lévő pasik egyetlen problémája, hogy tulajdonképp nősek." Kedves Szakítós! Szeretném Veletek megosztani egy…..
Egy ifjú kisgyermek panaszait hallgathatjuk meg, mert ez inkább egy kezdő írő vallomásos próbálkozása, mint egy őszinte szakítós történet, de döntsetek ti. Ember nem ismerkedik így, hogy holnap a Lánchíd oroszlánjánál.Egy olyan történetet szeretnék Nektek elmesélni, amit…..
Mokus 2009.01.28 08:14:03
Mokus 2009.01.28 15:02:50
De tényleg vannak ennyire súlyosan hülye csávók? Bekockult mindenki? Testápoló a kézben+meztelen test=dugjanak meg! Mi kell még? Írjon rá szoftvert?Sziasztok!A történet, amit le szeretnék írni, nem is igazán a szakításról szól, leginkább csak az első lépésről, mely ehhez a…..
Ma van az első születésnapunk, és ezekben az emelkedett pillanatokban két dolgot tehetünk: 1, Mindenkit elhívunk a ma esti Szakítósbulira a Corvintetőre, ahol lehet ismerkedni és szakítani, ezt a szándékot lufival fogjuk megjelölni. Lesz szakítódarts, mert imádtátok, plusz…..
A mai történetünk durva, mert a csávó egy paraszt, a csaj meg jófej, mégha nem is lehet a mellével nyitni a sörösüveget. Ha valóban létezik ilyen csávó, akkor azt le kell vetkőztetni, és kiállítani a Moszkva térre, pénzért mutogatni, hogy mindenki kedvére röhöghessen rajta.…..